Neće !! [emo_namigusa]
[/quote]
Dali hoće ili neće sada nitko ovdje nezna… no, dali hoće ili neće 06.12. kada INGRA treba platiti kamate od cca 5.000.000 kn za 2. polugodišnju kamatnu ratu za obveznicu INGR-O-11CA (plaćanje za 1. polugodišnju kamatu također u iznosu od cca. 5.000.000 KN je već odgodila 05.06. ove godine do daljnjeg …) znati ćemo sigurno najkasnije za mjesec dana… a možda već i 30.11. budući da je rok za predaju prijedloga predstečajne nagodbe do 29.11. tj. za 23 dana …
[/quote]
Mislim….nije me briga….ali krivo izračunan rok za predaju prijedloga predstečajne nagodbe[emo_beztona]
Neće !! [emo_namigusa]
[/quote]
Dali hoće ili neće sada nitko ovdje nezna… no, dali hoće ili neće 06.12. kada INGRA treba platiti kamate od cca 5.000.000 kn za 2. polugodišnju kamatnu ratu za obveznicu INGR-O-11CA (plaćanje za 1. polugodišnju kamatu također u iznosu od cca. 5.000.000 KN je već odgodila 05.06. ove godine do daljnjeg …) znati ćemo sigurno najkasnije za mjesec dana… a možda već i 30.11. budući da je rok za predaju prijedloga predstečajne nagodbe do 29.11. tj. za 23 dana …
[/quote]
Mislim….nije me briga….ali krivo izračunan rok za predaju prijedloga predstečajne nagodbe[emo_beztona]
[/quote]
Ako je rok krivo izračunat onda se ispričavam… ali zato i postoji ovaj forum da se međusobno nadopunjujemo te ispravljamo… ako je netko, ja ili bilo tko… nešto krivo napisao, izračunao, pretpostavio… shodno tome… koji je po vama rok za predaju prijedloga… naravno, ukoliko INGRA do tada ne nađe neko drugo riješenje…?
Neće !! [emo_namigusa]
[/quote]
[/quote]Zizo Zizo, samo izbacuješ neke datume a kada dođu nema ništa novo. Koji ti je datum poslije 6.12?
Inače da te pitam, iako znam da kupuješ ali pravimo se da to nije istina. Kaži ti nama Zizo koju korist imaš ti od toga da INGRA ode u propast?
Samo nam nemoj reći da to ne želiš kada ti je pisanje u tom pravcu. Hvala na odgovoru.
….”To su svi oni koji su nesposobni za plaćanje (blokirani) ili su prezaduženi pa moraju bez odgađanja, a najkasnije 21 dan od nastanka insolventnosti pokrenuti postupak predstečajne nagodbe. Zakonski rok od 90 dana vrijedi za tvrtke koje su u tom statusu zatečene na dan stupanja zakona na snagu,”……..
Direktori se ne mogu spasiti! Ne pokrenu li nagodbu, država će ih lupiti po džepu
Sada čemo opet nazad !![emo_namigusa][emo_vrtimise]
Igra bez granica !! [emo_zacudjen]
Sada čemo opet nazad !![emo_namigusa][emo_vrtimise]
Igra bez granica !! [emo_zacudjen]
Postoji, naime, krug ljudi koji svakodnevno, poput kakvih ovisnika, trguju dionicama i oko kojih kruži fama da sjajno zarađuju. Upravo day traderi najčešće sami šire takve priče, ali zapravo oni koji profite žele izvući iz dnevnih spekulacija mogu biti sretni s malim zaradama. Day traderi dobro vladaju žargonom, čak i puno znaju, ali jednostavno nemaju emocionalnu stabilnost i snažnu volju koja čini pravog i uspješnog investitora što je nebrojeno puta dokazala povijest tržišta kapitala.
Postoji, naime, krug ljudi koji svakodnevno, poput kakvih ovisnika, trguju dionicama i oko kojih kruži fama da sjajno zarađuju. Upravo day traderi najčešće sami šire takve priče, ali zapravo oni koji profite žele izvući iz dnevnih spekulacija mogu biti sretni s malim zaradama. Day traderi dobro vladaju žargonom, čak i puno znaju, ali jednostavno nemaju emocionalnu stabilnost i snažnu volju koja čini pravog i uspješnog investitora što je nebrojeno puta dokazala povijest tržišta kapitala.
