INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingrina uprava ostaje bez zgrade?????auuuuch nije dobro,[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_palacd]

Kako ostaju bez upravne zgrade , jeli to početak stečaja ?
[/quote]INGRA je otkupila tu zgradu. Nemože ostati bez svog vlasništva.

neće uvijek biti ovako.

Igleda da netko tjera Upravu iz poslovne zgrade te sa zemljišta istog… ili mi se samo čini…?
REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 17.01.2013.

To je stanje na danasnji dan, ali je zaprimljeno jos 01.10.2012.
Link na:
daje podatak:
“Primljeno: 01.10.2012. 14:34:00”

Postavio se covjek na nisko…
A dobar pokusaj [emo_smijeh]

http://www.jutarnji.hr/nova-akcija-uskoka-miroslav-bunic—istrazitelji-u-kuci-vlasnika-zagorje-tehnobetona–danas-ce-ga-uhititi-/1079217/
…trebaju bit jedan od partnera ako igh dobije dvoranu u kataru…
…jesu se ono oni sudili s ingrom ?…

vid'la žaba...

Drukeri, imate li kakvve svježije drukove. I dalje ste na onima od ispod 3 kn. Od tada smo narasli preko 50% a vi lupate jedno te isto. Zar vam nije jasno, da se svaki dan traži svježe prljava roba? Idemo, gooooooglajte.

neće uvijek biti ovako.

Ingrina uprava ostaje bez zgrade?????auuuuch nije dobro,[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_palacd]

Kako ostaju bez upravne zgrade , jeli to početak stečaja ?
[/quote]

Ingra i grad Zagreb ( suvlasnici svaki 1/2 )

Ovo meni više liči na sale and lease back aranžman samo mi nije jasna uloga grada Zagreba kao suvlasnika u 1/2 zgrade i kakav je njihov deal. Moguče je da je Ingra prodala leasing kući svoju polovinu pa će je dalje imati na leasing kako bi prividno smanjila dug.

Čini se da ako ne dobiju posao u Katru, da su konačno potonuli do kraja. Očajna situacija. Tko li sada kupuje na iznad 4 kune? Stvarno ovdje ima "igrača" sa velikim m.dima jer inside informacije najvjerojatnije nema i nitko je ne može dobiti osim ravno iz Katra, a to je malo teža misija.
Ovo i ne liči na kupnju iznad 4 kune, nego na očajni pokušaj zadržavanja cijene iznad četvorke sa ne puno uloženog novca.

Prije bi se reklo da su ovo očajnički pokušaji kočenja cijene ali neće uspjeti.

Teško da će te se svi uspjeti ponovno ukrcati na 4,20. Samo jedan mali dio koji vidi malo dalje od ostalih. Prilika će Se možda ponovno pružiti iznad 5. Ali to je već ogromno zakašnjenje. Na ovoj cijeni, kuna je velik postotak!
LP!

Promjena trenda je odrađena oko 3-ce, nakon toga očito je u pitanju rastući trend koji je ovim skokom do blizu 5-ce malo previše ubrzao ali se čini da je 4-ka osigurana. I dalje bi trebalo rasti sve dalje od 4 samo treba izdržati ovu korekciju. Bez obzira na veliku volatilnost mislim da su ovo najniže razine.

Teško da će te se svi uspjeti ponovno ukrcati na 4,20. Samo jedan mali dio koji vidi malo dalje od ostalih. Prilika će Se možda ponovno pružiti iznad 5. Ali to je već ogromno zakašnjenje. Na ovoj cijeni, kuna je velik postotak!
LP!

LP!
@apsolutno nema potrebe da se ukrcavaju ni po 4 ni po 5 jer ce biti akcija za 3kn. jedino mi nije jasno sta ovi crni kostur stoji pored vasega nicka?Lp

Svi koji pokušavaju nešto istrejdati na ovoj cijeni, istreseni su još jučer, tak da više ne smiju niti gledati u ovu dionicu. Poučno, zar ne!

drukeri su mi zanimljivi još po jednoj pojedinosti koja dosta govori o njima. Ocjene su im veoma važne, tako da sebi dijele prst gore a nama pozitivcima prst dole. Nama ocjene nisu važne niti ih dijelimo previše.
Korekcija je prošla a nakon male konsolidacije sljedeća kota 5,20.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close