INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolika bi trenutna cijena Ingre bila da Đuro uopće nije izašao sa svojom ponudom? Ako bi zaboravili da je ikada bilo neke ponude, cijena bi trenutno bila veća od sadašnje. Očito da se stvorila "umna blokada" u glavama dioničara.

imam i ja jedno pitanje: zašto Đuro u ponudi daje 6 kn, kada ima danas po 4, zar oni stvarno imaju viška novca 50% ili ne misle ovo niti kupiti

ako nije šala

Pročitaj malo Zakon o preuzimanju d.d. – Obvezna ponuda za preuzimanje.

Kolika bi trenutna cijena Ingre bila da Đuro uopće nije izašao sa svojom ponudom? Ako bi zaboravili da je ikada bilo neke ponude, cijena bi trenutno bila veća od sadašnje. Očito da se stvorila "umna blokada" u glavama dioničara.

koju vi cijenu predvidate do kraja tjedna? Lp

imam i ja jedno pitanje: zašto Đuro u ponudi daje 6 kn, kada ima danas po 4, zar oni stvarno imaju viška novca 50% ili ne misle ovo niti kupiti

ako nije šala

[/quote]
čitao sam još kod Ine, ništa nisam shvatio
od tada ništa ne čitam što počinje sa Zakon……………………………………….

ako nije šala

[/quote]
čitao sam još kod Ine, ništa nisam shvatio
od tada ništa ne čitam što počinje sa Zakon……………………………………….
[/quote]
100

Moller,
evo još malo iz Zakona.

MIŠLJENJE UPRAVE CILJNOG DRUŠTVA
Članak 41.

(1) U roku od 10 dana od objave ponude za preuzimanje, uprava ciljnog društva dužna je objaviti obrazloženo mišljenje o ponudi za preuzimanje koje mora sadržavati:
1. mišljenje o vrsti i visini ponuđene naknade,
2. mišljenje o namjeri ponuditelja u pogledu budućeg poslovanja ciljnog društva,
3. mišljenje o strateškim planovima ponuditelja u odnosu na ciljno društvo i mogućim posljedicama provedbe tih planova na politiku zapošljavanja i radnopravni status radnika ciljnog društva, kao i na moguće promjene vezane uz mjesta u kojima društvo obavlja svoje djelatnosti,

@matovilka
dakle najkasnije do petka…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@matovilka

dakle najkasnije do petka…

izgleda.
u NN je objavljeno 19.9.

došlo je očitovanje na ZSE
http://www.zse.hr/default.aspx?id=42446

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

cijena im ok, prag uspješnosti nije, Igor svoje zadržava …

Dakle ponuda propada.
Igor. O ne prodaje svojih 5%

Očekivano. Dobilo se potrebno vrijeme a još se obavljaju potrebne transakcije. Ponuda će biti ili obnovljena ili odbačena a INGRA će objaviti mjere rekonstrukcije, odblokirati račun i idemo dalje.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close