INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozitiva koji temelji za rast, i di je očitovanje za ovakav rast, ovo je već rizična cijena za ulaz.

Da bi se očitovali treba ih netko nešto pitati, zar ne?
Ova dio dionica je ionako rasla samo na spomen putovanja u inozemstvo Opija

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kako stvari stoje, sutra u startu bi mogla bit blokada u pozitivi!!!

Što kaže banana!?

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

i dalje raste..[emo_zacudjen]

@al ce plesnit na 4.50kn bit ce to prava festa,evo da javin uzea danas par tisuca na 4,42kn. i naravski izasa na 4,90kn meni dost za ovi tobogan Lp

Ovi što kupuju i ovi što prodaju, svi sretni napokon. [emo_smijeh][emo_smijeh]

Prošlo puno dionica, a malo para! Ako mislite da je milijun kuna nešto onda treba znati da je barem pola protrejdano.Premalo za bilo kakvo ozbiljnije ukipavanje ili iskipavanje. Cijena jednostavno raste iz drugih razloga, vjerovatno dokap po višoj cijeni od trenutne uz prilog potpisanog ugovora kao dokaza vrijednosti!
Neće se morati još dugo čekati na rasplet!

ovaj forum je legendaran
svi sve znaju a nitko ništa ne zna
nego samo prosipa znanje iz rukava

Postanite Eu-robovi

@ fatboy
Znaš li neki drugi razlog s kojim se trenutno oko Ingre manipulira u javnosti?
Vidjet ćeš što će biti ako slučajno ne dobiju posao u Dohi. A nigdje ne piše da će dobiti.
Ovo je ionako već dugo vremena špekulantska dionica, tako da ovaj rast ni sada nije izuzet iz takvog njenog obilježja. Firma u stečaju, a narasla u dva-tri dana 50 posto. I to samo na posao koji nije siguran niti potvrđen sa nekim postotkom vjerojatnosti. Ako tu ne igraju špekulanti, onda svaka čast dugoročnim ulagačima koji su spremni toliko napumpati cijenu.

out cjeli …kupujem i skuplje ako treba za koji dan..[emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne se srditi.
Razloga znam ih više ali ne bum ti ih rekel.
A vidim ti barataš dobro materijom, kako to da firma u stečaju još uvijek ugovara poslove.
Molim pojašnjenje.
Hvala

Danas je promet već 244.000 dionica, a do 10 kn ima još oko 150.000 dionica [emo_novac]
Moguće da su veći igrači s insajd info počeli kupovati, ali ne dižu naglo cijenu kao zadnji put nego lukavo i mudro po malo čiste trejderima dionice[emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

out cjeli …kupujem i skuplje ako treba za koji dan..[emo_plazi]

Pošteno priznao i pametno napravio, počeli su sa mega nalozima na prodaji.

New Report

Close