Ako Ingra sutra objavi da ne može iskupiti zapise, što onda? Imaju li vjerovnici koji su kupili zapise pravo pokrenuti prisilnu naplatu iz imovine ili možda stečaj? Prilično opasna situacija….
Nažalost znamo da Ingra to nema sa čime iskupiti, a prosjek 3,17 je garancija da sutra na dvije katastrofalne vijesti Ingra lagano ide ispod 2,80.
[/quote]
Svi znaju da će izvješće biti katastrofa kao što i svi normalni znaju da zapisi neće biti iskupljeni. Prema tome sve je to već uračunato u ovu cijenu i ne očekujem pad ispod 3 kn, osim kratkotrajne panike i istovara drhtavih i izmanipuliranih ručica. Ovo je pat pozicija koja će trajati naj manje 3 mjeseca i biti će tu još svega.
Moderator mi je izbrisao zadnjih nekoliko postova, pa sam pomalo i izgubio volju da pišem. Možda ovaj pusti, u suprotnom ne vjerujem da će mi se dati više pisati na bilo kojoj teme.
Trenutna cijena Ingrine dionice je takva kakva je i o tome ne bih polemizirao, jer to je činjenično stanje. Činjenično stanje je i to da se trguje sa otprilike 2-3% dionica, i one mijenjaju vlasnike u zadnjih dva-tri mjeseca na ovim cijenama. Ostali ulagači čekaju daljni rasplet. Zapravo svi oni koji su za “ozbiljno” uložili svoj novac u ovu tvrtku već su odavno kupili dionice i novaca za daljnu kupovinu nemaju.
Ingra neće “propasti” kako mnogi priželjkuju, ali oporavak će biti spor i mukotrpan. Svi znamo kako je lako nešto “srušiti” i sa malo novca, što dokazuju ova zadnja dva trgovinska dana.
To ni ne čudi, jer je kod ulagača nastupio osjećaj straha, prevarenosti, očaja i nevjerice u bilo što pozitivno. Idealna prilika za razvlašćenje takvih ulagača.
Što se mučite. Nema iskupa sutra i to zbog tehničke nemogućnosti-blokiran račun. Ma koliko novaca bilo nemože se to tako naplaćivati uz blokadu. Sve se prolongira za nekoliko mjeseci uz kamatu, i to je to. Ništa novo, već viđeno. Pozz svima.
Što se mučite. Nema iskupa sutra i to zbog tehničke nemogućnosti-blokiran račun. Ma koliko novaca bilo nemože se to tako naplaćivati uz blokadu. Sve se prolongira za nekoliko mjeseci uz kamatu, i to je to. Ništa novo, već viđeno. Pozz svima.
Obavijest će po običaju doći sutra, minutu do 16 sati. Četvrtak je neradni, a u petak možete nastaviti sa “rasprodajom”. Pozdrav!
ajde da čujemo tko je od forumaša danas pred kraj pukao i iskipao cca 30.000 komada? [emo_namigusa]
ajde da čujemo tko je od forumaša danas pred kraj pukao i iskipao cca 30.000 komada? [emo_namigusa]
Da nisu Mrgudu popustili živci pa je smanjio izloženost na ovom biseru ZSE ??
Malo me iznenadilo, očekivao sam ipak puno gore izvješće….
Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!
[/quote]
btw .. .samo 15% birača je reklo da je protiv EU
[/quote]
ostavrili su 116 m kn prihoda i na to 70 m kn gubitka….znači na svaki 1 kn prihoda ostvari se 1,603 kuna rashoda! čestitam dioničari, super vam je Uprava!
Da nisu Mrgudu popustili živci pa je smanjio izloženost na ovom biseru ZSE ??
[/quote]
pa naravno da čovjek smanjuje izloženost prema Ingri, evo i danas je smanjio svoju zloženost rema njoj za 11%!
[/quote]
Sutra, ujutro se još dodatno iznenadiš!