INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@megido
zbroji sve dugove + kamate na iste do 01.02. … pa tom zbori…

A da jednostavno prestanete sa raspravom koja ne vodi nikuda?

Niti jedna strana ne popušta niti ce popustiti…
I tako vec zadnjih 100 stranica…

Prepustite situaciju nek se razvija. Ako se nekome ne svida INGRA,ne znam zasto gubi vrijeme ovdje i daje dokaze (dugovanja,stecaj itd.) kojih smo svi i više nego svjesni da postoje.

Svatko je kovac svoje srece… Ne znam zasto druge brine da li netko ima dionice tvrtke u “stecaju”,koliko ih ima i da li ih kupuje. Ako mu propadne,sam je tako izabrao,zar ne?

Lp!

Jao jao jao opet stečaj igra igru. Kolege ili slično tome, pa zar neznate da imamo predstečajnu nagodbu? Zar ne vidite da sve dionice tada krenu rasti a ne padaju jer nagodbom firma ide u povoljniji položaj. INGRA je prevažna da bi propala-ona je od državnog interesa.
Kolega rotor, zar vi zaista mislite da se sa blokiranog računa skida novac vjerovnicima? Znate li zašto nije bilo isplata od strane Ingre u dva navrata? Kako radnici dobivaju plaću ako "neki" račun ne radi i kako je sklopljen natavak radova na bl. istoku?
Ne blamirajte se jeftinim drukovima ili još gore neznanjem.
INGRA neće vidjeti stečaja a to što se udruženo ruši to smo već vidjeli, 10% lipa sa 100 T kuna prometa.
Nego jeste li izračunali u kojem kvartalu stiže novac od onih 56M Eura?

Odgovoi mi samo na jedno pitanje kad sve znaš, od kud 110miliona duga u 9mjeseci(meni to izgleda abnormalno)???? na što je to potrošeno?? Već sam par puta pitao i za arenu,nitko nije odgovorio,dal ingri i od te love ostane nešto il ode sve na otplatu kredita??
[/quote]Pa kada ulažete u poslove onda ima troškova zar ne? Zato vas pitam kada je naplata posla a vi ništa ne odgovarate.
Inače vi ste kao suncokret, točno se zna kada ste u INGRI a kada ne. Sa takvima nebi previše polemizirao jer kada ponovo kupite i vi ćete znati sve pozitivno oko Ingre i ovdje pisati dok ne prodate opet.

neće uvijek biti ovako.

Jao jao jao opet stečaj igra igru. Kolege ili slično tome, pa zar neznate da imamo predstečajnu nagodbu? Zar ne vidite da sve dionice tada krenu rasti a ne padaju jer nagodbom firma ide u povoljniji položaj. INGRA je prevažna da bi propala-ona je od državnog interesa.
Kolega rotor, zar vi zaista mislite da se sa blokiranog računa skida novac vjerovnicima? Znate li zašto nije bilo isplata od strane Ingre u dva navrata? Kako radnici dobivaju plaću ako "neki" račun ne radi i kako je sklopljen natavak radova na bl. istoku?
Ne blamirajte se jeftinim drukovima ili još gore neznanjem.
INGRA neće vidjeti stečaja a to što se udruženo ruši to smo već vidjeli, 10% lipa sa 100 T kuna prometa.
Nego jeste li izračunali u kojem kvartalu stiže novac od onih 56M Eura?

Odgovoi mi samo na jedno pitanje kad sve znaš, od kud 110miliona duga u 9mjeseci(meni to izgleda abnormalno)???? na što je to potrošeno?? Već sam par puta pitao i za arenu,nitko nije odgovorio,dal ingri i od te love ostane nešto il ode sve na otplatu kredita??
[/quote]Pa kada ulažete u poslove onda ima troškova zar ne? Zato vas pitam kada je naplata posla a vi ništa ne odgovarate.
Inače vi ste kao suncokret, točno se zna kada ste u INGRI a kada ne. Sa takvima nebi previše polemizirao jer kada ponovo kupite i vi ćete znati sve pozitivno oko Ingre i ovdje pisati dok ne prodate opet.
[/quote]
Medigo ja sam u ingri cijelo vrijeme, nisam izašao niti ne planiram dok i ako se dionica ne oporavi.(tu sam lovu prekrižio pa kako bude) jednostavno kako ne volim negativni ne argumentirani druk,tako ne volim niti pozitivni, zar nije neki dan bilo petica ko vrući nož kroz putar?? . a ti možeš vjerovat da sam prodao , ovom topu, graditelju više ne mogu komentirat jer su mi na ignore i ne čitam njhove postove. evo neću više ništa pisat na ovu temu,a trenutno nit nemam ništa pametno, sretno svima.

idući tjedan će bit bolje...

http://www.ingra.hr/index.php?page=annews&id=173

Ingra na tweet-u postavila ovaj link uz napomenu da je sadržaj priopćenja aktualan, i da stoje iza njega.

