INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se počne Kosinj graditi INGRA ima značajne šanse zbog Mesića i HNS-a, te bi to moglo osoviti firmu na noge. Očekujem deblokadu računa i shodno tome prisustvovanje natječaju, vjerovatno u konzorciju s nekim. Po meni je ovo povijesna prilika za kupiti dionicu po ovim cijenama jer previše je pozitivnih stvari na našoj strani, EU, HEP, Arapi da bi scenarij bio ikakav drukčiji od pozitivnog.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

zztop@
Kolega, ostavljeno Vam je svima dovoljno vremena da se "pokajete" i kupite koju tisućicu ispod 5. Al eto Vi se i dalje tvrdoglavite! A znamo što biva sa takvima. Oni neće naslijediti Ingrino "bogatstvo"![emo_smijeh]

Eventualno kajanje ostavljam vama…
ako, dakle ako… bude nekih možebitnih pozitivnih vijesti…. lako je ući… licitacija za up ostavlja dovoljno vremena…
no, ako, dakle ako… ne bude pozitivnih vijesti pitam se kako i po koliko ćete vi eventualno moći izaći… licitacija za down mislim da vam malo pomaže…

Joj joj joj i opet joj… Koja su ovo drukanja ili sanjatenja, kako kod koga.. Opet kolege govorite o Mesiću i HNS-u :))) Ponovno vas pitam tko je ono išao u Katar s RH delegacijom? Gle čuda Jure Radić a HDZ nije na vlasti…. Ali spasonosni HNS je, ali INGRA 0 bodova… Ušli ste Tu za sitne pare i sada pokušavate nekim jadnicima uvaliti dionic koja je na granici smeća za 5kn, vama odlično, a njima minus debeli… Prozirno

dug im je stvarno ogroman ovu godinu. a navodno se stalno nešto radi,i još sjeda lova od arene. jel mi može neko pojasnit gdje su sprašili svu tu lovu.

treba biti teški naivac pa vjerovati njihovim priopćenjima….ingra je dionica za trejd…samo za trejd….već godinama….tko s njome ostane duže u portfelju može samo piti gastale za želudac i apaurine za smirenje
[/quote]
Ingra je dionica za trejdere ali na 2 kune sad je preskupa, no bit će gadno ako stvarno dođe do stečaja i nekome ostane samo uspomena na kune koje je nekad imao i zamislite krivo uložio baš u Ingru.[emo_palacd]
[/quote]
Kolega slažem se sa vama Ingra trenutno nije zanimljiva za kupnju.

Kao većinski vlasnik Ingrinih Lapadskih dvora, PBZ je
http://rs.seebiz.eu/ingrini-lapadski-dvori-spustaju-cijenu-prodaja-stanova-u-dubrovniku-zamrla/ar-49676/

Evo stavio sam par naloga iznad 4,55 na ask i par na bid-3,36 pa prema dole. Izvolite usrećite me gdje god. Pozz
[emo_cool]

neće uvijek biti ovako.

a kak je onda 105 djelatnika Ingre uspjelo popapati za devet mjeseci 111 miliona(Konst. ima cca 1200 ljudi) tj. napraviti MJESEČNI GUBITAK PO RADNIKU CCA 117.460,00 KUNA?

15.02 2013. FI izviješće[emo_smijesak]

@bananarama
griješim li…ili si počeo lagano paničariti… što nema nikakvih pozitivnih vijesti u svezi riješavanja postojećih nagomilanih problema te obaveza… te niti o novim poslovima… ?

Pa normalno da paničarim! Uvijek sam se "bojao" velike love. "Pare ljude kvare!" pa me panika. Iskreno, moglo bi ponovno do 4, jer brat, bratu, netko će u ovom čekanju "nervno" popustiti i opaliti sa većom količinom po bidu. Zato treba čekati.
[/quote]

Da ,ak nebu Katra bu 1,00-to napišite ljudima koje navlačite ,danima i mjesecima bez ijedne činjenice

15.02 2013. FI izviješće[emo_smijesak]

ovo gornje nije tolko bitno… jer će biti nerevidirano… bitno je je ono potom revizorsko/neovisno….

HE Kosinj kažu upućeni je projekt od 600 mil eura. To je otprilike 4,5 milijardi kn. Lijepa hrpa novca za “bacit u vodu”.

A Ingra kaže da ima iskustvo u “samo” 80 HE u 60 godina rada. Baš me zanima može li Ingra i ovo napraviti? Što vi mislite?

http://www.vecernji.hr/vijesti/zbog-gradnje-hidroelektrane-kosinj-iseljavaju-dva-licka-sela-clanak-503314

Kolega turbolent,da li vi znate da svaki,pa i najmanji poduzetnik kada prodaje ili daje uslugu,minimalno provjeri bar bonitet tvrtke s kojom treba poslovati-blokirani računi-ne posluje se.

New Report

Close