Ovo nikad nije bilo normalno. Tu nema normalnih , uključujući i mene….ovo je blesavo …čudno
i nestvarno …..! Pa, što će im ili 95 % Ingre ili ništa !!!
KOliko je to dionica vani- kod malih investitora …..VIŠE ILI MANJE OD 5 % ?
Pa, to znači da i Igor mora prodati po toj cijeni, i gosp. Ludviger…i grupa AUTORA , znakovitog imena…
Kakve su to ucjene DDJH -a !?
Vi koji ostajete sa 5 % Vama sljedi skviz aut! [bye]
samo ako uspiju doći na 95%, a to nema šanse da uspiju! pa vidiš po postovima da im mi mali nećemo prodati, a mi držimo vjerojatno preko 20% pa neka onda skvizaju sami sebe [bye]
rađe ću ih zapalit (virtualno) nego dat za 6 kn
Smanjit će oni postotak a digniti cjenovnu ponudu, i tako smanjeni postotak ponude biti će uspješno sproveden, država će otkupiti arenu od đuke a đuka dokapitalizirati ingru kešom, dionica munjevito leti na 30-40 kuna te ju ja utopljavam na tim razinama…
To je moje predviđanje i nije nagovor na k/p iste
interesantno je koliko se vi, koji ste izasli, brinite o onima koji su i dalje u dionicama ingre. je li to prica o mojim i susjedovim kravama?
kad bi bilo tako kako vi iznosite, cijena ne bi sada bila preko 5 kn. onome koji ima malo soli u glavi jasno je da je ovdje vec sve unaprijed dogovoreno. cak je i poznati bloger pripomogao. kako da se djuro (odnosno njegovi dionicari) domognu sto jeftinije ingre…
i na kraju – jos jednom ono sto, izgleda, mnogi ne razumiju: djuro mora spasiti ingru. a da li to zapravo zeli uopce nije vazno. zbog toga ce prvo placati sve do 6 kn, a poslije ponude za preostali dio koliko bude trebalo.
Nece oni smanjiti prag… prag i je postavljen tako visoko da se slucajno ne bi dogodilo da ponuda prode.
Svatko normalan bi rekao da je do 75%+1 dovoljno.
Sigurno ima vise od 5% dionica Ingre koje su pod razno raznim zalogima banaka i koje nece moguce biti dati u ponudu.
pricu oko praga 95% ne pusimo. trebala je posluziti da nas poplasi da dajemo budzasto. kad se bude pokupilo sto se moze, onda ce se prag, vidi vraga, odjednom smanjiti.
@diadra
Bingo [thumbsup]
Nece oni smanjiti prag… prag i je postavljen tako visoko da se slucajno ne bi dogodilo da ponuda prode.
Svatko normalan bi rekao da je do 75%+1 dovoljno.
Sigurno ima vise od 5% dionica Ingre koje su pod razno raznim zalogima banaka i koje nece moguce biti dati u ponudu.
U slučaju da DDJH kupi 95% dionica, ostatak od 5% može prislino otkupiti od njihovih vlasnika po cjeni od 6kuna odnosno ima pravo napraviti squeez out, i tebe nitko nece pitati hoces ili neces prodati.
Ako je politička naredba onda nema tu oću-neću nego samo za koliko novaca
pogledajte samo kolike su kolicine na bidu! zar vam to ne govori koliko se zele jeftino domoci ingre?
Evidentno je da su počeli kupovati sa strane promet je preveliki a i besmislen da bi mogli reći da ga radimo mi, smanjiti će oni prag, morat će…
U slučaju da DDJH kupi 95% dionica, ostatak od 5% može prislino otkupiti od njihovih vlasnika po cjeni od 6kuna odnosno ima pravo napraviti squeez out, i tebe nitko nece pitati hoces ili neces prodati.
Ja bi prvi prodao po 6 🙂
Hocu reci, ponuda je napravljena tako da nema sanse da prode. Puno price ni za sto. Bas me zanima tko "je iskoristio" pozitivni val na burzi i iskrcao se.