INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vi prodajte koji mislite da je ovo stara vijest.

jel slučajnost pad s 18,49 do 3,8 trajao 9 mj i 2 dana, pad s 12,75 do 2,8 9 mj i dana,zanimljivo[emo_beztona]

pepe7

smijem pitati,kakva je ovo igra??? ko je spreman prodati 100000kom na 3kn. i kad dionica dođe do 3,33,napraviti pritisak da cijena ide opet ispod 3kn.
2503 3,16
1980 3,17
330 3,19
6200 3,20
1400 3,25
2500 3,26
2900 3,27
12000 3,28
5818 3,29
5200 3,30
6000 3,31
180 3,32
25 3,33

skoro 50000kom sada ispod te razine!

idući tjedan će bit bolje...

Zar ne vidite šta rade, dionicu koja je dotjerana do dna namjerno ruše kako bi izvukli koju dionicu od strašljivih, međusobno trguju i kupe dionice od najivnih koji se zalete pa prodaju po ovoj stečajnoj cijeni. Tko je prodao po 2.80 kuna neka mi se molim javi na private da mu povjerujem, jer to ne bi nitko normalan učinio. Šta niže sruše cijenu veći će biti uzlet,a nema nijedna institucija da to zaustavi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

evo na kraju i pojačanje,da valjda nebi nekom palo na pamet da digne cijenu
2100 3,15
1403 3,16
1980 3,17
330 3,19
6200 3,20
1400 3,25
2500 3,26
2900 3,27
12000 3,28
12458 3,29
5200 3,30
6000 3,31
180 3,32
25 3,33

jel to ide neka nova ponuda o preuzimanju,s prosječnom cijenom od 3kn u zadnja tri mijeseca?? jel to razlog??

idući tjedan će bit bolje...

Ljudi, kako ne kužite? Trenutno na burzi u aktivnom trgovanju nema doslovno nikoga, osim isključivo tradera i špekulanata. Tko se nije odlučio kupiti Ingru kad je pala ispod 3 kune, i danas prodao sa dovoljno posto plusa, ja ne znam što mu reći.

Mislim da zbog Dalekovoda (koji ima brdo ugovora, a ipak je stjeran u blokadu) ova vijest nažalost još ne znači da je kriza prošla. Ali ukazuje da je Ingra itekako živa i da su informacije koje su nedavno odaslali u javnost bile utemeljene – barem što se tiče nastavka rada na tome da se dovrši proces restrukturiranja i rješavanje svih problemima koji su doveli do blokade računa. Držim im fige da u tome i uspiju.

I ponoviti ću pitanje od prije par tjedana iskusnim kolegama – što mislite kolika bi mogla biti fer vrijednost ove dionice kada postane bjelodano jasno da Ingra više nije u blokadi i ne prijeti joj stečaj? I po kojoj osnovi to ovdje procjenjujete ? Unaprijed hvala na odgovorima.

Imam dionice Ingre i ovaj komentar nije nagovor na prodaju niti kupnju.

Ovdje se lovi 5 – 10% zarade, kupi se ispod 3 i na prvi odbijanac se prodaje. Tako to već duže vremena funkcionira. Glupo je i samo spominjanje neke “fer cijene”. Što je jedinična cijena niža, tim su i oscilacije u postotcima veće.
Tko proda zadnji, proda najjeftinije. I onda opet ispočetka. Danima se slaže neka “prodaja” i ponovno gura cijenu ispod 3. Tržište je “mrtvo”, ZSE-om vladaju “grobari”. Za sada je tako – “No fair!”[emo_beztona]

=40,00 kuna je nominalna vrijednost 1 dionice Ingre. Tako meni piše na tabeli koju je sastavilo renomirano brokersko društvo putem kojeg se trguje.
A sad Vi recite.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

bananarama@ dok ne ponestane *udala koje kupuju iznad 3 kn ,,,nakon toga selimo se nize za cca kunu ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovolika količina cinizma i pesimizma me jednostavno natjerala da vam svima skupa ne vjerujem da sam lud što kupujem

Spica, nema drugog načina, da se ostvari razlika- to je burza…

Inverter misli, da to nitko ne zna..a sad mu je puklo.pa se pohvalio napokon!..Zato smo molili , da
što više brokera propadne..i UDRUŽENIH investitora …valjda je to svima jasno…
Sve su sterali do DNA! ..ČISTO DNO, kod najvećeg dijela dionica…uz podršku
ZNANJA I MEDIA tzv. ……….drukčije nisu mogli preživjeti…
Tu gdje se umiješaju UPRAVE i otkupljuju – od GROBARA- tu je donekle MIR, i
tu su se povukli u zatišje…
I TAKO ĆE I NASTAVITI, sve dok im budete prodavali! Mučiti će Vas uvredama,
staviti naloge na prodaju,citirati članke i znanstvene studije,ponižavati Vas,
sažaljevati i istovremeno ispitivati …..
Spica, malo istraži prezimena u TOP 10, poveži sa novinama, poduzećima i inima….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close