Ponavljam ovdje i ono sa IGH …..nije vrijeme za svađe i gledanje prek mušice nišana …nego za MUDROST …znam da čitate VI u INGRI ovaj forum …pa SHVATITE ! …ovaj posao VAM je kraj muka i početak IZLASKA iz krize i zato ….ODIGRAJTE PAMETNO ….OPIII !!!!
S INGR-om se zna da se nikad nezna. I u skladu s time jučer sam s manjim dijelom izašao… Previše izložen. Sad čekam kuda će pa reagiram u skladu s time.
Nadam se da nastavljamo pozitivan trend.
Kako doznaje Jutarnji list, IGH-ov posao u Dohi, gradnja 100 milijuna eura vrijedne rukometne dvorane, više i nije tako siguran kao što se pretpostavljalo prije samo dva mjeseca. Tom su se informacijom požurili pohvaliti i u Ingri.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
– Neslužbeno smo saznali da su katarski investitori zainteresirani za naš projekt Arene Zagreb. Bila bi to izvrsna vijest za Ingru, koja je već 40 godina prisutna na Bliskom istoku. Vjerujemo da bi naše veliko iskustvo u gradnji kompliciranih objekata uvelike pridonijelo gradnji rukometnih objekata u Dohi – izjavili su u Ingri.
@crorot2em
baš to,ne znam kud bi ovi htjeli da ode u nebesa!??mislim,htjeo bih i ja,ali je to totalno nerealno za očekivat bilo šta osim pada,nema vijesti nema ničeg!
nema kupnje..ova tura igranke zavrsila [emo_naivan]
znači,ako vijesti stignu dionica može samo dolje,a pošto vijesti nisu stigle dionica može samo gore???!???ne kužim logiku![emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen]
@pozitiva
znači,ako vijesti stignu dionica može samo dolje,a pošto vijesti nisu stigle dionica može samo gore???!???ne kužim logiku![emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_zacudjen]
Vučete riječi iz konteksta, pa čak i da je tako kako ste vi napisai zar bi to bio čudno? nikad se niste upoznali s metodom trgovanja “sell on news”?????
Banana i ostali, ispričajte se svima za huškanje na kupnju, sramota.
a zašto bi se isprićavali[emo_zacudjen]…pa ne okidaju naloge inverter,bana , novinari ili netko drugi, to si sami radite
Ovakvih prosipanja po bidu će biti još, jer ljudi su nakupili pozamamne količine dionica pa i dalje misle da su gospodari dionice? Lupanje po glavi počinje kada ostanu bez njih, a cijena pa, pa …..
Koji je racionalni razlog za dugoročni rast cijene dionica Ingre?
(ovi ciklusi su već normalni na Ingri)
Fino su vas navukli na prodaju i skupljaju po nizim cijenama nego jucer…znaju ljudi posao.
Vidjet cemo jos tko ce se kome ispricavati… 😉
a zašto bi se isprićavali[emo_zacudjen]…pa ne okidaju naloge inverter,bana , novinari ili netko drugi, to si sami radite
[/quote]
Nije u tome stvar, ja jučer pišem o jačoj korekciji, pa su me optuživali za ljubomoru, histerija na sve strane.
Je li se to popunio gap na 4,10-4,20? Onda možemo ponovo u proboj prema 5 kn [emo_namigusa]