INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvo je stanje sa krovom Arene jer ako padne još malo snijega ode sve u tri …???

Vidi se kolega da ste inženjerske struke kako ste se toga sjetili.

PS Projektom se trebalo predvidjet sve vrsta opterećenja, pa i snijega, al ove godine pritisak KNP po jedinici površine je svakako u max tablice izračuna!
[/quote]
Grijači tope gore, inžinjeri moji!
[/quote]

Grijaći rade na struju, a struju treba platiti a račun blokiran ????

Ima INGRA sinova i kćeri i svima račun otvoren. Nema problema za to.

neće uvijek biti ovako.

Rezime današnjeg trgovanja je da smo narasli za 12,71% i da su svi aspekti školskog trgovanja korektno odrađeni. Završna iznad prosječne, istina samo za lipicu. Ali čeka nas i sutrašnji, nadasve najvažniji dan![emo_smijesak]

Rezime današnjeg trgovanja je da smo narasli za 12,71% i da su svi aspekti školskog trgovanja korektno odrađeni. Završna iznad prosječne, istina samo za lipicu. Ali čeka nas i sutrašnji, nadasve najvažniji dan!

Nadajmo se da će sutra doći neka službena vijest kao podloga za rast inače se vraćamo na 4 kn

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Neto dobit -111,68 M 3/12 -89,53 M-2011g. -90,47 M-2010g.

katarci zainteresirani konkretno za projekt Arena(nesluzbeno dakako)seebiz .hr
neko nesto zna(mislim osim branitelja, zz , i jos par sta gudu od kad je pocela rast , i umisto da je podrzu , cesu se po glavi i nista jasno njima nije

Kolega martimon,mislim da njima ni Katar-da ga u nekom snu i dobiju,nemože pomoći.Kolika bi to bila provizija za uslugu posredovanja?
Napravili su za devet mjeseci gubitak od cca 1 000 000 kuna po zaposlenom

Cinjenica da ode je dionica zatucena do dna,ne placa joj se arena ne placa se dvije rate bolnickog centra cuj tu ima prostora za odrzavat neke troskove,ja san u njoj zaglibija neman neki veliki ulaz ali znan da smo svi u istom sr…u .nema ode velikih mudraca I investitora nego svi znaju.a zz kad znas ako.nisi zasto se nisi ukrca I zaradija

O čemu sam prijepodne pisao , kolki promet i samo12% rast, ovdje se pametno skuplja, a ne pumpa

@matrimon
upravo zato što mislim da znam… nisam se ukrca ni iskrca… a to što neki vole hazard to nije moj problem… kao što već rekoh – sretno ti bilo, a stečaj Ingre sigurno nimalo ne želim niti priželjkujem… dapače… daj Bože da se Ingra sutra odmah ujutro spasila te Uprava konačno sa “svim” vjerovnicima i ostalima… našla trostrano riješenje… kako za sve zaposlenike, vjerovnike, dioničare te samu Upravu – nadalje nesposobnu te odgovornu dioničarima tj. tebi i ostalim sitnima te ostalima velikima… ti se zališ? a što misliš kako je onima u Top 10…?
Lp

Kolega martimon,mislim da njima ni Katar-da ga u nekom snu i dobiju,nemože pomoći.Kolika bi to bila provizija za uslugu posredovanja?
Napravili su za devet mjeseci gubitak od cca 1 000 000 kuna po zaposlenom

A kolko ga je Jure napravio, ni onaj Rus što je grde pare uložio nije mu puno pomogao!
Dakle po današnjem stanju u SKDD vidim da nitko od većih ne izlazi, onda znači da ulazi. Sutra kota 5 pada, ali tek poslije podne, na otvaranju će opet vjerovatno biti “kilavo, kao i do sada! Uživajte u rastu![emo_smijeh]
Još za zztop-a jedna uzrečica: “Što više znaš – manje znaš!” LP!

Dakle po današnjem stanju u SKDD vidim da nitko od većih ne izlazi, onda znači da ulazi.

hahaha, koje gluposti! nema promjena u top 10, ali po tebi oni ulaze?!? valjda kupujući po 100 dionica na dan??? ako je i od tebe, previše je! [emo_vrtimise]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

New Report

Close