Bit će stvarno čudo ako Ingra ne ode u stečaj sve drugo je muljanje uprave, odugovlačenje i kupovanje vremena a rezultata nema niti za lijek.Vaš link …
Zanimljiv ovaj link u svjetlu ove dvorane u Kataru:
http://daily.tportal.hr/204002/Government-rescues-Ingra-IGH-Dalekovod-and-Konstruktor.html
Ukratko prema planu vlade za period 2012-15 predviđeno je oko 12,6 mlrd za investicije u energetiku, promet, pomorstvo i infrastrukturu. Sumnjam da imaju u planu prije toga dozvoliti da kompletna građevina u državi propadne, kao što je nekome očito jako u interesu da se što prije dogodi.
biće stvarno čudo i velika muljaža ako INGRA najavi predstečajnu nagodbu. Iduća godina je početa izlaska iz krize, INGRA se vratila izvozu što je državi najprofitabilnije. Domaća industrija kreće sa Evropskim bespovratnim sredstvima itd,itd… Iako bi neki stranci potpomognuti domaćim izd….. da HR građevina propadne pa da nam strane tvrtke grade po RH, mislim da je vlada dovoljno pametn a da to ne dopusti. Slijedi med i mlijeko na građevinarima.
turbulent
najkrače moguće rečeno , i najvjerojatnije istina ali ne samo za građevinu, mislim da je to cijena EU, pa ispada da 80% firmi na ZSE propada
Valjda će nekome popustiti živci i s većom količinom opaliti po bidu!
Aj ljudi, zar vam netreba keša?[emo_beztona]
Gdje je onaj ZZtop, da nabaci neki link, upomoć kolega!
Neugodno mi drukati na dole, vjera mi zabranjuje!
A i petak je, sve se lijepo posložilo! Samo fali dobrovoljac. Može i PBZ, i tak brokeri imaju jednu količinu sa kojom mogu “odokativno” po potrebi “gruvati” po bidu. Recite poslije poslodavcu da Vam se “omaklo” – “debeli prst”!
Mislim da je taj sveopći proces propadanja u korelaciji i sa očito nedostatnim znanjem i iskustvom koje općenito imamo o svemu što danas vrijedi u suvremenom svijetu i to je zapravo golema cijena opstanka onih koji znaju učiti iz nevolja i prilagođavati se, za razliku od onih koji to očito nisu sposobni.
Čini se da se Ingra u svemu tome do sada pokazala vrlo žilavim borcem i to mi daje za vjerovati da će i njena budućnost biti rezutanta (ili sinergija) snažne želje za opstankom i gorkih spoznaja stečenih na ovako težak način.
biće stvarno čudo i velika muljaža ako INGRA najavi predstečajnu nagodbu. Iduća godina je početa izlaska iz krize, INGRA se vratila izvozu što je državi najprofitabilnije. Domaća industrija kreće sa Evropskim bespovratnim sredstvima itd,itd… Iako bi neki stranci potpomognuti domaćim izd….. da HR građevina propadne pa da nam strane tvrtke grade po RH, mislim da je vlada dovoljno pametn a da to ne dopusti. Slijedi med i mlijeko na građevinarima.
sto bi nagodba bila lose za ingru?
@banana pa losa vijest bi bila predstecajna nagodba ili da neka banka zatrazi stecaj ili da radnici idu u strajk…
e ,da ,a to da misevi prvi napustaju brod..?clan uprave prodaje na ovim razinama cijene a ima insajd info??!
zna li tko kako koliko dugo vec radnici ne dobivaju place? s obz da je ingra u blokadi? i od cega zive?
Žive od ljubavi!
Pa tko je lud plaćati tamo neke kamate na obveznice i glavnice, kada se i ovako može živjeti. Ingri ju u cilju da blokada potraje što je moguće duže, treba ono malo preostalog keša usmjeravati u tekuće projekte. A ovi vjerovnici neka čekaju, ionako neznaju kuda bi usmjerili taj novac. Eto Ingra zna, pa im i ne daje. .udalama ne treba dati novac u ruke, svejedno ne znaju što bi s njim.[emo_smijeh]
A vjerovnici ljuti, pa kažu najvećem pojedinačnom dioničaru Ingre: E sad ćeš vidjeti što ćemo ti napraviti od dionice! Sa onim založenim nećeš moći kupiti ni “šteku cigareta”. Pokazat ćemo ti mi “Tko je gazda”!
zna li netko koliko do sada ukupno iznose neisplaćena kamata + neiskupljeni Ingrini zapisi ?