INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da im bolje ide sa blokiranim računom! Nije neka vrijednost ugovora, ali kako u obavijesti stoji možda “ubodu” još koji veći ugovor. Bitno je da i u ovako teškoj situaciju daju znakove života.

Ingra ugovorila posao u Iraku vrijedan 8,6 milijuna kuna

Nadam se da će se upravo na ovoj dionici ispuniti ova Rooseveltova uzrečica sa strane:
Veliki poslovi obično odlaze onim ljudima koji su dokazali svoju sposobnost da su prerasli male poslove.

“sindikat” je i dalje pri svojoj odluci: “po svaku cijenu treba držati dionicu na ovoj razini”, zasigurno imaju svoj cilj i razlog. Nemoš kontra “sindikata”! možda završimo dan i ispod 3. Ovisi kakvog su raspoloženja!
LP!

MEGIDO1

Netko reče nema sklapanja poslova sa blokiranim računom. Netko reče pa se sad pokaka.

Pa pobogu Megido1, na kojim si ti drogama ??? Ja virujem da nema tebe INGRA bi bila i preko 100.

Bananko, kad račun odblokiraju vjeruj mi u sekundi če ona bit na svom mistu.
INGRA is a live !!!!!

Jos uvjek nekima nije jasno da blokiran racun ne znaci ama bas nista, kad se naplate do kraja racun ce se odblokirati, osrali racuni funkcijoniraju bezprijekorno i s njima mogu sta hoce, od placa, tendera pa nadalje…B-)

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

MEGIDO1

Netko reče nema sklapanja poslova sa blokiranim računom. Netko reče pa se sad pokaka.

Pa pobogu Megido1, na kojim si ti drogama ??? Ja virujem da nema tebe INGRA bi bila i preko 100.

Bananko, kad račun odblokiraju vjeruj mi u sekundi če ona bit na svom mistu.
INGRA is a live !!!!!

Hehehehe, netko nam je neurozan. Prodano ispod 3 a nikako da dođe na 2? Nisam ja kriv kolega. Droga skupa a i nije mi ukusna, hvala.

neće uvijek biti ovako.

Bila bi velika sramota de se dočeka Nova godina sa blokiranim računom!

"sindikat" je i dalje pri svojoj odluci: "po svaku cijenu treba držati dionicu na ovoj razini", zasigurno imaju svoj cilj i razlog. Nemoš kontra "sindikata"! možda završimo dan i ispod 3. Ovisi kakvog su raspoloženja!
LP!

1115 si prodao, ako si navukao dobrovoljce da ti prospu 5500 za ova tri naloga onda si car.[emo_cool]

neće uvijek biti ovako.

Vrijednost novih narudžbi u građevinskom sektoru pala 17,5 posto………..

Evo zašto je Ingra za mene trenutno naj pozicija, ona radi višemanje samo inozemstvo gdje su sigurne zarade ilti naplate. Pa sav jad i muke koju je Ingara popušila je iz domačih izvora. Ako izgradi nemože naplatit, ako sagradi nemože prodat da negovorim o državnom jadu. Da ne govorim o kooperantima , jedva čekaju da se okreneš pa date ibodu, balkanski sinrom. Tako da dragi moji forumaši navalite [emo_novac][emo_novac][emo_novac].

"sindikat" je i dalje pri svojoj odluci: "po svaku cijenu treba držati dionicu na ovoj razini", zasigurno imaju svoj cilj i razlog. Nemoš kontra "sindikata"! možda završimo dan i ispod 3. Ovisi kakvog su raspoloženja!
LP!

1115 si prodao, ako si navukao dobrovoljce da ti prospu 5500 za ova tri naloga onda si car.[emo_cool]
[/quote]
“Sindikalisti” su uvijek dobro živjeli. Tobož bore se za “pravu stvar” a u džepu “figa”!
Prije ćemo dočekati dividendu od tri kune, nego što će se cijena odlijepiti od ove razine. Ode ispod 3 kao što sam nagovijestio. Samo Vi sklapajte poslove, a mi ćemo rušiti, može nam se – reče “sindikat”. Nesta Ante, nesta i Hanfe, odnosno preuzela je država upravljački paket, odnosno Lino-Karamelino i bratija. LP!

LP!

[/quote]
"Sindikalisti" su uvijek dobro živjeli. Tobož bore se za "pravu stvar" a u džepu "figa"!
Prije ćemo dočekati dividendu od tri kune, nego što će se cijena odlijepiti od ove razine. Ode ispod 3 kao što sam nagovijestio. Samo Vi sklapajte poslove, a mi ćemo rušiti, može nam se – reče "sindikat". Nesta Ante, nesta i Hanfe, odnosno preuzela je država upravljački paket, odnosno Lino-Karamelino i bratija. LP!
[/quote]sa 25 tisućica siće sroljati -7% je fantastična stvar.

neće uvijek biti ovako.

Dobro veče društvo, oprostite kaj me nije bilo dugo. Bio sam nam izvan domovine na prinudnom radu .-))
I evo dočeo ja Ingrušu ispod trice, a sasuli ste drvlje i kamenje na mene kad sam to najavljivao prije samo mjesec i pol.
sad se i ja uključujem u igru jer sam malo nakupio perja, a cijena je ok.
Planiram dosta skupiti pa prodati ekipi kad opet naraste. Win-win situacija, njima kvalitetna dionica po 8 kuna, a meni vrhnje :-))
VOLI VAS VATRENI.

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close