@bananarama
Čisto sumnjam da i ti nisi polomio i zube i čeljust na Ingri kako sam kažeš za druge pa sad očajnički drukaš ljude na kupnju.
Ja samo kažem da društvo poput Ingre samo šteti našoj zemlji i da su svi oni zaslužili milijun godina zatvora. Ne zaboravi da je njima u interesu da cijena dionice bude ispod jedne kune. Sjeti se samo godinu, dvije ili tri u natrag kako su banke drukale po svim medijima i na sve načine na kupnju podcjenjene dionice Ingre. Eee bila su to vremena velikih nada i snova kao i sada na jedan način.
Tko voli nek izvoli. By the way, malo se raspitaj kakvi su ljudi u duši koji toliko godina jakim sudskim paravanom oštećuju i bez imalo milosti gaze sve živo oko sebe. Ne kažem da će oni propasti 100 % već samo da su zaslužili daleko više od tog.
p.s. ako ti zvoni zvono u ušima imaš Tinitus i ne brini, NEMA LIJEKA.
Mržnja najviše štete nanosi onome tko mrzi, a primjećujem da je na Vama već ostavila duboki, neizlječivi trag.
Od ponedjeljka ide rast nekih 12% na ovu trenutnu cijenu! [bye]
Ima još 15 min..ja smatram da ćemo pasti na 1,50 kn i to zbog Validusa.. moramo se izjednačiti… svašta,, 3 kn veliš. I drvena peć je moguća ali trajanje je samo za jednu uporabu !!
Usput banana…. 100 samo zbog dobrog glasa… meni udjelite zbog lošega 1 molim lijepo !!
HVALA
[thumbsup]
@bananarama
U mojim postovima je samo gola istina a mržnju prema čovjeku i svemu što je dobro imaš u svakom djelu tvojih miljenika iz Ingre.
p.s. Tješi se tješi al buđenje će ti biti bolno. Tko se mača laća od mača i pogine… [bye]
kako to da nema nikakve odluke HANFE oko preuzimanja kad je bilo rečeno da će odluka biti donijeta polovinom ovog mjeseca, a danas je zadnji dan mjeseca? [sad]
Rečeno je krajem 8. ili početkom 9. mjeseca, bez dezinformacija molim.
Ako ne bude danas, bit će u ponedjeljak ili utorak.
[/quote]
Ma bitno je da znamo kaj se čeka…evo petak je prošao sada čekamo pon ili utorak…. [smiley]
nemrem dočekat pon da vidim kaj bu se dogodilo…tj. utorak…ili srijedu…svejedno… [smiley]
pa zar duro nije odustao?
ingra je zbilja dionica koja od straha ,šta će biti sutra , ne može oka slopiti ponoći u protekle tri godine
Ok ponedjeljak ili utorak mora bit ili to može bilo kada?? Kaj nebi trebao bit neki odredeni rok? Mislim da ce sve proc super,samo me malo to vrijeme kopka… [undecid]
HANFA ti redovno ima sjednice cetvrtkom a to tek objavi u petak. Tako da ako bude nešto biti će tek u petak.
Ok ponedjeljak ili utorak mora bit ili to može bilo kada?? Kaj nebi trebao bit neki odredeni rok? Mislim da ce sve proc super,samo me malo to vrijeme kopka… [undecid]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/b8NyC4pZytoQ9FgWOb51tQ==.pdf
Objavljeno 16.07.2012. Dobro pročitaj, uhvati se računice, i možda stigneš još kupiti po 5,50! [smiley]
Objavljeno 16.07.2012. Dobro pročitaj, uhvati se računice, i možda stigneš još kupiti po 5,50! [smiley]
dakle…
3)
"Ponuditelj se obvezuje objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica s pravom glasa Ciljnog društva…"
Ova Obavijest je materijalna činjenica i kao takva je neizmjenjiva i pravno obvezujuća u naknadnom postupku a kao što je razvidno iz predmetne obavijesti, Ponuditelj u Obavijesti ponudu za preuzimanje ničim ne uvjetuje nego se vrlo jasno i nedvosmisleno obvezuje da će ponudom za preuzimanje biti obuhvačene sve dionica s pravom glasa Ciljnog društva.
"ponderirana cijena 3m prije nastanka OBVEZE za preuzimanje…pa obveza jos nije nastala,ne? prema tome tek kad nastane ce se gledat zadnja 3 mjeseca..dakle mogu je rusit jos na nize…?
nego,koliko vrijedi cijena dionice ingre u stecaju? i koliko bi trajalo namirivanje..1godinu cca?
[bye]
dakle…
3)
"Ponuditelj se obvezuje objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica s pravom glasa Ciljnog društva…"
Ova Obavijest je materijalna činjenica i kao takva je neizmjenjiva i pravno obvezujuća u naknadnom postupku a kao što je razvidno iz predmetne obavijesti, Ponuditelj u Obavijesti ponudu za preuzimanje ničim ne uvjetuje nego se vrlo jasno i nedvosmisleno obvezuje da će ponudom za preuzimanje biti obuhvačene sve dionica s pravom glasa Ciljnog društva.
[/quote]
naravno da će ponuda, AKO je bude, biti za sve dionice, poanta je hoće li je uopće biti jer je podnijet zahtjev za stečaj INGRE, a u slučaju stečaja ponuditelj (DDJH) može ODUSTATI od ponude!