INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekamo mi već dugo tog Godoa ali nikako dočekati.

Ostariti ćemo ovdje polemizirajući o situaciji u kojoj jesmo.

Tješi nas jedino što u životu nema ravne crte, osim kod mrtvaca.

Čekamo i dalje…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

ništa se nije promjenilo i dalje imaš 100k komada ispod 5kn. bolje da se nepiše ništa nego da se pišu gluposti.

idući tjedan će bit bolje...

I ti vjeruješ da bi oni svi prodali ispod 5 kn ili stoje tu za plasenje

IGH-ovci žrtvuju posljednje atome (čitaj dionice), ali posustaju, gube žar

Ako su na twitu napisali kad Iračani dolaze, neka onda i napišu kad odlaze

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

pa ja mislim da bi prodali svi oni,i još bi se puno njih skupilo koji bi se zadovoljili sa 5kn. A sve ovisi o tom poslu koji se najavljuje koliki će biti,i dali će uopće biti. Banana navlaći i on će iskočiti ,neće mu biti prvi put, već bi odovano on otišo da nije zaglavio u ingri al s druge strane se slažem s njim da može odradit i 100% ako recimo uleti katar. al ni tri kune nisu daleko. tako ovdje uvik treba imat prst na okidaču

idući tjedan će bit bolje...

Nis od toga, vidi sa koliko dionica je cijena srusena sa 5 na 3 kn a koliko je kupljeno od 3 do 5 kn
Na dobrom si tragu.

neće uvijek biti ovako.

Zašto cijedite te dionice. Pa ako Vam se i dalje ruši, puknite svojim dionicama po bidu, a ne čekati da netko drugi to odradi za Vas. I Vi gubite pomalo prisebnost, nema [emo_smijeh]Vani, reda Vam je ovdje “skapati”!

Što kažu na Twitteru?:)) jeste dobili posao?

Otvorena predstečajna nagodba nad Konstruktor inženjeringom

Još jedan manje![emo_vrtimise]

Koliko ono INGRA duguje?

Koliko ono INGRA duguje?

Koliko ono Ingra ima imovine?

New Report

Close