ako dobro vidim… zaboravili ste navesti ukupan iznos transakcije… današnjih 50.000 kom obveznica INGRE prodano je za ukupno 6.500 kn ili konkretno rečeno po 0,13 kn tj. po 13 lipa za jednu obveznicu… ako tome pridodamo godišnju kamatu na obveznicu od 6,125%… ispada da je svaka obveznica prodana za 0,1225 kn… jeli to puno ili malo…?
Kako kad je 650 000,00 kn, znaci 13 kn/obveznici
ako dobro vidim… zaboravili ste navesti ukupan iznos transakcije… današnjih 50.000 kom obveznica INGRE prodano je za ukupno 6.500 kn ili konkretno rečeno po 0,13 kn tj. po 13 lipa za jednu obveznicu… ako tome pridodamo godišnju kamatu na obveznicu od 6,125%… ispada da je svaka obveznica prodana za 0,1225 kn… jeli to puno ili malo…?
vama treba posebno nacrtati ili…?
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-O-11CA
Sto ako bude dokap po 20 kn??
Što ako bude dokap po nominali od nula kuna???
flick..
elijah
svake godine novi minusi=sve veci dug=sve manja vrijednost dionice=sve manja CIJENA dionice…moze to jooos dolje…
(nije nagovor na nis)
misliš da ikoga ovdje više tangira nekakav pad s ove razine od 3 kn? ma hajde…
Nema više gdje padat, niti stečaj je nebi dosta više zatuka. To je odgovor cvaj za buduči rast………[emo_novac][emo_novac][emo_palacg][emo_palacg]
ZZ-iziiiiii, iznenadio si me do te mjere da nemam komentara. Ali ti puštam mogučnost da se vratiš u ring. Ocjena [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd].
Molio bi gospodu da pojasni zašto su protiv dokapa od 10 ili 20 kn? Koliko će time biti osiromašeni? Kakvu štetu im to nanosi? U čemu je problem? Hvala.
Molio bi gospodu da pojasni zašto su protiv dokapa od 10 ili 20 kn? Koliko će time biti osiromašeni? Kakvu štetu im to nanosi? U čemu je problem? Hvala.
Mislim da nitko nije protiv dokapitalizacije,ali 10 ili 20 kuna doista spada u
podrucje fikcije i neostvarivih zelja.
Da ste naveli istu mogucnot po trzisnoj cijeni od 3 kune,mozda bi se moglo o tome raspravljati(iako mislim da je i to vrlo malo moguce).
Tko ce dati 10 ili 20 kuna za firmu na rubu stecaja i cija je trzisna cijena 3 kune????????
Pozdrav
Bi li ti kupio nešto što trenutno vrijedi 3kn za cijenu od 20kn i molio se ne znam kome da to u nekakvom razumnom vremenu naraste barem na 20,01kn??
Bi li ti kupio nešto što trenutno vrijedi 3kn za cijenu od 20kn i molio se ne znam kome da to u nekakvom razumnom vremenu naraste barem na 20,01kn??
[/quote]Kao prvo ako se radi o nekoliko Milijuna dionica onda ih nećeš toliko kupiti po 3kn. Buregdžijskih par stotina tisićica bi i moglo krozmjesece dana. Drugo, nisi odgovorio na pitanje a bilo je: Molio bi gospodu da pojasni zašto su protiv dokapa od 10 ili 20 kn? Koliko će time biti osiromašeni? Kakvu štetu im to nanosi? U čemu je problem?
Ne mislim osobno da će biti ponuđeno a kamoli da će proći po toj cijeni, ali pitanje ostaje-KOME to od vas ide na štetu i kakvu štetu vam radi? Hvala.
[/quote]Kao prvo ako se radi o nekoliko Milijuna dionica onda ih nećeš toliko kupiti po 3kn. Buregdžijskih par stotina tisićica bi i moglo krozmjesece dana. Drugo, nisi odgovorio na pitanje a bilo je: Molio bi gospodu da pojasni zašto su protiv dokapa od 10 ili 20 kn? Koliko će time biti osiromašeni? Kakvu štetu im to nanosi? U čemu je problem?
Ne mislim osobno da će biti ponuđeno a kamoli da će proći po toj cijeni, ali pitanje ostaje-KOME to od vas ide na štetu i kakvu štetu vam radi? Hvala.
[/quote]
Pa tko je rekao da ikome šteti??? Zar ne mogu napisati svoje mišljenje da je nemoguće i suludo da dokap prođe po 20kn, a da ti pritom ne počneš filozofirati?
I nitko nije protiv dokapa od 20 kuna… Osim zdravog razuma naravno…