zar nije nekidan đuro odustao od ingre ,pročitao sam to!
zar nije nekidan đuro odustao od ingre ,pročitao sam to!
nije jer nije mogao (zakon ga je obvezivao da ostane u ponudi)…ali sad kad je dobio formalno opravdanje jer je pokrenut stečaj, vrlo je izgledno da će odustati. to onda znači konačan kraj i stečaj Ingre [embarass]
Čista sapunica – fali samo Behlul i Bihter. A od puno sapuna peku oči.
No kako to u sapunicama već biva Ingra će se na kraju spasiti i svi će biti "sretni i zadovoljni", ali će u međuvremenu puno sporednih glumaca i igrača ostati i bez gaća. Uglavnom vjerni dioničari i vjerovnici bez dovoljno jakih veza.
nije jer nije mogao (zakon ga je obvezivao da ostane u ponudi)…ali sad kad je dobio formalno opravdanje jer je pokrenut stečaj, vrlo je izgledno da će odustati. to onda znači konačan kraj i stečaj Ingre [embarass]
[/quote]
Nije jasno kako su uopće u Đuri došli na ideju da preuzmu Ingru , čemu to ? Očito pod jakim utjecajem političkog vrha ali niti taj politički vrh nije toliko blesav da kupuje gubitaša koji nema nikakvu šansu za spas ! Izgleda da se netko gadno prešao u cijeloj toj igri pa se sada traže načini kako se izvući sa što manje problema. Dioničari su ionako nevažni , oni koji su se polakomili za 10 % su ionako sami krivi a oni ostali – više sreće drugi put !
Još manje mi je jasno tko sada kupuje , Đuro odustao ( možda , vjerojatno … ) , stečaj pred vratima ?!??!
Stečaj nam ne gine vrijednost dionice kad se proglasi je NULA kuna. [cry] [bye]
[/quote]
Bježite van dok još ima kupaca. [wink]
Još manje mi je jasno tko sada kupuje , Đuro odustao ( možda , vjerojatno … ) , stečaj pred vratima ?!??!
kupuju oni kojima je voda došla do ušiju pa kupnjom pokušavaju zaustaviti pad u bezdan pa ako u tome uspiju, potom se iskrcati oko 4-5 kn
@aha znaci duro kazete nece kupit ingru? Pa ste vi stecajni upravitelji stupili na snagu,ajde neka uvik ista prica. Lp
Stečaj nam ne gine vrijednost dionice kad se proglasi je NULA kuna. [cry] [bye]
[/quote]
Bježite van dok još ima kupaca. [wink]
[/quote]
Zanimljiv je ovaj sa 35 K komada na 4,50 kn.
Da bi DDJH skupio što veći broj dionica u ponudi nužno je da cijena na burzi padne što niže. Već su prvog dana zaigrali na strah dioničara i ovo je samo nastavak, pisao sam o tome. Ne kažem da morate kupovati dionice Ingre sada ali ne morate niti nasjedati na novinarske konstrukcije i plaćene članke.
Mislim da Međimurje ne može pokrenuti stečaj jer nije Ingrin vjerovnik sve dok se ne okonča sudski postupak u eventualno njegovu korist. Stojim iza onoga što sam rekao, a to je da će DDJH dosta jeftino (5,97 kn) steći kontrolni paket Ingre (25 ili 50 %), a što će onda s tim, to samo Bog zna.
Ovaj "forum" je fascinantan. O kakvom Vi stecaju pricate. Sve puno spekulanata koji pojma nemaju o nicemu (istina nemam bash ni ja :), ali bar sam uvjeren da do stecaja nece doci, a to sam vec nekoliko puta rekao prije). Stecaj po kojoj osnovi, zato sto je blokiran racun 4 mjeseca, da i, koliko ingra ima vrijednost, a koliko duga, zijev, mozda sam u zabludi, ali vjerujem kako ce tobogana na ovoj dionici gore dole biti jos par godina.
ovdje još uvijek tinja 1% nade da će se ingra nekim čudom izvući, ali ako još samao 1-2 vjerovnika podnesu zahtjev za stečaj onda je definitivno GAME OVER