INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada treba iskopati tko je dao nove garancije Ingri, na domaćem financijskom tržištu. Taj koji ih je dao neće gurnuti kompaniju u stečaj.[emo_palacg]

tomo7, ako ne dosegne ove razine, treba te prijaviti USKOKU, jer navlačiš
ljude u dogovoru sa ekipom!………

Sadašnji BV je 26,50
Nakon eventualnog otpisa iračkog potraživanja izgubilo bi se cca 4 kn po dionici
pa bi BV pao na 21,50
3.20:21,50=0,14 dakle trži se na sedmini BV

Ovaj potvrđeni posao od 56 mil EUR ćini otprilike 26,5 mil EUR godišnje ili
cca 200 mil kn godišnje realizacije u slijedećih 2 godine i dva mjeseca/26 mjeseci/
p/s =200.13,5=14,81 dakle samo iz osnova ovog ugovora dionica vrijedi barem 7 kn

Naravno da damaklov mač blokade i eventualnog stečaja visi nad INgrom pa se zato trži ovako nisko/uvijek može niže/.Ipak ovo je izvozni posao pa se nadam da je to dodatni razlog da se ne pokrene stečajni postupak jer nelikvidnost i dalje ostaje kao najveći problem.A to je krvotok i INGRA ima problem sa cirkulacijom
krvi i mogla bi doživjeti kolaps.

KRV, znoj i suze za dugoročne sa visokim ulazom, sa potencijalnom poplavom meda i mlijeka za one kupuju po 3,xx,a može i niže.

[/quote]

možete li mi pokazati gdje je u računu dobiti i gubitka proknjiženo navedenih 200 m kuna od navedenog neimenovanog posla sa neimenovanim investitorom u proteklih godinu dana? ili je poslovna tajna to i proknjižiti?

ZZTOP ….Znači , TI UNAPRIJED ZNAŠ ….što će pisati na OPERATIVNIM
STRANICAMA SKDD-a………..za INGRU dana 06.12.2012. ??? Čovječe, ti radiš u SKDD ili im održavaš informatički sustav pa im unosiš podatke na stranice ???
Kako ti smiješ zloupotrebljavati informacije i davati ih pojedincima …?
KOliko ti plaćaju za to ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ZZTOP ….Znači , TI UNAPRIJED ZNAŠ ….što će pisati na OPERATIVNIM
STRANICAMA SKDD-a………..za INGRU dana 06.12.2012. ??? Čovječe, ti radiš u SKDD ili im održavaš informatički sustav pa im unosiš podatke na stranice ???
Kako ti smiješ zloupotrebljavati informacije i davati ih pojedincima …?
KOliko ti plaćaju za to ?

potpuno razumijem tvoj trenutni bijes… no zbog istog ja ti nisam kriv…
nadalje, prije nego što se upuštaš u bilo kakvu avanturu… možda ne bi bilo loše da koristiš i neke info kompase… koji su uz malo volje, mudrosti i logike… dostupni svima, pa tako i tebi… ajd, sretan ti Sv. Nikola 06.12. bio…

Nažalost, mislim da će žrtva banaka biti DLKV.

Nadam se da griješim jer svi gube, ali poslovne politike stranih banaka se donose u maticama tj. u središnjicama europskih prijestolnica u kojima ćemo biti uskoro i mi mali po površini i ekonomiji.

Jedino je veliko hrvatsko srce, prekrasno more i zdrava zemlja te pitka voda.

Moje osobno mišljenje i nije i ne smije biti povod za donošenje bilo kakvih investicijskih odluka.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

DIOKI ide u predstečajnu nagodbu, ne znam što Ingra još čeka???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA
Područni ured za katastar DUBROVNIK
Ured / Ispostava DUBROVNIK
Katastarska općina Dubrovnik
Posjedovni list broj 5868 Stanje podataka na dan 29.11.2012
nekretnine na kojoj je uspostavljeno etažno vlasništvo
Prezime i ime odnosno tvrtka ili naziv upisane osobe:
INGRA D.D., ZAGREB, ALEXANDERA VON HUMBOLDTA 4/B itd. …
http://www.katastar.hr/dgu/ind.php

Ingra neće u stečaj,dosadni ste više.

Koju korist imaš od stečaja ti osobno ? …čista zloba ili ?
Firma je dobra …ljudi su iskusni …rade i doma i po inozemstvu ..arena je tu …
na sve strane se uvukla mentalna boleština ..ovi biseri financijski su cijelu burzu sveli na kikiriki …. sve su ispuhali na totlano nerealne nizine …samo iz čiste zlobe ili ..možda nekog drugog plana ..banke su u čijim rukama ? brokerske kuće isto ? …
dioki , gredelj , dalekovod ..itd… kome paše umjetni slom dobrih hrvatskih firmi ? …nije teško zaključiti kaj ne …

@janlana
Nitko ne bi trebao imati nikakvu korist od stečaja bilo kojeg poduzeća pa tako ni Ingre… No, o tome bi mislim trebao ujedno te osim uz Uprave, vodit brigu i Linić…

„…Tako barem tvrdi ministar financija Slavko Linić, kojeg smo pitali što će biti s bankama i građevinskim tvrtkama koje imaju na tisuće neprodanih stanova.
– Za sve stanove koji nisu u funkciji banke i tvrtke morat će platiti porez na nekretnine po stopi od 1,5 posto. Ako ne žele plaćati porez, neka te stanove prodaju ili ih daju u najam – kategoričan je Slavko Linić. Upravo je banke i građevinare ubrojio među najveće “štetočine”.
– Najveća je šteta od stanova koji su sagrađeni, a još uvijek prazni. To je kao da uopće nisu ni bili građeni. Država je oštećena jer su graditelji odbijali pretporez kada su te stanove gradili, a državi nisu platili PDV jer stanove nisu prodali. Gradovi su uložili u infrastrukturu, u gradnju cesta, vodovoda, plinovoda… a oni bez odgovornosti stanove drže praznima – rekao je Linić. ..“
http://www.vecernji.hr/vijesti/nece-placati-porez-nekretnine-crveni-kriz-vjerski-javni-objekti-clanak-478603

Eliminirat ćemo one koji ne plaćaju dobavljačima, bankama i državi…:

Eliminirat ćemo one koji ne plaćaju dobavljačima, bankama i državi

Ne ide DIOKI nego DINA-Petrokemija d.d.

Koju korist imaš od stečaja ti osobno ? …čista zloba ili ?
Firma je dobra …ljudi su iskusni …rade i doma i po inozemstvu ..arena je tu …
na sve strane se uvukla mentalna boleština ..ovi biseri financijski su cijelu burzu sveli na kikiriki …. sve su ispuhali na totlano nerealne nizine …samo iz čiste zlobe ili ..možda nekog drugog plana ..banke su u čijim rukama ? brokerske kuće isto ? …
dioki , gredelj , dalekovod ..itd… kome paše umjetni slom dobrih hrvatskih firmi ? …nije teško zaključiti kaj ne …

[/quote]Nekima bi odgovaralo da cijela HR ode u stečaj,izgleda?

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close