INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kao sto sam rekao
PLJACKA je idalje na snazi sa presutnim odobravanjima nadleznih

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

zanimljiva kominatorika da kupiš na otvaranju i onda si minutu nakon već 10% u minusu [undecid] jel to neka oklada?=

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

iiiii…tras po kupnji [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Toliko o našim ulagačima.

bit će bolje................

U par minuta od 5,45 do zadnje cijene od 4,90 kn…a jesu vas nakitili na otvaranju kao zadnje naivce [rolleyes]

Koja to sila tjera ljude da po otvaranju u ovakvoj situaciji guraju se da kupe pošto poto ?

Za nevjerovati !

U par minuta od 5,45 do zadnje cijene od 4,90 kn…a jesu vas nakitili na otvaranju kao zadnje naivce [rolleyes]

Koja to sila tjera ljude da po otvaranju u ovakvoj situaciji guraju se da kupe pošto poto ?

Za nevjerovati !
[/quote]
dobro je to.. [smiley] dok ima takvih [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ponuda DDJH za Ingru ne znači ništa, osim neprijateljskog preuzimanja i stjecanja kontrole, nova Uprava…

Samo bi se izmijenila vlasnička struktura a svježeg kapitala naravno da ne bi bilo. Dioničari u fokusu….

Farsa sa 95% je tragikomična jer je bilo dovoljan prag od 51%.

Naravno da bi se vlasništvom provele reforme i restrukturiranje lakše nego u ovome trenutku, ali….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Za nevjerovati !
[/quote]

Ne znam, pokušavam shvatiti, ali ne ide mi. Očito je da DDJH 95% neće skupiti, što znači da preuzimanje propada, što opet znači da je Ingra jednom nogom u stečaju…a ljudi se u predotvaranju guraju na kupnji po 5,40 kn! Jednostavno ne kontam [undecid]
moguća zarada niti 20%, a mogući gubitak 100%

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Sila koja tjera ljude na ulaz ili izlaz je ona ista koja postoji na svim tržištima kapitala diljem svijeta.

Ništa novo niti što ne postoji, da bi se čudili kao p…drek…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Da mi je neko pričao da će ovako ponedjeljak početi na ingri rekao bi mu da je lud.Ne želim dalje pisati radi dioničara.

Sretno

bit će bolje................

ja sam mislil da je kićenje rezervirano za božićno vrijeme… bit će da uz ingru božić dolazi ranije.

Izgleda da su sve "lude" sa ZSE-a bile u ovoj dionici! Odvija se "istrebljenje" po zacrtanom planu! [thumbsup]
P.S.
Uvijek iznova me iznenade!

kako ćeš tek biti iznenađen na 3 kn….. [bye]

New Report

Close