INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svega ima napisano na forumu, nije za komentirat. Uglavnom stečaja neće biti.

15.03.2013 bit će preko 10kn

nestade kupnja..[emo_beztona] a sto ces ,,,staro burzovno pravilo ..AKO NEMOZE RAST MORA PADAT ..

Fino se ponavlja par dana da Ingra ide na cijenu od 2.50 do 2.80 otprilike ali neki novi klinci ne slušaju meštre.

nestade kupnja..[emo_beztona] a sto ces ,,,staro burzovno pravilo ..AKO NEMOZE RAST MORA PADAT ..

Gos. Inverter Vas cijenim kao uspješnog trejdera, ali ovdje ste se malo zanijeli. Ovdje više ništa nije kao prije, niti će ikada više u takvom obimu kao prije biti.
Moći će se trejdati na sitno, ali će uskoro veći igrač “podmjestiti svoja leđa”, (ako već nije sa sitnim nalozima na kupnji) pa Vi onda tucite do mile volje. Eto to sam zaključio iz zadnjih tjedan dana trgovanja, nisam uspio ništa niti prodati a niti kupiti. Ispadne da sam uvijek drugi ili treći, a to prije nije bilo tako. Da ne govorim o tome što će tek biti kada stigne serija dobrih vijesti koju naravno svi “dugoročni” s pravom očekujemo.LP!

Pa činjenica je da kako se tko istrese, kupnja se uvijek ponovo naslaže. Optimista (s razlogom ili bez) očito ne nedostaje. Jedno je sigurno – na ovoj dionici uvijek je mogući ludi rast i kao suprotno postepeni polagani pad. Propast firme za sada nije izgledna niti izvjesna pa se s tim faktorom ne treba previše opterećivati.

Propast firme za sada nije izgledna niti izvjesna pa se s tim faktorom ne treba previše opterećivati.

na temelju čega ti možeš tako nešto tvrditi?!?!?
zaduženost Ingre je blizu milijarde kuna, račun je blokiran preko 8 mjeseci, nema nigdje čak ni info da su pokušali sa predstečajnom nagodbom, nikakvi veliki poslovi ne dolaze!
dakle, temeljem čega ti tvrdiš tako nešto????

Na temelju vlastite prosudbe.
Kad bi svi mislili kao ti, bid bi se povukao na nula kuna, a ne povlači se nego se i nadopunjava. To ti ništa ne govori? Naravno, uvijek su moguća neugodna iznenađenja (s obzirom na situaciju), ali zasad – ništa od toga, do daljnjega. A ako do toga dođe, bježat će se po bilo kojoj cijeni. Nalozi stoje, korigirat ćemo ih ako bude potrebno.

Na ovoj dionici svi reagiraju lančano. Neka samo netko proda pokrivši nekoliko naloga u istoj sekundi bez obzira na količinu, slijedi lančana reakcija, jer se odmah nađe još nekoliko "igrača" koji trenutno prodaju, a niti ne znaju zašto prodaju. Stihijske reakcije.
To je koordinirana akcija-dogovorena pa tko se ulovi. No danas ipak više žrtvovano nego ulovljeno. Ask se slabo spušta a po bidu malo daju.

neće uvijek biti ovako.

Propast firme za sada nije izgledna niti izvjesna pa se s tim faktorom ne treba previše opterećivati.

na temelju čega ti možeš tako nešto tvrditi?!?!?
zaduženost Ingre je blizu milijarde kuna, račun je blokiran preko 8 mjeseci, nema nigdje čak ni info da su pokušali sa predstečajnom nagodbom, nikakvi veliki poslovi ne dolaze!
dakle, temeljem čega ti tvrdiš tako nešto????
[/quote]
Dajte se uozbiljite! Pa i sami znate tko sve sjedi u ministarstvima RH, i kako su tamo dospjeli. Mnogi od njih su prije nego su postavljeni u ta ministarstva mogli Katar i ine destinacije gledat samo na slikama. Oni jednostavno ne mogu pokrenuti ništa, i ovisni su o pojedinim ljudima iz raznih firmi različitih profila koje već desetljećima posluju na stranim tržištima. Takvi ljudi su sposobni osigurati izvozne poslove, tak da onjima ovisi budućnost cijele sadašnje političke strukture. U te firma ubrajam i Ingru i njeno vodstvo.
Neki od vodećih sadašnjih političara su prvi puta bili na odmoru u Kataru upravo jer su ih ovi poslovni “svjetski putnici” tamo uputili.
Ako se država odrekne tih ljudi, onda može slobodno odmah staviti ključ u bravu i proglasiti stečaj same sebe. Kakva poznanstva, veze, poslovnu suradnju, znanje o načinu poslovanja u bliskoistočnim zemljama posjeduje vladajuća struktura. Ništa, 0 kuna, toliko bi sve to vrijedilo bez ovih “poslovnjaka”!
Neda mi se više pisati, a mogao bih još toga hrpu podastrijeti, ali uglavnom mislim da barem većina ovdje razumije što sam htjeo naglasiti. LP!

[emo_smijeh]

znaći krenuo je tobogan

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

bananarama@ nema zime ,neka bude 3 ,4 ,14 ,ili 40 kn,totalno mi je svejedno..ovdje je bitno sto krace vrijeme provest unutra..ako se razumijemo [emo_cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Eto im kad nisu angažirali Ingru
http://icapital.hr/news/newsItem/QjJOWGRWSWtCeVJjWlZOOEEzRlZPd3RtQlRWYWJ3VW1BQ1VCTGdabVVTY0dkbFl2QUdnQWRGZDBWbUpYUEZKN0JHbFVQVkYvQ0NkVFBsTXFCU1ZSYjExa0FEUUdkdzVpQW1wV1lBQXZCbWdIZVZkM1VqRUhJRndzVXpnRFAxVjRDMkVGUGxwOEJUc0FQd0Z4Qm1kUklnWnFWbk1BWVFCb1Z6SldMVmNnVWl3RWJGUTFVWDRJWmxNNFUzRUZObEYxWFNVQUxRWnhEbUlDYTFaa0FIUUdhUWNtVjNSU0lnY2hYQ3hUTWdNb1ZUWUxZUVU3V204RmVRQStBUzRHYkZFaUJtUldMZ0IrQURGWGFWWTRWMk5TTkE9PQ==

New Report

Close