Megido@
Doha – oha – ha – aaaa. [emo_smijeh]
Cijela država se urotila kako bi se Ingru izvuklo [emo_palacg]
Grčić se dosjetio kako pronaći kapital za tvrtke – osniva novi fond?
reka bi švabo,tko ne cijeni lipu nije zaslužio ni kunu
Ovdje se neki sami sa sobom svađaju![emo_zacudjen][emo_zacudjen]
Dugo nisam sudjelovao u raspravama (VIŠE OD GODINU DANA)ali mi zato nije promaknuo niti jedan komentar u čuđenju “šta sve majka rodi”, čast iznimkama!
Definitivno dolaze bolja vremena za našu ingricu ali naravno samo za one koji nisu ljuti sami na sebe što su još uvijek ovdje zarobljeni obzirom da je opće poznata činjenica da se ovim poslom ne bave (nebi trebali baviti) oni kojima život i egzistencija ovise o novcima uloženim u dionice!
Strpljenja molim, i vjerujem sa će se svima pojaviti široki osmijeh na licima koji izdrže još godinu-dvije[emo_smijesak][emo_kuna][emo_euro][emo_palacg]
Svaka Vam čast svima pozitivcima i dugoročnima!
Niti do jednog mjesta na svijetu na koji se isplati doći NE VODE PREČACI![emo_palacg]
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]
ingru su špekulanti doveli di je , nikakvi fondovi , špekulanti su je trali doli doli doli, ako će dlkv bit 20 kn neće zbog ovoga bit nego zbog likova kojima triba 2% ka žednom vode
Za bananu,imaju 105 zaposlenih,kaj je to za Dohu-ako odbijemo logistiku,portire i sl,kaj je ostalo,račun zblokiran mjesecima,kaj ljude navlačite,sutra ak pukne nebu niko znal kaj se dogodilo,premali su za bilo kaj-za ofarbati školu-mislim da bu tu ostala samo kora od banane[emo_smijesak]
Bebać, dali ti znaš čime se ingra bavi. Kada naučiš onda komentiraj. Ovako ispadaš još jedan veliki kritičar u nizu sa jednim zadatkom a tebi jako poznatim. Ocrniti sto više Ingru
Za bananu,imaju 105 zaposlenih,kaj je to za Dohu-ako odbijemo logistiku,portire i sl,kaj je ostalo,račun zblokiran mjesecima,kaj ljude navlačite,sutra ak pukne nebu niko znal kaj se dogodilo,premali su za bilo kaj-za ofarbati školu-mislim da bu tu ostala samo kora od banane[emo_smijesak]
Jel zamišljaš Igora na mješalici kak u nju “šopa” cement i šljunak?
Odi prvo na Ingrinu internet stranicu pa vidi čime se Ingra već desetljećima bavi.
Da su ostali dosljedni svom izvornom načinu poslovanja ne bi nikada niti došli u ovu situaciju. Ingra sklapa ugovore, a potom organizira, kordinira, povezuje, nadgleda i najmi podizvođače (operativce, šljakere), i naravno uzima za to određeni dio torte. Već sam nedavno i napisao da su počeli propadati onoga dana kada su poželjeli imati vlastitu operativu šljakera (Mavrovo – Makedonija). Neznam kojem je to “budalašu” prvom palo na pamet, ali znam da je “odlepršao” iz Ingre. Doha-oha-ha-aaa! Aha-ha![emo_smijeh]
@bananarama
Kad Vas čovjek sluša koliko hvalite Ingru stvarno se upita tko su ti ljudi.
Ajde lijepo pogledajte u knjizi dioničara tko su većinski vlasnici i onda potražite sve što god možete o njima na netu i raspitajte se malo više.
To bi bilo zbilja “lijepo” i nadasve pametno svim sadašnjim i budućim dioničarima Ingre.
p.s. najljepše molim Moderatora da odobri ovaj post jer zbilja nikog ne vrijeđa.
http://www.banka.hr/hrvatska/ingra-preuzela-mavrovo-inzenjering
Od tada je krenula “padavica”!
vidi ovih sta se bunu sta IGH nece sam u Dohu, pa realno je da ne triba sam nego SVE firme u Hr koje su u krizi:Sta bi bilo u redu da Ingra ne ide koja ima iza sebe projekat ključ u ruke crno na bilo, ali s druge strane i IGH koji je upravo završija aerodrom na Plasu i autoput u Crnoj Gori(salim se triba da ide i on jer eno Srbi se boru za svoje firme i ugovaraju doslovno miljonske poslove a mi jedan posal daj jednima a drugo nek propadne