INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo su neki znali i prije par dana, nije se danas Stern sjetio da ide nešto gradit

Ovo su neki znali i prije par dana, nije se danas Stern sjetio da ide nešto gradit

Vjerojatno je tako, nije Ingra bez veze u 2 dana skočila s 3 na skoro 4 kn. Ako objave da je Ingra dobila neki veći posao u RH bit će raketa kakva je viđena zadnji put pri rastu sa 3,80 na 12 kn.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Malo je i skočila , ovaj puta pametnije igraju, kolko je dionica prošlo

Sad mi nis ni jasno? Kaj nisu Stern i Mesic uNO

Evo crno na bijelo, sastav nadzornog odbora:

Jakša Barbić, OIB: 01012489693
Zagreb, Pavlinovićeva 3
– član nadzornog odbora

Marijan-Antun Kostrenčić, OIB: 35370063195
Zagreb, Zelenjak 5
– član nadzornog odbora

Stjepan Mesić, OIB: 00611467058
Zagreb, Ilica 87
– predsjednik nadzornog odbora

Davor Štern, OIB: 93228063711
Zagreb, Vramčeva 13
– član nadzornog odbora
– postao član nadzornog odbora dana 28.02.2012. godine

Danijel Režek, OIB: 32172745386
Zagreb, Medvedgradska 60/B
– zamjenik predsjednika nadzornog odbora
– od 14.09.2012. godine

…dobro ovo izgleda…bid samo dolazi i to vec tjednima…

Ovi sa bida drže i ask pod kontrolom , a kad se maknu…………

Dobro jutro svima. Znam da je teško gledati ovaj rast onima koji su prodavali po 3 i ispod. No nije kasno da kupe i sada. Zar zaista nije nitko čuo da će INGRA i Tehnika surađivati u Dohi, ili znate i vi nešto ali mudro ne progovarate? Ako je tko šta načuo molim da napiše. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Zar zaista nije nitko čuo da će INGRA i Tehnika surađivati u Dohi, ili znate i vi nešto ali mudro ne progovarate?

Gledajuci trgovanje na Tehnici (cijena gore, ask je nikakav, a bid fino raste), moglo bi se reci da tu nesto ima.

Gdje ste culi takvu informaciju?

Vidim da se ovdje opet izmišljaju razne neistine.Pa samo da se otputuje u Dohu treba imati odblokiran račun min.[emo_smijesak]

Ehh, počele blokade…..
A što se burekdžije guraju na asku. A svi drugi dan ako ne i isti ponovo kupuju. Tako treba, tako….

neće uvijek biti ovako.

Jel ima neki razlog za ovako nagli rast ili je to čisto tehnički, čitaj napucavanje, ko i prošli put?

New Report

Close