[/quote]
ma znam…a i ovi preostali kupovni nalozi su od onih što su zaglavili odavno unutra pa brane cijenu da ne ode ispod 3 kn
… tj. sve dok god mi od strane FINE, putem SMS bude dolazila obavijest da je račun INGRE blokirna… ne pada mi napamet kupnja ove nadalje rizične dionice… No, ako Ingra ikada možda odblokira račun… drage volje ću onda razmislit o kupnji xy količine iste…
zar ne bi odblokiranje računa trebalo biti signal za prodaju, a ne za kupnju?
mene su učili: kupuj na loše, a prodaj na dobre vijesti.
e sad, drugi je par rukava, da li će ovdje ikada više biti dobrih vijesti..
[/quote]
ma znam…a i ovi preostali kupovni nalozi su od onih što su zaglavili odavno unutra pa brane cijenu da ne ode ispod 3 kn
[/quote]nes ti obrane ..sa 3000 kom …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
kolika je sansa u postocima da ingra ode su stecaj ?
zztop@
Dobro ste primijetili kolega, eto sada se Igoru otvara mjesto za ministra gospodarstva. Ako se potrude da ga nagovore, možda i pristane “spasiti” ekonomiju ove posrnule države!
Predlažem referendum za izbor Igora za mjesto ministra gospodarstva. Dakle već ima potporu preko 4 tisuće dioničara! Za početak nije loše![emo_smijesak]
kolika je sansa u postocima da ingra ode su stecaj ?
Ingra ima blokiran račun već preko 6 mjeseci…pa sam zaključi
@bananarama
mislim da će se g. Igor Oppenheim rađe nadalje bavit svojim novim modnim biznisom putem Evolution media d.o.o …
Nadležni sud
Trgovački sud u Varaždinu
MBS
070092818
OIB
24974373395
Tvrtka
EVOLUTION Media d.o.o. za poslovno savjetovanje i promidžbu
Osnivači/članovi društva
Danijel Brkljač, OIB: 12248719669
Varaždin, Zrinskih i Frankopana 4 – član društva
Predrag Brkljač, OIB: 56472461273
Križanec, Stjepana Labaša 74 – član društva
Igor Oppenheim, OIB: 98088847646
Zagreb, Vinogradi odvojak 20/A – član društva
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:2950453893823981::NO:28:P28_SBT_MBS:070092818
OD GRAĐEVINE DO SAJMA VJENČANJA
Igor Oppenheim osnovao modnu agenciju
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/97013/Igor-Oppenheim-osnovao-modnu-agenciju.html
novi ATL…
hvala za info
Još nisu pali ispod 3 kune…..[emo_zacudjen]
i to je danas probijeno
stvarno je Ingra jeftina, ali se više ne usudim ovdje ulaziti jer se može dogoditi da u roku 1-2 dana padne na cijenu MAGME i VLDS i ostane tamo do svog kraja
i to je danas probijeno
stvarno je Ingra jeftina, ali se više ne usudim ovdje ulaziti jer se može dogoditi da u roku 1-2 dana padne na cijenu MAGME i VLDS i ostane tamo do svog kraja
[/quote]upravo tako…sad je vec opasno volumen sve manji…vrlo lako moze neki panicar opalit po bidu sve do kune… ,takodjer promatram sa strane ..