Josip Šelendić: Zašto sam odlučio otvoriti tvrtku baš u Kataru
Interesantno iskustvo poslovanja u Kataru…zgodno je ono .."lakše dobivaju posao oni koji su već radili po Bliskom istoku" …
baš se pitam tko je tu iskusniji 🙂 …
bojim se branitelju ..da znam kak će ovo završit …i tko će dobiti posao ..
jest piše: da lakše dobivaju posao oni sa iskustvom… ali to valjda “pretpostavljam” vrijedi samo za firme koje nemaju blokirani račun (a Ingra nadalje ne spada među iste…) a ukoliko i nemaju blokiran račun, potrebna im je i “pretpostavljam” garancija banke… Što je o lanjskom odnosu Ingre sa bankama, a u svezi potrebnih garancija istih… (dakle čak prije lanjske blokade računa Ingre…) sam g. Igor Oppenheim izjavio… piše vam ovdje:
” Predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim u razgovoru za Business.hr žestoko je poljuvao “hrvatske” banke – optuživši ih da ne žele pomoći hrvatskim poduzetnicima koji posluju na inozemnom tržištu…“
Prvi čovjek Ingre Igor Oppenheim upravo je neviđeno žestoko popljuvao sve veće “hrvatske” banke
Daj zzzz sjaši više sa Ingre, da tako je idemo u stećaj i uskoro nas više neće biti. Dali ste sada zadovoljni, ohladite više sa Ingrom, nađite drugu žrtvu od dionica i tamo terorizirajte dioničare, možda budete imali više sreće jer mi smo svi debelokožci, takvi kao ti i raznorazni dobronamjerni kritičari bi mogli zauvijek prošetati dalje
Josip Šelendić: Zašto sam odlučio otvoriti tvrtku baš u Kataru
Interesantno iskustvo poslovanja u Kataru…zgodno je ono .."lakše dobivaju posao oni koji su već radili po Bliskom istoku" …
baš se pitam tko je tu iskusniji 🙂 …
bojim se branitelju ..da znam kak će ovo završit …i tko će dobiti posao ..
Daj zizi nemoj se više blamirati, budi pametan bar jednom, čemu sve to ajde reci ti nama, di si pogriješio?
jest piše: da lakše dobivaju posao oni sa iskustvom… ali to valjda "pretpostavljam" vrijedi samo za firme koje nemaju blokirani račun (a Ingra nadalje ne spada među iste…) a ukoliko i nemaju blokiran račun, potrebna im je i "pretpostavljam" garancija banke… Što je o lanjskom odnosu Ingre sa bankama, a u svezi potrebnih garancija istih… (dakle čak prije lanjske blokade računa Ingre…) sam g. Igor Oppenheim izjavio… piše vam ovdje:
" Predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim u razgovoru za Business.hr žestoko je poljuvao “hrvatske” banke – optuživši ih da ne žele pomoći hrvatskim poduzetnicima koji posluju na inozemnom tržištu…"
Prvi čovjek Ingre Igor Oppenheim upravo je neviđeno žestoko popljuvao sve veće “hrvatske” banke
[/quote]
Navalite kupujte što čekate sad je jeftino i onda kasnije prodate još jeftinije po 3 kune nama strpljivima koji čekamo .[emo_palacd]
Navalite kupujte što čekate sad je jeftino i onda kasnije prodate još jeftinije po 3 kune nama strpljivima koji čekamo .[emo_palacd]
Mi smo već kupili po 3kn od takvih kao ti [emo_palacg][emo_palacg]
Kakav ti je to komentar uopće?!? Samo se zagađuješ temu [emo_mrgud]
Kad se već ovdje pričalo o RH elektranama evo još jednog potencijalnog bisera iz Ingrine domene
Projekt se procjenjuje na 600 mil kn i do rujna bi se trebali znati svi podaci.
Kad zvekne stečaj bit će pitanje ma tko nas to nagovorio na kupnju nebi mi drugi su krivi.
Ne pratim temu zadnjih dana. Rečeno je da će Iračani ovaj tjedan posjetiti Ingru. Prvi dan su bili u Dubrovniku, da li su bili u Ingri uopće, danas je već petak. Neznam da li njihova vjera dopušta rad vikendom ili je danas zadnja šansa za vijesti iz Ingre?
Nemoze nikako dolje pa ajmo opet pocet sa stecajem
Ko kaže da nemože dolje , neka komisija AFŽ-a ili netko drugi.