Koliko ono INGRA moze vratiti u ovom trenutku??? Tko ono ima blokirani račun od 6.mjeseca? INGRA je u izuzetno teškoj situaciji! Da se razumijemo, ja zaposlenicima i dioničarima INGRE , kao i svim subjektima u RH želim brdo poslova. Budite realni i nemojte plasirati priče o imaginarnim poslovima.
INGRA je u kreditima, dugovima, blokiranim računima i nije vrijeme za lovačke priče. Bit će bolje, nadam se
Sve je ovo već poznato. Onaj tko sada kupuje INGR taj ima kladioničkog duha u sebi. Ukoliko dođe do deblekade računa, dokapa, nekog većeg posla ili svega navedenog, ovo će doista biti raketa. Osobno sam skupio nešto i sada čekam. A onu riječ na ”s” neću ni spominjati jer, kao što rekoh, skupio sam nešto. B-)
Nije nagovor na klađenje ni ništa drugo.
Kolega bananarama,nemojte se veseliti tuđoj muci-uostalom oni su jako slični Ingri,konstruktor 178 mil. kuna gubitak za 10 mjeseci ,a Ingra 111 mil. kuna gubitka za devet mjeseci 2012-čekamo 15.02.2013. da vidimo uspjeh za 4. kvartal
Kolega bananarama,nemojte se veseliti tuđoj muci-uostalom oni su jako slični Ingri,konstruktor 178 mil. kuna gubitak za 10 mjeseci ,a Ingra 111 mil. kuna gubitka za devet mjeseci 2012-čekamo 15.02.2013. da vidimo uspjeh za 4. kvartal
Kolega pišete stvari koje ne razumijete. Nije Konstruktor jedini u problemima, ali je činjenično stanje da su avans koji su dobili od države za nastavak gradnje ceste “popapali” a radnicima i dalje nisu mjesecima isplaćene plaće. Zato su i doslovno prisiljeni na ovo, a Konstruktorov posao sada odrađuje druga tvrtka, to Vam je valjda poznato. Druga stvar je ta da je država i grad Zagreb na vrijeme uplaćivala Ingri rate za Arenu, Ingra nikada niti ne bi došla u ovu situaciju. Ali eto i u tom pogledu se stanje popravlja u korist Ingre, i osobno uskoro očekujem deblokadu računa o čemu je i uprava nedavno govorila na koji će način to napraviti. Samo što je u Hrvatskoj uvijek ama baš sve usporeno kada država treba odraditi svoj dio, odnosno nekome uplatiti na račun.
G.Bananarama,a kak je onda 105 djelatnika Ingre uspjelo popapati za devet mjeseci 111 miliona(Konst. ima cca 1200 ljudi) tj. napraviti MJESEČNI GUBITAK PO RADNIKU CCA 117.460,00 KUNA?
Sve je ovo već poznato. Onaj tko sada kupuje INGR taj ima kladioničkog duha u sebi. Ukoliko dođe do deblekade računa, dokapa, nekog većeg posla ili svega navedenog, ovo će doista biti raketa. Osobno sam skupio nešto i sada čekam. A onu riječ na ''s'' neću ni spominjati jer, kao što rekoh, skupio sam nešto. B-)
Nije nagovor na klađenje ni ništa drugo.
Slazem se da je rizik veliki ali i nagrada ako nesto ozbiljnije uleti mogla bi ingra biti dionica 2013 koja je najvise rasla i to ukratkom…
i to kakva raketa na nuklearno
a nadamo se svi toj raketi, a kad se toliko ljudi nada i čeka zna otići i naopako. mislim da i ako bude kakva objava posla to ce se poklopiti s godišnjim izvješćem 15.2. da pokrije loše izvješće.
dug im je stvarno ogroman ovu godinu. a navodno se stalno nešto radi,i još sjeda lova od arene. jel mi može neko pojasnit gdje su sprašili svu tu lovu.
dug im je stvarno ogroman ovu godinu. a navodno se stalno nešto radi,i još sjeda lova od arene. jel mi može neko pojasnit gdje su sprašili svu tu lovu.
treba biti teški naivac pa vjerovati njihovim priopćenjima….ingra je dionica za trejd…samo za trejd….već godinama….tko s njome ostane duže u portfelju može samo piti gastale za želudac i apaurine za smirenje
Koliko ono Ingra ima imovine?
[/quote]
Koliko ono ima nezaložene imovine… sa kojim slobodno/samostalno itd. raspolaže…?
Koliko ono INGRA duguje?
Koliko će ono narasti cijena do petka?[emo_smijeh]
Nakon izlaska iz NO INE gospodin Stern se aktivirao malo na podrucju investicija:
Štern planira graditi dvoranu s 2000 sjedala, vrijednu 20 mil. eura
Za sada su samo ideje, ali nadajmo se da ce uskoro krenuti sa konkretnim stvarima. Jos kada bi otvorio vrata Rusije, u kojoj dokazano ima mnogo poslovnih kontakata. U svakom slucaju, u perspektivi angazman gospodina Sterna u NO INGRE moze donijeti samo pozitivu.