INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A, nije bas istina da je Oppenheim zaradio na dionicama 50m kuna.
on je dokapitalizirao po 35,000 kad je bio onaj dokap i prodao po nekih 55,000.
Mislim da je rijec od oko 20m kuna.
Mozda se i varam.

Ali nisu oni zaradili na dionicama vec na onome gdje i sve uprave u RH u zadnjih 10 godina ali necemo o tome.

Iskreno, cak mi ga je i zao.
Svi su ga ostavili, i Jasna i MK, pobjegli i uzeli pare a on mora tu se sa ovime zezati, i nije bas fer.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

hvala kolega blueman
mozda bi bilo da najbolje da nam se ukaze gospod Openhajm pa nam kaze kako zasto i zbog cega je to vredilo 600 kuna a danas 4 i gdje su sve te kunice nestale
nije ih valjda sanader odpremio na sigurno?

bas mi je zao uprave nemam rijeci kako je njima tesko, pogotovo su se pretrgli da izadju u javnost s nekim izvjescima
mogao bi barem nadzorni neki vic nabaciti, moze i crni?

Postanite Eu-robovi

dakle gospoja prodala 36000 po cijenama 0d 4,3-4,6 a zna da đuro nudi 6 !!!!!
ideš …………..
i kaj da se zaključi …bolje vrabac………ccc……u ovom ..benom financ svijetu ..zarađuju stvarno samo oni koji imaju informaciju …a mi bumo sad razbijali glavu kaj misli opi ..kaj misli ovaj ili onaj …bdvej ..pisal sam ingri i dobil odgovor da bu opi dal svoje slobodne u prodaju ( to i znamo iz promjenjene izjave ) a da mi nemreju savjetovat ništa tj dal prodat ili ne …tak da bitte !! insideri ..radnici ..još je tjedan dana ponude …voc hepend ?

gospođa je od 25.09. do 02.10. prodala 50.000 kom. tj. 25.09.12 13.807 kom te 02.10. 36.193 kom ….dali je i 03.10., 04.10. prodavala… znat će se danas… sutra…

ziherica da je ona lupala ovo danas po bidu
neće se ona lipariti kao ovi burek majstori

Postanite Eu-robovi

Nitko se iz firmi (Ingra & ĐĐ) ne oglašava vjerojatno dok traje ponuda ili dok se ne pojavi nova – mislim da to i zakon nalaže. A već su skupo platili to iskustvo.

No dodatna nezgodna stvar bi mogla biti vijest od prije dan dva (nitko nije komentirao?) da HAC neće više financirati neke autoceste – primjerice Zagreb Sisak, što može biti i dodatni problem. Ne prevelik, ali…

Nedvojbeno treba biti svjestan rizika i činjenice da nedostatak informacija što se događa kao i loših okolnosti stvaraju okruženje kakvo jest, no također je bitna činjenica što se u Ingri nisu predali i traže rješenja, a to uvijek pozdravljam. Rješenja UVIJEK postoje samo se ponekad treba stvarno žestoko potruditi da se nađu. Čisto ljudski držim fige svima koji u tome ustraju i ne predaju se pred nevoljama kakave god one bile.

dali nadalje lupa ili ne zna ona… u svakom slučaju kao bivša članica Uprave Ingre http://www.poslovni.hr/karijere/jasna-ludviger-ingra-162972 te TOP 8 tj. barem je bila na uredovni dan 05.08. … vjerovatno zna više nego svi mi na ovom forumu…

ispravak donjeg navoda: ne na uredovni dan 05.08. već 05.10.

dali nadalje lupa ili ne zna ona… u svakom slučaju kao bivša članica Uprave Ingre http://www.poslovni.hr/karijere/jasna-ludviger-ingra-162972 te TOP 8 tj. barem je bila na uredovni dan 05.08. … vjerovatno zna više nego svi mi na ovom forumu…
[/quote]

………..a kao nije bitno tko kupuje, a to je u ovom trenu velika nepoznanica koja prolazi “nezapaženo”. TKO TO KUPUJE ovu stečajušu nesuđenu??? Zar neznalice? Hmm………….

neće uvijek biti ovako.

………..a kao nije bitno tko kupuje, a to je u ovom trenu velika nepoznanica koja prolazi "nezapaženo". TKO TO KUPUJE ovu stečajušu nesuđenu??? Zar neznalice? Hmm………….

Milsim da kupuju hazarderi… nadam se zbog vas… da vam možebitno isti možda uskoro ne aktiviraju mogući stop loss… pa vam kupljeno rasture po bidu…

Počinje prodaja nekretnina Transadrije

evo jedno elegantno rješenje po kojem su naročito ponosni lokalni ljudi
nadamo se da nećemo gledati sličan scenario i u ovoj firmi

Postanite Eu-robovi

Kroz postupak predstečajnih nagodbi proći će 60 tisuća blokiranih tvrtki, no Linić se nada da će do kraja prvog kvartala iduće godine uspjeti riješiti 650 ozbiljnih tvrtki.

@tramell
ima li INGRA cca 33.000.000 kn za isplatu 31.10.2012.? a u svezi ovih komercijalnih zapisa INGR-M-244E …
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-M-244E
pitam, jer nisu još ni riješili odgođenu kamatu za obveznicu INGR-O-11CA
http://zse.hr/default.aspx?id=40980

New Report

Close