A ti emocionalno stabilni sa snažnom voljom su valjda svi oni koji su se trpali Ingrom od 80 kn pa sve do ovih 3 kn i nisu do danas prodali? Stvarno su stabilni, kao bukva zabijena duboko u zemlju
[/quote]
Ja mislim da hvataju valove,,, vrhove i dna što znalci koriste za zaradu, povećanje broja dionica, te smanjenje ulaza. Sada tj, maloprije je bilo dno jednog valića. Ovisno o vijestima nadolazećim vidjet će se i njegovo daljnje ponašanje. Po meni ako ne bude pozitive,, bit će ZZ, trokut, kanal ili u prijevodu vamo.tamo, a na vijest ide valić dalje, višlje, brže… Pred nama je vidimo.
P.S: Uvijek postoji mogućnost lower bottom, ali o tome sada nećemo.. slažete li se ?? [emo_naivan]
Ne možete vi meni dati manju ocijenu za istinu koja pojedince pogađa. Tko misli da cijena neće gore,, ili da ovo nije istina što sam napisao, neka se izjasni !! [emo_bijesan]
Neće !! [emo_namigusa]
[/quote]
[/quote]Zizo Zizo, samo izbacuješ neke datume a kada dođu nema ništa novo. Koji ti je datum poslije 6.12?
Inače da te pitam, iako znam da kupuješ ali pravimo se da to nije istina. Kaži ti nama Zizo koju korist imaš ti od toga da INGRA ode u propast?
Samo nam nemoj reći da to ne želiš kada ti je pisanje u tom pravcu. Hvala na odgovoru.
[/quote]
Međo, međo, međido…
1. ako se ne varam kada dođu neki datumi… Ingra svaki put rokne….
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A
2. datumi poslije 06.12.2012… su svi oni koje će biti neriješeni prije 06.12.2012. …
3. ti se samo pravi da nije istina… a ja ću nadalje, do daljnjeg biti dosljedan istini da nemam niti A, a kamoli I od bilo koje dionice sa blokiranim računom, pa tako i ove… sada već poduže upitne kvalitete…
4. već sam ti rekao da nitko, pa tako ni ja… nema nikave koristi da Ingra, nedaj Bože možda propadne… dapače, volio bi isto kao i ti da se upravo sada riješi svih javno poznatih nagomilanih problema…
5. mislim da nije problem u mome viđenju problema dionice Ingre, jer ja sa njom problema nemam, jer istu nemam… tj. mislim da problema sa njom trenutno poduže imaš ti…
6. ako ode up, up… bit ću sretan zbog tebe, ostalih in, a možda i zbog sebe… no, ako možda propadne, financijski i sl. ćeš nesretan biti ti, a ne ja… tj. ja ne riskiram ništa, a ti onoliko… zavisno koliko si uložio…
zašto? zato što sam hvala Bogu… od ne tako davno tzv. “paparazzi” investitor… a ti pretpostavni “kad bi bilo…” investitor…
ajd međido, sretno ti na Ingri uskoro… čim prije bilo…[emo_palacg]
Zizo zizo, ne reče mi zašto visiš svakodnevno mnogoliko vremena na INGRI a nemaš nikakvih afiniteta prema njoj. Čudna mi čuda.
Ajd malo da i ja linkam:
http://www.seebiz.eu/hrvatskim-tvrtkama-na-kosovu-najvise-sansi-u-cestogradnji-energetici-i-turizmu/ar-49562/
http://www.seebiz.eu/uskoro-tender-za-dionicu-banja-luka-prnjavor/ar-49528/
blokiran račun i nije prepreka za dobiti natječaj jer to može ići na razne načine.
[/quote] mudro si to srocio…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] molim moderatora da pusti ovu copy paste mudrost
http://blog.dnevnik.hr/print/id/1624055296/o-milijunaima-lovi-i-burzi.html