zztop@
Ne bi me ni to začudilo! Pošto je Jure nedavno najavljivao isplatu dividende, mažda poslije isplate bude!

zztop@
Ako je netko skrivao i lažirao dosadašnja FI onda je to zasigurno bio Jurica.
Ingra je još prije dvije godine napravila sve ono što tek sada pokušava napraviti IGH. Što se toga tiče u Ingri su ponekad bili i prekritični u FI.
Ako misliš na otpis iračkog duga, tu bi se mogao gadno prevariti, jer međudržavni spor je u toku, a uopće ne sumnjam u pozitivan ishod za Ingru, iako je već u sadašnju cijenu dionice ugrađen negativan. Osim toga u zadnjem kvatralu je kapnulo i iz vana, a i iznutra.

…uopće ne sumnjam u pozitivan ishod za Ingru, iako je već u sadašnju cijenu dionice ugrađen negativan.

ma nemoj?! kad su svi uvjereni da će biti riješeno u korist Ingre, onda su očito ugrađena pozitivna očekivanja što se valjda vidi i po oporavku cijene dionice od dna za preko 30%???

…Osim toga u zadnjem kvatralu je kapnulo i iz vana, a i iznutra.

unutra kaplje, a prema van curi u potocima…FI mora da će biti nešto neviđeno [emo_palacg]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

@bananarama
vezano za FI-e… ovo je bilo službeno objavljeno u travnju 2011… a danas smo 01.02.2013. …
“Ingra za potencijalne sporove ima rezervirano 8,4 milijuna kuna, a zahtjevi za naknadu štete i ovrhe dosegli su 132 milijuna kuna.

pa sad mi ti kaži tko je vodio, vodi… ili ne vodi knjige kako treba…
Lp

Stvarno je previše negativnosti na ovoj dionici, svima je jasno da situacija nije bajna, ali da iz dana u dan pišete o stečaju, više ste dosadili svima…Tako dugo dok se radi i dok dobivaju neke poslove ja se ne brinem, znam da postoji bojazan od stečaja, ali isto tako mogućnost rasta u slučaju dobrih vijesti je strašna… P.S. I ja bi kupio što niže, ali koliko nisko bi vi htjeli…

Prepustite situaciju nek se razvija. Ako se nekome ne svida INGRA,ne znam zasto gubi vrijeme ovdje i daje dokaze (dugovanja,stecaj itd.) kojih smo svi i više nego svjesni da postoje.

Svatko je kovac svoje srece… Ne znam zasto druge brine da li netko ima dionice tvrtke u "stecaju",koliko ih ima i da li ih kupuje. Ako mu propadne,sam je tako izabrao,zar ne?

Lp!

Špekulanti ovdje na INGRI gledaju samo crnu stranu priće i to sa ogromnim naglaskom na preuvelićavanje..
ima među njima i dosta strućnih ljudi koji sa pravim umjećem uvjek nalaze najgore podatke za prezentirati i podržati svoje namjere
međusobno djele 100 a svima ostalima 0
svaki ima nekoliko nickova
Pljuju da kupe što jeftinije onda kad kupe ušute napokon dionica naraste iskrcaju se i onda opet sezona pljuvanja kako je kolega dobro rekao to traje na 100 a ja bih rekao 1000 stranica.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Svatko je kovac svoje srece… Ne znam zasto druge brine da li netko ima dionice tvrtke u "stecaju",koliko ih ima i da li ih kupuje. Ako mu propadne,sam je tako izabrao,zar ne?

Lp!

Špekulanti ovdje na INGRI gledaju samo crnu stranu priće i to sa ogromnim naglaskom na preuvelićavanje..
ima među njima i dosta strućnih ljudi koji sa pravim umjećem uvjek nalaze najgore podatke za prezentirati i podržati svoje namjere
međusobno djele 100 a svima ostalima 0
svaki ima nekoliko nickova
Pljuju da kupe što jeftinije onda kad kupe ušute napokon dionica naraste iskrcaju se i onda opet sezona pljuvanja kako je kolega dobro rekao to traje na 100 a ja bih rekao 1000 stranica.

[/quote]
a da konačno počnete sagledati trenutnu i akumuliranu činjeničnu…. a ne samo pretpostavnu… vama željenu… za sada isključivo fata morgana … imaginarnu situaciju… i ja bi volio dobit na Bingu ili sl. istome… no, zato postoji HL ili mjerodavnii organizatori… možda vam ista ili isti… prije usliša vaše pretpostavne želje… jer da bi netko kupio tzv. Ingra… možda srečku… morate istog dobrano i animirati… te mu prezentirati % mogućnosti dobitka (minus ulog…) … možete ili ne možete vi to? hvala vam unaprijed na konstruktivnom odgovoru… ako možete, skidam kapu… Lp

New Report

Close