ma ne sugeriram covjece, nego mislim da ingra ima drugo rjesenje
tesko mi je povjerovati da su se predali.
moras priznati da smo ocekivali podnosenje zahtjeva za predstecajnom nagodbom, ali cini se da nemaju potrebe za tim.
Ako se pokaze tocnim da im nije potrebna nagodba, onda…
No, ako su ipak predali zahtjev… biti će zanimljivo na stranicama FINE vidit revizorsko izvješće… zar ne…
Da su predali zahtjev, izvjestili bi ZSE o tome.
Opi je par puta bio decidiran da ne idu u nagodbu niti idu u stecaj. Posto je on prvi u TOP 10 sumnjam da bi, ako vec nema rjesenje, propustio predstecajnu nagodbu i sansu da izbjegne stecaj.
Uskoro cemo saznati… 😉
Tko će platiti kaznu kada RH ode u stečaj (a to je neminovno) a nisu na vrijeme podnijeli predstečajnu nagodbu sa vjerovnicima. Da li samo određeni ministri, kompletna vlada ili i svi članovi sabora? Unaprijed zahvaljujem na konkretnom odgovoru!
Glory days, ima li nade da se bar dijelić stare slave ponovi [emo_naivan]
http://casopis-gradjevinar.hr/assets/Uploads/JCE-55-2003-11-15.pdf
izgleda da Ingra nije dala zahtjev za predstečajnu? a račun im je blokiran preko 6 mjeseci?!?
uh, bojim se da će ova priča loše završiti… [emo_palacd]
izgleda da Ingra nije dala zahtjev za predstečajnu? a račun im je blokiran preko 6 mjeseci?!?
uh, bojim se da će ova priča loše završiti… [emo_palacd]
Bojim se da će te početi kupovati tek na 10, jer jačeg otpora neće biti sve do 20 ![emo_smijeh][emo_smijeh]
Prije nekoliko dana na kupnji je bilo oko 550 T komada a sada ispod 400 T. U čemu je kvaka da su mnogi odustali biti na asku?
Provokacija uspjela. [emo_smijesak] Zaista ovdje ima puno djece koji se igraju investitora. Pozz svima.
Prije nekoliko dana na kupnji je bilo oko 550 T komada a sada ispod 400 T. U čemu je kvaka da su mnogi odustali biti na asku?
Kvaka je u tome da još uvijek brkate kupnju (bid) i prodaju (ask)…lp
Oprostite, greška pri pisanju. Mislio sam prodaja a pisao kupnja. Oprostite molm Vas gospodine!
Kvaka se zna, samo je bilo retoričko pitanje. Hvala na upozorenju. Oprostite.[emo_namigusa]
Da su predali zahtjev, izvjestili bi ZSE o tome.
Opi je par puta bio decidiran da ne idu u nagodbu niti idu u stecaj. Posto je on prvi u TOP 10 sumnjam da bi, ako vec nema rjesenje, propustio predstecajnu nagodbu i sansu da izbjegne stecaj.
Uskoro cemo saznati… 😉
ilio to opi spreha ko i na dlkv dok se insajderi iskrcavajli makar i na niskoj cijeni
[emo_vrtimise]
ako ,pak netko ima neki dr,dublji i pronicljiviji uvid o perspektivi dogovora i rasta a ne zeli bacat tu biserje..slobodno mi moze u inbox[emo_namigusa]