Društvo ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING d.d. sa sjedištem u Slavonskom Brodu, Dr. Mile
Budaka 1, OIB: 58828286397, koje zastupa Tin Dolički, odvjetnik iz Odvjetničkog društva
Bogdanović, Dolički & Partneri sa sjedištem u Zagrebu, Miramarska 24 (dalje u tekstu: Ponuditelj)
Ponuditelj ima interesantno odvjetničko društvo, koje ga zastupa.
interesantno na koji način, ako se smije znat
[/quote]
Pa pojedinci iz top10 određenih d.d.-a znaju o čemu se tu radi (cebe, kodt, zvečeva…….)
Zastupali su jednu banku protiv nas, dioničara. Odonda, više ih volim imati na svojoj strani, nego protiv sebe. Da su me u vlds-u poslušali, i njih angažirali, siguran sam da ne bi otišao u stečaj. Najbolji su u trgovačkom pravu……teško da se može dobiti spor protiv njih.
Nemam ingru, niti ću je imati, pa ovo nije nagovor na k/p ingre.
Sretno ingraši [thumbsup]
DATA@
Država jednostavno mora otkupiti arenu…
@pozitiva
Na koju arenu misliš? Evo ti sada na dnevniku Grčić kaže, ako država ne pomogne (misli na spaladium arenu u Splitu) uz Konstruktor, i Dalekovod i IGH će u stečaj. Ima li država snage, sve ih spasiti? A onda će ih razapeti jer spašavaju samo jedan sektor. Sve će tu ostati na onom…….traži se JPP (javno-privatno partnerstvo……Jadni Čaćić noćima ne spava, rošta po frižideru……sam je tako rekao na tv-u) ali nikako da se pronađe.
To sa splitskom Arenom su Splićani namjerno napravili……kako bi se naplatili .
@pozitiva
Na koju arenu misliš? Evo ti sada na dnevniku Grčić kaže, ako država ne pomogne (misli na spaladium arenu u Splitu) uz Konstruktor, i Dalekovod i IGH će u stečaj. Ima li država snage, sve ih spasiti? A onda će ih razapeti jer spašavaju samo jedan sektor. Sve će tu ostati na onom…….traži se JPP (javno-privatno partnerstvo……Jadni Čaćić noćima ne spava, rošta po frižideru……sam je tako rekao na tv-u) ali nikako da se pronađe.
Kakav bi rejting na slijedećim izborima imala ova vlada kad bi dopustila stečaj ova 4 giganta?
Što mislite zbog čega traže model spasa za njih, možda zato što se Radić i Čačić vole????
@miami
Naravno, to je već viđeno s nama i Zgb arenom
I na kraju, da ne spamam više temu, za ove koji mi vrijedno daju komade, reći ću da je sve stvar predviđanja. Godinu dana, prije mol-ove ponude za inu, napisao sam da će biti javna ponuda po 2800…..tada je ina bila oko 1600-1700 (trebam potražiti taj post…..sada mi se ne da) ali našao sam jednog zanimljivog od prije godinu dana:
Alabama | privatna poruka | profil
korisnik od: 21.03.2007.
ocjena poruke
100%
zajednica
–
moderatori
samby
Ona je oku lijepa , a ako zatvoriš oći osijetićeš val optimizma , koji će te danahnuti iznutra.
Ona je hrabra i neobično humana. Ona je žena 21 stoljeća .
21.09.11. | 13:52
Alabama | privatna poruka | profil
korisnik od: 21.03.2007.
Pozdrav
Ma sve o.k. Malo sam se pokušao našaliti……ali kolege nisu dobre volje…….valjda zato jer se burza crveni. Da, HSLS se raspao……ne vjerujem ni da će proći izborni prag.
A šta će se desiti sa HDZ-om?
Izgubiće izbore…….Bebić će u mirovinu, Jaca nema šanse da dalje vodi HDZ …..Karamarko će ti biti novi prvi čovjek HDZ-a…….i čekati priliku na idučim izborima kada se ovi iskukuriču i do kraja sve useru……sa isprikama "pa mi smo to dobili u naslijeđe od HDZ.a……..nismo mi krivi i sl"
Vidi datum posta…….prije 8 mjeseci…….žena 21 stoljeća
Poseban pozdrav kolegi Peri………toliki trud, a sve uzalud
Pa, kako bi žena 21 stoljeća rekla, na "tragu" predviđenog…….predviđam 10-tak stečaja tijekom 2013, veliku inflaciju, još veću nezaposlenost…….građane na ulicama, itd.
Zašto to pišem na ingri? Pa predviđam joj "svijetlu" budućnost.
Živi bili pa vidjeli………..
Pa, kako bi žena 21 stoljeća rekla, na "tragu" predviđenog…….predviđam 10-tak stečaja tijekom 2013, veliku inflaciju, još veću nezaposlenost…….građane na ulicama, itd.
Zašto to pišem na ingri? Pa predviđam joj "svijetlu" budućnost.
Živi bili pa vidjeli………..
Interesantno. Na cemu se temelje te predvidjanja ?
Globalna inflacija u 2013 je tesko moguca, dakle devalvacija kune ?
Interesantan rasplet????
Špekulanti su računali na preuzimanje Ingre od strane "ĐURE",upumpavanje državnih "para" i onda rast dionice i prodaju po daleko većim cijenama od 6 kuna.
Ali uprava "Đure" da "spasi vjerodostojnost",uvjetuje otkup najmanje 95% dionica i unaprijed onemogućava špekulantske namjere jer istiskivanjem lako dolazi do 100%.
Dakako da uopće ne misle preuzeti firmu jer bi to,po meni,bilo suludo.
Enormni dugovi ostaju,a kredibilitet je teško,ako ne i nemoguće vratiti.
Smiješna je reakcija nekih forumaša tipa"e baš im neću prodati po 6 kuna"!!!!!
Pa baš njih briga za Vaše dionice.Oni se samo žele izvući iz ove"pi……." sa što manje štete.
Po meni,bez"preuzimanja" stečaj je gotovo izvjestan.
A,u stečaju se u pravilu gubi SVE.
Pozdrav
Doista je šteta da je tako velik broj ljudi kupovao dionice nemajući pojma da se na njima može izgubiti.
Trebao bi se uvesti običaj da svaki takav tupan koji kupuje dionice potpiše dokument u kojemu piše da je svjestan da dionice mogu gubiti na vrijednosti.
Ili, neka sada svi oni tuže HANFU jer ih nije zaštitila od gubitka. 😀
[/quote]
Tko proda vama taj je sigurno tupan …
to što dionica sada vrijedi 6 kuna ne znaci da nece ponovo vrijedit 400
ista ta uprava koju sada pljujete ste dizali do neba kada se dionica prodavala po 400..
Mozete ovdje 10000 0000 puta izgovorit rijeć stećaj i ja vam to necu popušitit foru
moje dionice necete dobit kolega niti vi niti đuro niti 1000 buregđija špekulanata sa INGRE
a sto ce biti sa dionicom niko ne zna tako da oni sto se prave pametni i vicu stecaj nemaju pojima.
To sto je INGRA nedavno skoćila na 12 kuna bez ikakve vjesti !!!
samo pokazuje koliko ljudi vjeruju da je ova dionica bolesno podcjenjena…
[/quote]
A da probate sa steČaj?