Ingra d.d. – obustava trgovanja
14.9.2012 15:45:25
Obavještavamo Vas da je trgovina redovnim dionicama društva Ingra d.d., oznake INGR-R-A obustavljena temeljem članka 330. st. 2. Zakona o tržištu kapitala. O detaljima ćete biti obaviješteni naknadno.
I ddjh ISTO
Opet neka prevara na pomolu
6 Kn po dionici 🙂 i to je početak
[/quote]
dodatak
6 Kn stoji u rješenju od Hanfe na današnji dan..
jel itko pročitao dokument prije nego je objavio post, radi se o minimalno 95%!!!!
ZPDD-a, uvjetovao dobrovoljnu ponudu za preuzimanje dosizanjem praga uspješnosti od najmanje
95% dionica Ciljnog društva s pravom glasa.
vi doista mislite da će skupiti 95%???? po meni ovo će u bunar u ponedjeljak jer će se ljudi rješavati po 4-5 rađe nego da riskiraju s uspješnošću od 95% i na kraju izgube sve ako se to ne ostvari.
IIIIIIIIII HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……. [smiley]
Cijena koju se Ponuditelj u ponudi za preuzimanje obvezuje platiti po dionici iznosi 6,00 kuna
najbitnije
Ponuditelj je sukladno odredbi članka 23. stavka 2. točka 2. ZPDD-a, uvjetovao dobrovoljnu ponudu za preuzimanje dosizanjem praga uspješnosti od najmanje 95% dionica Ciljnog društva s pravom glasa.
Opet je netko bio brz
INGR-R-A 15:37:09 5,24 50
INGR-R-A 15:37:09 5,23 1800
INGR-R-A 15:37:09 5,23 1000
INGR-R-A 15:37:09 5,22 320
INGR-R-A 15:37:09 5,19 1123
INGR-R-A 15:37:09 5,18 700
INGR-R-A 15:37:09 5,15 57
INGR-R-A 15:37:09 5,14 700
INGR-R-A 15:37:09 5,1 2250 ukupno 8000
Da ovo sa 95% bi mogao biti veliki problem. Očito je to oko ponude nekome izletjelo, pa su je onda napisali na način da znaju da neće proći. Bumo videli, rekli bi slepci [smiley]
Prema izjavi Ponuditelja, dostavljenoj uz Zahtjev, isti nije sklapao bilo koji pravni posao u cilju
stjecanja dionica Ciljnog društva. Nadalje, Ponuditelj je sukladno odredbi članka 23. stavka 2. točka 2.
ZPDD-a, uvjetovao dobrovoljnu ponudu za preuzimanje dosizanjem praga uspješnosti od najmanje
95% dionica Ciljnog društva s pravom glasa.
Iskreno rečeno ovo je još jedna "farsa". Kako misli Đuro postići taj prag uspješnosti od 95% sa cijenom od 6 kuna.
Dakle zaboravite na Đurinu ponudu, to je bila samo kupovina vremena za Ingru, odnosno Đuro nikada i nije bio ozbiljno zainteresiran za kupnju!
vidim vlada euforija, ali vas 95% mora prodati po 6 da bi uopće bilo preuzimanja. hoćete se međusobno dogovoriti tko je onih 5% koji ostaju unutra? [lol] a čak i da uspije (po meni promili šanse) onda će vam napraviti squeezout opet po 6 [smiley]
pa bih zamolio gospodina bananu i megida kao gorljive zagovornike da mi objasne kako je sad ovo dobro za dioničare kojih je po meni više od 95% kupovalo iznad 6 [rolleyes]
opet su vas namagarčili drugovi [bye]
da je 7-8 il 10kn možda bi prošlo 95% al po 6kn nema šanse.. pa stajalo je danima na 5.60 pa je nitko nije prodavao.
Po meni je ovo već sada ponuda za istiskivnje, žele progutat Ingru ili je ne žele uopće, ja ću im dat za 6, jer vidim da je gotovo, a dat će je i drugi, ili ide stečaj. Banke će kupovat do tada sve što se nudi do 6, da bi osigurale uspjeh preuzimanja.