INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jučer gotovo 400tisuća komada protrgovalo za rast do 4.33-4,7 danas upola manje za pad 4,7-4,15
mislim da se netko preračuno,možda je htio ponoviti nešto slično onom prošle godine,al se nije nadao ovakvom otporu već prije 5kn.
il mugućnost korekcije koja mu i odgovara ako skuplja jer ima neki info… tko će ga znat..ipak je ovo ingra!

idući tjedan će bit bolje...

Prosle godine su bilo puno veci prometi…

Na vrhuncu po 13 miliona kuna dnevno, tak da ovo izgleda samo kao petardica s obzirom na onaj vatromet. Ustvari izgleda mi kao uvertira…(al to je samo moja procjena)

vjerovatno ide gore dole kako insideri saznaju info oko projekta u dohi.
moglo bi opet na 3 kn ako ne bude nekih vijesti.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

INGRA – GASPROM ?

vjerovatno ide gore dole kako insideri saznaju info oko projekta u dohi.
moglo bi opet na 3 kn ako ne bude nekih vijesti.

ili na 12 kuna …ak bude dobrih ??!! ….

Nije pala Ingra , nego CROBEX !

bodu se rogati i rogati
tko će biti rogatiji ovaj na kupnji il ovaj na prodaji??

idući tjedan će bit bolje...

15.02.2013] Privremeno nerevidirano nekonsolidirano i nerevidirano konsolidirano izvješće za 2012. g

Tu bu se sve znalo[emo_smijesak]

INGRA – GASPROM ?

Mozes li pojasniti? Evo jedan link iz proslosti:

Stjepan Mesić bit će rukovoditelj Gazproma?
http://croatian.cri.cn/288/2010/01/12/21s28026.htm

http://www.poslovni-savjetnik.com/investitor/ulaznica-za-gazprom-tko-je-rus-koji-je-usao-u-igh

Ovo vam je veza za Gazprom-istine radi

Ingra je izvijestila priopćenjem da je potpisala ugovor vrijedan 8,6 milijuna kuna prema kojem će tijekom šest mjeseci sanirati vibracije i regulirati povišenu temperaturu na generatorima hidroelektrane Dokan

Vibratex i Panadol ????

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Osim ovog međunarodno financiranog ugovora kao i potencijalno novih poslova na HE Dokan, očekuje se još nekoliko poslova na drugim hidroelektrana u Iraku na kojima bi INGRA iskoristila svoje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu s područja energetike

New Report

Close