INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svatite da rast lngre nije rast nego vracanje na koliko toliko realniju cijenu a ne ovo , ovo je besmisleno sta su ucinili ne njoj nego burzi u cjelini a sve za dobit sto kuna i kad ne dobiju onda ode pisu svasta

Kolege se uplašile velike zarade, pa na ask, a metlica neumoljivo mete, školski, bez gapova!
LP!

ING@
Pomelo te na otvaranju, pa sada u kuknjavu! Nije za zamjeriti!

Maknite se s aska,budite pametni

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ING@
Pomelo te na otvaranju, pa sada u kuknjavu! Nije za zamjeriti, i sam sam bio u napasti da malo protrejdam, ali okolnosti kažu “hold”!

@bananarama
Kakav trejd veliki hold[emo_palacg]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

korekcija..prema dolje?!?

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Zašto je ovo uopće raslo.
Pa FI je katastrofa.
Koja navlakuša špekulanata i opet iznova će biti ošišane ovčice i tome nikad kraja .

To će uskoro biti na 4 lipe,ako!

Uskoro će se na koti 4,50 vijoriti pobjednička zastava. Zabijanje zastave u tvrdu zemlju će malko potrajati, a potom nova kota!
LP!

Ask smrdi na istovar većih količina.

Da je sisanje ovcica to bi se u tri dana digli za parsto posto ovi bi kupovali do 7 kn pa prodavali vama do 12, ali netko je sa sitnim parom nakon ponude djure spustio na 3 kn i tu skuplja već vise od mjesec dana.

New Report

Close