INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zapelo! Ide li kapitalizacija dobiti od proteklih par dana?

korekcija..prema dolje?!?

Prodao si, jasno kao dan [emo_smijesak]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ide pobiranje dionica od burekđija kao uvertira za skok preko 4 kn…zato brzo prodajte da što prije skočimo preko 4 kn [emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@apothekar

istina,zato što smatram da trenutno nema više razloga za daljni rast..prognoza da će novi rast krenuti tek od 4,06kn…a najviše bi volio da ode kroz nekih mjesec dana na 12-15kn!Ali ako smo mi tak pametni koji smo kupili prosli tjedan i prije,zašto su onda “ovi” što na asku prodaju ***obirsano*** a ovi što kupuju danas pametni!?![emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

ING@
Pomelo te na otvaranju, pa sada u kuknjavu! Nije za zamjeriti!

Priznajem da me pomelo i na otvaranju i na blokadi, al isto tako priznajem da me pomelo na 3,00 kn

ps Bio sam previše izložen….

Ne sviđa mi se ovo prepucavanje-svađa IGH-INGRE oko Dohe, mogli bi nas šejci otpisat, što nikako nebi volio

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

za sada nadalje nije objavljen eventualni prijedlog predstečajne nagodbe… te adekvatno tome rizik za eventualni stečaj raste svaki tren… shodno tome nekima je bolje vrabac u ruci nego fatamorgana golub na grani…

evo profila naseg ulagaca, umisto da je zadovoljan da raste nakon 4 godine katastrofe na ciloj zse , ne on moli boga i druka na pad, pa ja ovo ne mogu virovat, sad lngra triba past jer on nije dobija placu na vrime, jer ima sniga u zg pa ne more vanka, jer ga kuci niko ne obadaje, pa ljudi dajte krila rastu ne lngri nego ciloj ZSE , ako nemata s čim ne budite jalni bar ne ovako

Čim malo zapne odmah “oživi” zztop! On mi je najbolji signal za nastavak rasta!
LP![emo_smijeh]

neki ne kuze da je s 3 na 4,5 OGROMAN rast u kratko vrijeme..to je kao onda s 12 na 18..a potom je bilo …sto?

jos ima nervoznih na temi znaci jos nisu svi kupili..necemo jos van sa svime [emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Budite svjesni da se nedavno 77% Ingrinih vjernih ulagača doslovno “popi.alo” na Đurinu ponudu od 6 kuna. Dakle ti su spremni i izgubiti sve ili dočekati neku pristojnu cijenu. Većina je tu već godinama i sada na pragu novog građevinskog “buma” trebala bi Vama po 4 kune prepustiti svoje krvavo stečene udjele. Smiješno, da nemože biti smješnije!
Pozdrav!

Danas bi mogli probit milju

New Report

Close