Neka se jos malo tu zadrzi. Plakat ce ovi koji prodaju. Jao na 35K je bila dokap koju su fondovi smazali i tukli se zivo do 55K. RBA uzeo 1000 komada na 50K. Sutra rjesavam zadnji HT koji imam i uzimam jos INGRA. Ovu cijenu ni u ludilu nisam sanjao. Bit ce dobre zarade kada stane korekcija. Jako jako dobre,.
Joj te fore da će plakati ovi koji prodaju…pa neki su ulazili po 4000 kuna. briga njih jel 40000 ili 60000 kad imaju 10x prinosa…pa zar misliš da su mali ti koji prodaju? prodaju svi, i mali i veliki jer se nadaju daljnjem padu cijene i očito da su u pravu…korekcija je završila, ali ovo se ne oporavlja. dugoročno, sigurno će narasti, ali zasad, teško da će znatno rasti…
blueman: ” Neka se jos malo tu zadrzi. Plakat ce ovi koji prodaju. Jao na 35K je bila dokap koju su fondovi smazali i tukli se zivo do 55K. RBA uzeo 1000 komada na 50K. Sutra rjesavam zadnji HT koji imam i uzimam jos INGRA. Ovu cijenu ni u ludilu nisam sanjao. Bit ce dobre zarade kada stane korekcija. Jako jako dobre,. ” Joj te fore da će plakati ovi koji prodaju…pa neki su ulazili po 4000 kuna. briga njih jel 40000 ili 60000 kad imaju 10x prinosa…pa zar misliš da su mali ti koji prodaju? prodaju svi, i mali i veliki jer se nadaju daljnjem padu cijene i očito da su u pravu…korekcija je završila, ali ovo se ne oporavlja. dugoročno, sigurno će narasti, ali zasad, teško da će znatno rasti…
Bumo vidli ne….
Cujemo se za 6 mjeseci pa budemo usporedjivali prinose..
Mozda i grijesim, nikad se nezna..
TheStyx:
”
tocno, ako si saznao prije nego javnost onda je to insider
”
Blago meni s tobom… [rolleyes]
Eto, tebi za informaciju, osječka je javnost obaviještena o ovome u 15,30, cijelih 19 minuta nakon što sam napisao i velikih pet minuta nakon što je post postao vidljiv… Zadovoljan? [lol]
osijecam neku paniku u tvom glasu
[proud]
pogledaj koliko je proslo milisekundi jucer kad je FED objavio rate cut pa ces vidjet da 19 minuta s tim vremenom su nebo i zemlja.
no sva sreca da zivimo u banana zemlji i gdje insider informacije ( kojima se svi sluzima i pokusavamo do njih doci) su zapravo okosnica trgovine na ZSE
no sva sreca da zivimo u banana zemlji i gdje insider informacije (kojima se svi sluzima i pokusavamo do njih doci) su zapravo okosnica trgovine na ZSE
Ma, ionako je nebitno kada je u pitanju službena objava, koju mi je, uz dužnu ispriku, gospođica preko telefona krivo prenijela (sada sam tražio iz firme da mi mejlaju cijelo priopćenje).
Odluka će biti za najkasnije mjesec dana, ali je ova ponuda najpovoljnija. Iako vjerojatno neće previše utjecati na cijenu Ingre, je je Osijek Koteks nositelj posla, a dobro je znati da je na tenderu u devet ponuda bila hrpa hrvatskih firmi… [cool]
Kolika je vrijednost takvog posla?
Koliko vidim na netu oko 118 mil. €
Neka se jos malo tu zadrzi. Plakat ce ovi koji prodaju. Jao na 35K je bila dokap koju su fondovi smazali i tukli se zivo do 55K. RBA uzeo 1000 komada na 50K. Sutra rjesavam zadnji HT koji imam i uzimam jos INGRA. Ovu cijenu ni u ludilu nisam sanjao. Bit ce dobre zarade kada stane korekcija. Jako jako dobre,.
Hehe. [thumbsup]
-tajnica Društva INGRA d.d. Sandra Obuljen
-pravni savjetnik predsjednika Uprave firme Ingra
Ova gospođa od prije par dana posjeduje skoro 10% dionica makedonske građevinske firme Mavrovo.
Komentari?
-tajnica Društva INGRA d.d. Sandra Obuljen -pravni savjetnik predsjednika Uprave firme Ingra Ova gospođa od prije par dana posjeduje skoro 10% dionica makedonske građevinske firme Mavrovo. Komentari?
Pogledajte na netu tko i sto je mavrovo.
Ingra sa ovim ako im upali postaje najpotcijenjenija dijonica na trzistu trenutno..
Pogledajte na netu tko i sto je mavrovo. Ingra sa ovim ako im upali postaje najpotcijenjenija dijonica na trzistu trenutno..
I u isto vrijeme najjači građevinar u hrvatskoj.[thumbsup]