Jedna stvar se već dugo ne spominje a to je širenje na bliska nam susjedna tržišta. Zna ko išta o Makedoniji i recimo dal ingra nešto tamo kupuje. Kolega Matrix i Plavi znate Vi kaj dali će se dole kaj preuzimati pošto ste autoritet na tom području?
Moj komentar od jučer u 7 i 30 ujutro.
Kolega Matrix dali još uvijek mislite da znate više o INGR i od mene i da mlatim gluposti.
Ja sam Mavrovo sebi kupio prošli tjedan[proud]
http://www.sec.gov.mk/mak/RegistarSoObjavi1.asp?id=38&godina=2008&redbroj=37
Izgleda da će biti posla po regiji.
[thumbsup]
[thumbsup]
Uvijek sam imao 2 iz ćirilice, ali sam sve skužio.
plavi:
”
[thumbsup]
”
Uvijek sam imao 2 iz ćirilice, ali sam sve skužio.
Prenesi i ostalima..[wink]
a što je najbolje firma je kao zvanično u stečaju. PIH kakvi lopovi haha
Ne bi rekao samo u regiji,ova kompanija se kupuje najviše radi radne snage koje u građevini nema i sve je skuplja.
zg28: ” Jedna stvar se već dugo ne spominje a to je širenje na bliska nam susjedna tržišta. Zna ko išta o Makedoniji i recimo dal ingra nešto tamo kupuje. Kolega Matrix i Plavi znate Vi kaj dali će se dole kaj preuzimati pošto ste autoritet na tom području? ” Moj komentar od jučer u 7 i 30 ujutro. Kolega Matrix dali još uvijek mislite da znate više o INGR i od mene i da mlatim gluposti. Ja sam Mavrovo sebi kupio prošli tjedan[proud]
Što ste željeli postići vašim pitanjem?
mislim da s pravom ekipa bjezi iz gradjevinaca… ovako su vec bili prenapuhani… posto svi znamo da vecina kapitala za ovo podrucje dolazi izvana… nakon ove korekcije ce se sigurno smanjiti i investicije izvana te ce manje kapitala pristizat na ovo trziste… gubici u europi su bili veliki,investitori ce malo bolje rezmisljat kamo ulozit lovu, pogotovo zbog stanja u regiji… zato bolje sada izac i dokupit na jos nizim razinama…
mislim da s pravom ekipa bjezi iz gradjevinaca… ovako su vec bili prenapuhani… posto svi znamo da vecina kapitala za ovo podrucje dolazi izvana… nakon ove korekcije ce se sigurno smanjiti i investicije izvana te ce manje kapitala pristizat na ovo trziste… gubici u europi su bili veliki,investitori ce malo bolje rezmisljat kamo ulozit lovu, pogotovo zbog stanja u regiji… zato bolje sada izac i dokupit na jos nizim razinama…
Burza nema prošlost, gledamo u budućnost.
Kolega dajte objasnite ovu tezu da većina kapitala za građevinu dolazi iz vana.Ja smatram da je totalno suprotno,pa u koje to strateške investicije u RH ulažu stranci,osim što u ulažu u shopping centre?
Miro25: ” mislim da s pravom ekipa bjezi iz gradjevinaca… ovako su vec bili prenapuhani… posto svi znamo da vecina kapitala za ovo podrucje dolazi izvana… nakon ove korekcije ce se sigurno smanjiti i investicije izvana te ce manje kapitala pristizat na ovo trziste… gubici u europi su bili veliki,investitori ce malo bolje rezmisljat kamo ulozit lovu, pogotovo zbog stanja u regiji… zato bolje sada izac i dokupit na jos nizim razinama… ” Burza nema prošlost, gledamo u budućnost.
love ima ili nema… ocito je da je nakon korekcije ima manje… sve to veze jedno s drugim…
mislim da s pravom ekipa bjezi iz gradjevinaca… ovako su vec bili prenapuhani…
ajde ti nama potkrijrepi ovu tvrdnju!