Kolika bi trenutna cijena Ingre bila da Đuro uopće nije izašao sa svojom ponudom? Ako bi zaboravili da je ikada bilo neke ponude, cijena bi trenutno bila veća od sadašnje. Očito da se stvorila "umna blokada" u glavama dioničara.
imam i ja jedno pitanje: zašto Đuro u ponudi daje 6 kn, kada ima danas po 4, zar oni stvarno imaju viška novca 50% ili ne misle ovo niti kupiti
ako nije šala
Pročitaj malo Zakon o preuzimanju d.d. – Obvezna ponuda za preuzimanje.
Kolika bi trenutna cijena Ingre bila da Đuro uopće nije izašao sa svojom ponudom? Ako bi zaboravili da je ikada bilo neke ponude, cijena bi trenutno bila veća od sadašnje. Očito da se stvorila "umna blokada" u glavama dioničara.
koju vi cijenu predvidate do kraja tjedna? Lp
imam i ja jedno pitanje: zašto Đuro u ponudi daje 6 kn, kada ima danas po 4, zar oni stvarno imaju viška novca 50% ili ne misle ovo niti kupiti
ako nije šala
[/quote]
čitao sam još kod Ine, ništa nisam shvatio
od tada ništa ne čitam što počinje sa Zakon……………………………………….
ako nije šala
[/quote]
čitao sam još kod Ine, ništa nisam shvatio
od tada ništa ne čitam što počinje sa Zakon……………………………………….
[/quote]
100
Moller,
evo još malo iz Zakona.
MIŠLJENJE UPRAVE CILJNOG DRUŠTVA
Članak 41.
(1) U roku od 10 dana od objave ponude za preuzimanje, uprava ciljnog društva dužna je objaviti obrazloženo mišljenje o ponudi za preuzimanje koje mora sadržavati:
1. mišljenje o vrsti i visini ponuđene naknade,
2. mišljenje o namjeri ponuditelja u pogledu budućeg poslovanja ciljnog društva,
3. mišljenje o strateškim planovima ponuditelja u odnosu na ciljno društvo i mogućim posljedicama provedbe tih planova na politiku zapošljavanja i radnopravni status radnika ciljnog društva, kao i na moguće promjene vezane uz mjesta u kojima društvo obavlja svoje djelatnosti,
došlo je očitovanje na ZSE
http://www.zse.hr/default.aspx?id=42446