INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gospodo

samo bih se htio nadovezati na moje današnje razmišljanje koje sam potkrijepio sa netako davno zaboravljenim događajima, molim da pročitate tekst u cijelosti i prepoznate neke osobe.
Vaš link …[/url]
Pozdrav

Gospodo

samo bih se htio nadovezati na moje današnje razmišljanje koje sam potkrijepio sa netako davno zaboravljenim događajima, molim da pročitate tekst u cijelosti i prepoznate neke osobe.
Vaš link …[/url]
Pozdrav

Objavljeno: 24.08.2010

Gospodo

Vaš link …[/url]
Pozdrav

Još se nije raspetljao ”posao” u Dohi, a već imamo novu utopiju na programu. U Ingri odista nije dosadno [emo_smijeh]

Gospodo

Vaš link …[/url]
Pozdrav

Objavljeno: 24.08.2010

[/quote]
Da ZZizać 24.08.2010.g., ja nisam rekao da je objavljeno danas već da pročitate tekst i vidite tko je bio pozvan na svadbu glavnog financijaša mega projekta golf terena na Srđu a vidim da Vam se ni to neda, samo da Vas podsjetim da je bio gosp Štern a da Vas podsjetim i da je slučajno On u Nadzornom odboru Ingre.
Kada netko pšokuša pozitivne stvari iznest općenito na forumu za neku Hrv. firmu Vi družebriznici odmah bacate negativnosti i vadite iz konteksta

Ja imam jedno pitanje za Vas , ali samo jedno. Što ako stvarno Ingra dobije taj projekat. Ja ne tvrdim da će dobiti ali što ako….
Netko će ga dobiti u svakom slučaju, vjerojatno ga neće dobiti Agrokor ili Đuro već eminentni građevinari koji posao i mogu završiti

Pozdrav dobronamjernima

Ako su ono stare vijesti ovo nisu.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/animacija-izgradnja-golf-resorta-na-srdzu-investicija-od-vrtoglavih-8-4-milijarde-kuna.html

Naravno nema garancije da će baš Ingra dobiti taj posao, ali tu ima posla za dosta građevinaca, a kako i dalje stoji namjera da se građevinu spasi ovo bi u RH osim energetike mogao bi jedan od elemenata te priče.

Kako god Ingra neće u stečaj samo je pitanje dinamike realizacije svega onoga što potencijalno ima na raspolaganju.

Projekt je uistinu izgleda odlicno…

Ako netko stopira ovoliko veliki projekt zbog sitnih interesa i to u ovakvoj gospodarskoj situaciji u drzavi, neka propadnemo. Neka se zavod za zaposljavanje i dalje puni.

Inace, stvarno mi se cini da ce 2013. biti prekretnica za gradjevinske firme i da je ove godine dotaknuto dno.

100-tka svima za kraj ove bijedne godine.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

turbulent
ako se samo djelić investira u Rh 2013-2015 , tu ima posla za sve gradjevinare x2 , tako da se toplo nadam od Omble, Plomina, cesta, puteva, dalekovoda, da će ingru nešto dopasti, iako sa Arenom bi tribala imat poprilično za sanaciju dijela obveza ali ne plača ni grad ni Država i zato ona ne ide u stečaj to je bar jasno

netko se opako trpa ingrom….promet 73 kile kuna 🙂

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Srecom, INGRA se orjentirala na strana trzista tak da nema zime 😀

Jesam li ja nešto propustio ili INGR još uvijek nije predala prijedlog predstečajne nagodbe?

Jesam li ja nešto propustio ili INGR još uvijek nije predala prijedlog predstečajne nagodbe?

http://www.limun.hr/main.aspx?id=864298 [emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close