INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ingroman, kada tako paušalno gledate ispada loše, no zaboravili ste u svemu tome jednu činjenicu koja se dogodila a to je da je smanjen dug za 40 MILIJUNA!

Ipak se kreće na bolje.
Danas se očekuje raspirivanje panike da se pokupi od strašljivaca.

neće uvijek biti ovako.

Rekao sam prijatelju, zovite upravu,, dobri su to ljudi.., netko mi je odgovorio da, da “JESU”, no rečeno je.
Citiram : “Baziramo se više na vanjska tržišta jer su kapitalnija od domaćih zbog stanja kakvo je u državi. Upravo smo u pregovorima za tri velika posla u Alžiru, i Iraku, a nešto se otvara i na drugim tržištima, no o tome kad se realizira. Usput radi se i nešto i na novim poslovima u RH “. Stavio sam Vam to prije 3-4 mj.. bilo je odbojnih i smiješnih komentara !!
LP [emo_mrgud]nije[emo_ljut], [emo_mrgud]je[emo_zacudjen]

I very much love INGRA !!

Rekao sam prijatelju, zovite upravu,, dobri su to ljudi.., netko mi je odgovorio da, da "JESU", no rečeno je.
Citiram : "Baziramo se više na vanjska tržišta jer su kapitalnija od domaćih zbog stanja kakvo je u državi. Upravo smo u pregovorima za tri velika posla u Alžiru, i Iraku, a nešto se otvara i na drugim tržištima, no o tome kad se realizira. Usput radi se i nešto i na novim poslovima u RH ". Stavio sam Vam to prije 3-4 mj.. bilo je odbojnih i smiješnih komentara !!
LP [emo_mrgud]nije[emo_ljut], [emo_mrgud]je[emo_zacudjen]

Jako, jako dobro, izvozne firme su kičma hrvatskog gospodarstva. [emo_dolar][emo_euro][emo_funta][emo_palacg]

@Inverter
Smanjuje ulaz, povećava količinu i nada se uskoro dobroj, dobroj zaradi, ili ?? [emo_namigusa]

I very much love INGRA !!

Smanjuje ulaz, povećava količinu i nada se uskoro dobroj, dobroj zaradi, ili ?? [emo_namigusa]

za enormne zarade, bi trebalo čekati razine Viadukta, ako ikad više Ingrica toliko ojača. [emo_novac]

Stvorili smo jedinicu za investicijski strah. Naziva se 1INGR(jedan INGR).

neće uvijek biti ovako.

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10:1230665185595301::NO
INGRA d.d. – dospijeće glavnice

31.10.2012

Obavještavamo vas da je danas, 31.10.2012. dospjela glavnica komercijalnog zapisa oznake INGR-M-244E, izdavatelja društva INGRA d.d.

Ugovorom o platnom agentu sklopljenim između SKDD-a d.d. (dalje: SKDD) i izdavatelja te u skladu sa terminskim planom koji je poslan izdavatelju, SKDD je preuzeo obvezu isplate glavnice imateljima predmetnog komercijalnog zapisa pod uvjetom da izdavatelj pravovremeno doznači sredstva SKDD-u odnosno u konkretnom slučaju da izdavatelj do 8.00h na dan 31.10.2012. godine doznači sredstva SKDD-u.

Kako izdavatelj nije doznačio sredstva SKDD-u, to niti SKDD nije u mogućnosti doznačiti sredstva imateljima predmetnog komercijalnog zapisa na čijim je računima na dan 30.10.2012. godine isti upisan.

Po eventualnom zaprimanju novčanih sredstava, uplata će biti provedena u skladu s Uputom SKDD-a.

Ništa od iskupljenja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

♦ Uspješno zaključen ugovor u Alžiru na brani Tagharist vrijedan 21,5 milijuna kuna
♦ Zaključena četiri ugovora na izgradnji državnih cesta u Hrvatskoj u vrijednosti od
70,8 milijuna kuna
♦ U svibnju 2012. sklopljen ugovor o realizaciji turističkog objekta na inozemnom
tržištu u vrijednosti od 30,7 milijuna eura

♦ Ostala konsolidirana društva INGRA Grupe posluju redovno bez blokade računa

Kada je na ZSE objavljeno ovo boldano?

neće uvijek biti ovako.

Kolega objavljeno je početkom drugog mjeseca ove godine netom prije onog rasta.

Vidim loše pokušaje zaustavljanja neminiovnog odbijanca na 4 kune. Sve što se može postići je gubitak dionica.

prosla baba s kolacima
ovium pvtem zahvaljvjem dobroj dvsi sto nas je pocastio po 3,03
hvala ti od srca

Postanite Eu-robovi

New Report

Close