g.ZZtop,nema šanse da Vam ovdje netko odgovori na vaša pitanja,barem ne sa istinitim činjeničnim stanjem,žalosno ali to je to na ovoj dionici.Tu vrijede druga pravila igre.
Da i.. pa što? zar doista mislite da je to zato moj problem ili od nekog drugog… ja pitanja ne postavljam zbog sebe… već zbog onih koji trenutno nemaju odgovore na iste…
Zašto ne mogu proćitati post od ZZTOP ? , već moram čekati ponedjeljak ?
Baš radim neku analizu INGRE i postova sa najboljeg market foruma ,
ali mi je to ograničeno sa razumijevanjem odobrenja moderatora za određene
sudionike , čije analize posebno cijenim .
g,brain1 Neto dobit -111,68 M 3/12 -89,53 M za 2011g. -90,47 M za 2010g ili
UKUPNO ZA 3 GODINE – 291.680.000,00 KUNA (ČISTI NETO GUBITAK) Znači u tri godine gubitak je po zaposlenom(105 zaposlenika) 2.777,904,76 kuna
Ovo iznad je službeni podatak.Mislim da je lako za provjeriti.
Kaj se tiče Dohe,ja nikad nisam napisao da će bilo tko raditi,a za vas imam jedno malo pitanje s obzirom da se pozivate na činjenično stanje-uostalom kao i ja.
Dakle,da li ste vi i novinar jutarnjeg lista bili na otvaranju ponuda u Katru pa znate sve cijene i rokove iz ponuda za radove.Ponude se inače predaju u zapećaćenom stanju,otvaraju komisijski na licu mjesta.Ako niste bili tamo na otvaranju ponuda,a znate iznose i rokove za radove od obje navedene firme,bilo bi lijepo da objavite i te ponude na ovim stranicama.Toliko o tim vašim činjenicama.
Kaj se tiče zgrade,mislim da vam je g. ZZtop vrlo dobro potkrijepio stanje,što svatko ko želi vidi-ono vaše očitovanje od Ingre je malo prestaro,da bi se o njemu uopće raspravljalo.
Moram se malo ispraviti-gornji gubitak je za dvije godine i devet mjeseci,a za 4.kvartal bumo vidjeli uspjeh 15.02.2013.[emo_smijesak]-nadam se ne samo na twitteru nego tam gdje se mora dostaviti(neda se svakom ulagaču pregledavati društvene mreža)
gospon branitelj1991, upitajte se što pišete. Zašto? Zato što za DOHU nema predavanja ponuda, nema natječaja. Katarci nemaju politički društveni osnov kao mnoge države u svijetu. Oni mogu dogovarati DIREKTNU pogodbu. Da ste se interesirali oko ovog pitanja znali biste više pa nebi pisali glu…., bez uvrede ali je tako.
Drugo-možete li nam izlistati INGRINO poslovanje od 2005 pa da vidite i dobitke tj sposobnost poslovanja izvan krize. U krizi su skoro svi u minusima. Nebi bila ni INGRA da nije ulagala u predkrizno vrijeme, no ima puno toga u vlasništvu i kad se izvuče iz ovog blata ima da poleti samo tako-kao do 2008.-pogledajte malo grafove iz tog doba-povijest se ponavlja.
Naravno vi i dalje mislite kako vam drago, ali ne pišite što neznate i radite što vam volja. Što se tiče Ingrine zgrade-mogu i ja podnijeti nekakav zahtjev pa ćete ga vidjeti da je u postupku. Bilo je raznih postupaka koji su tražili od INGRE bedaste potražnje pa im je to na sudu propalo. Nedavno su i neki pohlepni mali građevinari prošli loše.
INGRA neće propasti ili procvjetati prema pisanju na forumu već po onome koliko radi na onome što je zacrtala.
15.02.2013] Privremeno nerevidirano nekonsolidirano i nerevidirano konsolidirano izvješće za 2012. g
Dosta smo blizu,očekujem odlične rezultate[emo_smijesak].Nadam se da nebu samo na twitteru.
baš i mene interesira hoće li gubitci premašiti prihode
G.MEGIDO1, nemrem vjerovati kaj vi pišete.
Pa kaj vi mislite da bilo gdje na svijetu netko daje posao od 100 miliona eura bez ponude,projekta,rokova-pa za cjevovod od 10 metara se radi ponuda,sa izometrijom,spec. materijala,rokom izvođenja.Druga stvar je odabir izvođača u takvim državama,ali je sigurno da nebudu dali posao nikome na lijepe oči ili glas.
Ingrino poslovanje od prije 10 godine me zbilja ne zanima,a kaj se tiče zgrade ovak-da li je pod hipotekom DA,da li su platili glavnicu,kamate NISU-pa na osnovi toga izvedite zaključak u kakvom je statusu zgrada.
Za Ingru su mnogi čuli, jer desetljećima kvalitetno izvodi najzahtjevnije projekte po cijelom svijetu, tak da ni ova “dvoranica” ne predstavlja nešto posebno. Posao u Kataru i inim naftnim destinacijama se dobija direktnom pogodbom, na preporuku i uz dobar lobi.
Na primjer, da li je netko od Vas ikada čuo za Dubrovački Trames. Vjerovatno nikada, a ljudi potpisaše ugovor od preko 200 milijuna dolara, naravno uz nečiju preporuku. Tako to tamo funkcionira! Naprijed Ingra, pogurat će mo i sutra sa “simboličnim” iznosima, nek neprijatelji puknu od jada!
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/166022/Dubrovacki-Trames-gradi-novi-grad-u-Iraku.html
Pošto INGRA ne ide u stečaj sad vam je zadnja linija obrane vaditi stara izvješća koja su prošlost ne bili prestrašili dioničare, šta bi vi htjeli da INGRA ima sto milijuna dobiti, ARENU u vlasništvu a da je dionica 4 kune. U tom slučaju bi cijena bila sa nekoliko nula više.
g.bananarama,taj Trames inače tijesno surađuje sa firmom IGH-pogledajte tko im je vlasnik pa bu vam jasnije,a to kak vi zamišljate poslovanje je ko na placu,a nije.
Infa radi, IGH je prodao toj firmi 50% projekta Radeljević u Dubrovniku
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/vlF1OAkUy1d1arFUPFBcUw==.pdf
g S400-ovo su za vas stara izviješća?-novijih nema Neto dobit -111,68 M 3/12 -89,53 M za 2011g. -90,47 M za 2010g ili
UKUPNO ZA 3 GODINE – 291.680.000,00 KUNA (ČISTI NETO GUBITAK) Znači u tri godine gubitak je po zaposlenom(105 zaposlenika) 2.777,904,76 kuna
Pošto INGRA ne ide u stečaj sad vam je zadnja linija obrane vaditi stara izvješća koja su prošlost ne bili prestrašili dioničare, šta bi vi htjeli da INGRA ima sto milijuna dobiti, ARENU u vlasništvu a da je dionica 4 kune. U tom slučaju bi cijena bila sa nekoliko nula više.
Nadam se da u stečaj neće… kao npr. tvoje bivše miljenice Magma i Validus (iako sam i ja na VLDS – zbog xy naivnosti, previše riskira…) što se gore navedenih nula tiće, također se nadam da ti ista ne bude možda budući kupovni ili prodajni predznak…
btw. Arena će biti u vlasništvu ili suvlasništvu Ingre tek kad bude bez hipoteka na istoj… odnosno kada Ingra plati sve kredite BKS banci…