INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel ima neki razlog za ovako nagli rast ili je to čisto tehnički, čitaj napucavanje, ko i prošli put?

Najveće je zlo kada se jeftino proda, onda se više nema hrabrosti vratiti na višoj cijeni! A ono raste i dalje i sve dalje…….

95 % Prometa prošlo po asku.

PS dobar znak

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

PS dobar znak

[emo_smijesak]

tko te vukao za jezik?

sve je ovo super, ali ako nas uprava ne obraduje uskoro…

Kako je jutros “kilavo” krenulo sa 3,83 izgleda da je za danas odrađeno zacrtano! Skupljat će se oko 4,20 koliko se bude dalo!

PS dobar znak

[emo_smijesak]

tko te vukao za jezik?

sve je ovo super, ali ako nas uprava ne obraduje uskoro…
[/quote]

Primjećujete kolega da se oprezno skuplja od 3,00 kn kao i danas. Teško je više sakupit ozbiljniju količinu a da se cijena ne podigne, interes ozbiljno raste (pogledajte bid).

Prošle godine to je izgledalo nekoliko dana + 30 %, danas se to malo intelignentnije radi (da nebi bilo gapova)… a rekao bi da se zec krije negdje u jednoj pustinjskoj zemlji!!! Pričekajmo još 7 dana!

ps postom nipošto ne sugeriram kupnju ili prodaju iste

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Povijest se ponavja očito točno godinu dana poslije kada smo dosegli preko 12 u kratko vrijeme, ali tada nije bilo nikakve osnove za rast a sad????[emo_palacg]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

A kakve to osnove postoje?

Branitelju ne sramoti se, još jutros su ti postojale osnove i bjesomučno si drukao.

Kolega ingroman,ako znate onda i napišite

Ne znam ništa, mislim da bi sutra mogao biti jači pad, vani su krenuli u dugo očekivanu korekciju, a ovdje nikakvih vijesti nema.

i kam ce sad cijena??da nije malo pretjerala danas?

Ne znam ništa, mislim da bi sutra mogao biti jači pad, vani su krenuli u dugo očekivanu korekciju, a ovdje nikakvih vijesti nema.
[uote]

MALO OPTIMIZMA

OECD: Izgledi za rast se poboljšavaju

Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 14.01.2013. – 14:00:21

PARIZ – Izgledi rasta za većinu industrijaliziranih zemalja se poboljšavaju, a predvode Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija, dok su kinesko i indijsko gospodarstvo dosegnuli točke pozitivnog zaokreta, objavila je u ponedjeljak Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD).

Izgledi rasta za glavne zemlje eurozone Francusku, Njemačku i Italiju, kao i za blok u cjelini počinju se stabilizirati, naveo je OECD u priopćenju o vodećim mjesečnim pokazateljima.
Brazil i Japan također pokazuju prve naznake stabilizacije stanja dok podaci za Kanadu i Rusiju i dalje signaliziraju slabi rast, procjenjuju u OECD-u.

Složeni pokazatelj za 33 zemlje članice OECD-a ostao je u studenom nepromijenjen u odnosu na listopad i iznosio je 100,2 boda, što je neznatno iznad dugoročnog prosjeka od 100 bodova.

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close