INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/rat-ingre-i-igh-zbog-dvorane-u-kataru-/1078608/

Složna braća kuću grade [emo_naivan]

Nema tu za Ingru ništa, mogu samo postići da ni IGH ne dobije posao, a to će biti skandal velikih razmjera.

Znači, ipak je dvorana nadalje samo fatamorgana… koja bi neke mogla skupo stajati…

“I Ingru i IGH, danas oboje na rubu egzistencije, trzavice bi u konačnici mogle skupo stajati jer bi investitor mogao zaključiti da se ne isplati ulaziti u ring dviju kompanija i odustati od dvorane koja nije nužna za SP.

– Cijela je priča krivo postavljena. ‘Igre’ oko dvorane mogle bi završiti tako da u Dohi nitko neće ništa graditi – pribojava se Otto Barić.”
http://www.jutarnji.hr/rat-ingre-i-igh-zbog-dvorane-u-kataru-/1078608/

Ludnica na Ingri, u tijeku je minutna kupnja i prodaja. Kupi i prodaj za par minuta. Najbrža zarada.

@a ca van je reka STFACA raslo je bez ikakve osnove,blogo onima na 4,95kn ok maj lakse je biti kralj poslje bitke. Lp

@STFACA
a tek kada objave god. FI za 2012… sa svim dodatno akumuliranim gubicima i neplačenim obevazama od 01.10.-31.12-2012. … ?

Odluka je za 2 tjedna, moglo bi se dobro špekulativno narast do tada.

Ima u Kataru posla i za tri Ingre i tri IGH-a. Nek se pomire i skupa nastupe, nema im druge!

Vidi ako je Katarcima u cilju da grade LNG onda moraju dati nešto veće i zauzvrat, mislim da se oko toga svi slažemo. Tako to funkcionira, koja dvoranica, rukometno selo, parkić, cestica, bolničica itd. Ima vazda toga!

Ima u Kataru posla i za tri Ingre i tri IGH-a. Nek se pomire i skupa nastupe, nema im druge!

Meni se sve više čini da je ovo s Katarom obična novinska izmišljotina, tj. da tamo neće graditi niti IGH niti INGRA….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ajme meni kada sutra svi ovi što su u poluvremenu prodali nahrupe ponovno na bid ne bi li kako ponovno ušli na “uska” vrata! Kota 4,50 je izdržala, zastava još stoji a to već nešto drugo govori!
Ne postoji pravocrtan rast ni u knjigama!

Još ćemo vidit jeli 4,50 kn izdržalo, daleko je 16.00, a kupnja sve tanja.

Meni se sve više čini da je ovo s Katarom obična novinska izmišljotina, tj. da tamo neće graditi niti IGH niti INGRA….
[/quote]zare je bitno dali ce gradit ili ne..burek dionica vozi dalje [emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close