INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opća načela, članak 3, točka 4:
4. ponuditelj i ciljno društvo dužni su provesti postupak preuzimanja što brže, a ciljno društvo ne smije duže vrijeme od predviđenog biti spriječeno u svom poslovanju,

ne baljezgaj! ne ometa ponuditelj DDJH ciljno društvo (Ingru) nego je ona zrela za stečaj, prošlo je 60 dana blokade računa, kao i rok od 21 dan upravi da pokrene stečaj i DDJH je zadnja slamka spasa za INGRU!!!! ako to propadne, Ingra zauvijek nestaje!!!
[/quote]

Home > Politics > Foreign

Azerbaijani President Ilham Aliyev receives ex-president of Croatia
Font size : a | A

[ 28 Jun 2012 17:56 ]

Baku – APA. President of Azerbaijan Ilham Aliyev received ex-president of Croatia Stjepan Mesic on June 28. APA reports that ex-president of Croatia said he witnessed large development processes in Azerbaijan. He stressed the importance of Crans Montana Forum that will be held in Baku. The sides underlined good prospects for continuation of bilateral relations between Azerbaijan and Croatia and shared views and ideas on extension of mutual cooperation.

Da, da Azarbajđan je poznati svjetski div koji ne zna kuda će sa novcima i traži nekoga da mu te iste novce povoljno proslijedi [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

@brain1
… od kad su Latinicu ukinuli nestalo je istraživačkog novinarstva …novinari tiskanog medija koji su pisali o preuzimanju ingre nisu ni primirisali finac. izvješća ….sve ti je žutilo….. možemo reći da se niti uprava ingre nije potrudila prezentirati svoje probleme s nelikvidnošću ( trenutno svi ingrini problemi počinju i završavaju s ARENOM )………takvi članci se moraju platit a koliko bi imali učinka teško je procijeniti …. radi se ipak najmoćnijim ljudima u državi ( mislim i na bankare ) …………..

U potpunosti se slazem s tobom. Ali mi mali dionicari INGRE ne mozemo kriviti novinare za njihove tekstove, ne mozemo kriviti niti bankare koji gledaju samo svoj profit, ali mozemo kriviti Upravu INGRE jer je ona ODGOVORNA za nasu imovinu. I na njima je da nam konacno kazu kolikim iznosom je stvarno blokiran racun! Zatim zasto nije dovrsen niti jedan od tri najavljena projekta restruktuiranja (a precizno su najavili da ce isti biti dovrseni i realizirani do kraja petog mjeseca)?! Zatim kako to da se prihodi u prvih 6 mjeseci samo 69 milijuna kuna, a u zadnjih godinu i pol su potisani ugovori od oko 750 milijuna kuna?! Zatim kada ce se ovoriti INGRIN ured u Turskoj koji je najavljen i jos puno toga… I samo da nadopunim, INGRINI problemi sa nelikvidnoscu su vezani i za Arenu i za Dvore Lapad gdje se stanovi zbog krize ne prodaju kako je zamisljeno (mada prodaja ide ok s obzirom na krizu)…

Da, da Azarbajđan je poznati svjetski div koji ne zna kuda će sa novcima i traži nekoga da mu te iste novce povoljno proslijedi [smiley]

Sastanku je nazocio i direktor Ingre a to znaci da STECAJ nije opcija!
Ne vodi se propala firma na pregovore!

[/quote]
Ok vidli bumo, kod nas se sve može i sve je moguće [smiley]
Moje je mišljenje da je stečaj jedina i najbolja opcija…sve ostalo je mrcvarenje i kupovanje vremena sa tuđim nofcima…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

[/quote]
Ok vidli bumo, kod nas se sve može i sve je moguće [smiley]
Moje je mišljenje da je stečaj jedina i najbolja opcija…sve ostalo je mrcvarenje i kupovanje vremena sa tuđim nofcima…
[/quote]
Tvoje misljenje je usko povezano s trenutno cijenom i situacijom!
Moje je vezano na buducnost kompanije!

Koje su novosti u vezi stečaja i blokade računa INGRE ?

pa izgleda stečaj konačno.

Možda su neki od forumaša prošvikali od vručine, ali zašto zagovaraju nešto što ne razumiju i utječu na vlastite živce.

Nema stečaja, ima stečaja, ma dajte – to je kao ima života nema života.

Treba se odlučiti za jedan put….a ne stalno biti na dva kolosjeka.

Uživajte u sunčevim zrakama i čuvajte zdrave misli.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

H R T 1 GRCIĆ LIVE

H R T 1 GRCIĆ LIVE

Wauuuu

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

H R T 1 GRCIĆ LIVE

Wauuuu
[/quote]

badava vam wau i mijau… dok ne dođe (ako dođe…) konkretna te "jasna" wau-wau ponuda…

H R T 1 GRCIĆ LIVE

Wauuuu
[/quote]

badava vam wau i mijau… dok ne dođe (ako dođe…) konkretna te "jasna" wau-wau ponuda…

[/quote]
Znači ipak stečaj.

New Report

Close