INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Napravimo brutalan skok na temelju cega?

Lp!

ako će djuro dat ponudu tek početkom 9mj,od kada se uzima prosjek 3mjeseca???? od najave objave preuzimanja,il ponude objave preuzimanja??

od dana dostave obavijest Agenciji, ciljnom društvu i uređenom tržištu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://www.poslovni.hr/vijesti/pad-prihoda-ingre-za-cak-43-o-ponudi-dd-holdinga-ocitovat-ce-se-u-rujnu-211430.aspx zdravo marijo milosti puna…

Napravimo brutalan skok na temelju cega?

Lp!

Azerbaijan?

Ovo katastrofalno izvješće ide na ruku samo DDJH (ukoliko zaista znaju što rade) jer je sve izglednije da će u ponudi za manje od 6 kuna skupiti kontrolni paket Ingrinih dionica.
Kratkoročne obveze 683 mil kn, a prihodi u prvoj polovici godine 69 mil kn. Ne moramo se zavaravati, ovo je nemoguća situacija iz koje nema izlaza. Ukoliko ne prođe ponuda DDJH, za Ingru je igra gotova. To je samo moje mišljenje na osnovu nikad goreg polugodišnjeg izvješća.

Gubici u poslovanju sve veći.Normalno i očekivano.Da nema đurine ponude probili bi 4,a ovko nećemo ispod 5 nebi smjelo..Prilika da se oni koji vjeruju u ponudu da se dobro nakrcaju na 5,5 a ako se povuku onda može i niže ali uz daleko manje količinu.

BV 27,sa tendencijom daljnjeg pada
Vjerovatno na kraju trečeg kvartala od 25 do 26.
Bez ĐURE/države/ stečaj izgledan.Ovako..ima nade za nomade!

što ste se raskokodakali!!!!!!
pa gubitak pokrivaju iz rezervnog kapitala pa pobogu imaju sestrinskih firmi uredno rade i isplačuju plače a o preuzimanju bit če ko da više prema tome krcajte se po nižim ili ovim cijenama isplatit če vam se.
preslika iz drugog mjeseca če se odigrati pa neroze do 14 rujna nema karte su posložene zar ne!!!!!!!!

izvješće je koma, ne znam koja je đurina logika (osim političke naredbe) da ulazi ovamo….stečaj ne da je moguć, nego izgleda da je jedina preostala solucija. ako đuro da ponudu, agonije će se otegnuti još koji mjesec, ali bojim se da ovdje više nema spasa!

Opet kamionđije komentiraju izvješće koje je prikazano prema IFRS-ima i provjereno od Grant Thortona.

Kapital (glavnica) i dugotrajna imovina te imovina namjenjena prodaji (stanovi) su veće od kratkoročnih obveza i dugoročnih.

U građevini su privremene situacije katastrofalne u prvoj fazi što se tiče prihoda jer se primljeni avansi knjiže na obveze i ne izgledaju lijepo za investitora.

Kada se manjak pokrije iz rezervi, bilanca će biti "normalnija" a doći će i vrijeme kada će se opet ostvariti neto dobitak nakon oporezivanja (već je vrijeme da Mesić i Štern ugovore neki posao u Rusiji).

Tu je Lavčević i Viadukt s kojim Ingra ima zajedničku suradnju…pa živi bili i vidjeli…

P.S. Stanje novčanih ekvivalenata na dan izvještavanja cca 9 mil. ZANIMLJIVO!

MOLIO BIH INVESTITORE S LOŠIM MISLIMA I LOŠOM KARMOM DA ODU VEĆ JEDNOM NA ZASLUŽENI G.O.

[cool]

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Niste valjda od ove "stečajuše" očekivali dobit od jedno 100 milijuna kuna? Čudi me da uopće više i sastavljaju FI!

Prihodi u pola godine 69 milijuna kuna?! Znaci prihodi malo veci od 9 milijuna eura?!

A Uprava je od pocetka 2011. godine na ZSE objavila da je sklopila ugovore u vrijednosti oko 105 milijuna eura!!! Ti ugovori su u roku trajanja izmedju 2 i 3 godine…

Ko tu koga farba?! Jeli se ti ugovori uopce realiziraju i ako jesu da li se naplacuju?!

Samo dva ugoovra sa "misterioznim ulagateljem" vrijede 56 i 30,7 milijuna eura! A onda izadje izvjesce gdje su iskazani prihodi od 69 milijuna kuna?!

Sam najam od arene plus prodani stanovi u Dvorima Lapad od pocetka godine bi trebali iznostiti oko 35 – 40 milijuna kuna.

Molim komentare… Cudne se stvari ovdje dogadjaju i po meni netko treba preuzeti odgovornost za ovakve rezultate.

BV 27,sa tendencijom daljnjeg pada
Vjerovatno na kraju trečeg kvartala od 25 do 26.

BV je tako velik samo zato jer oni Arenu i nekretnine vode po nerealno visokim iznosima, vidjelo se zadnji put kad su skupljali ponude za Arenu da nisu dobili ponude niti za 1/2 vrijednosti, isto i za Dvore Lapad koje ne mogu prodati po tako visokim cijenama kakvi su im u knjigama itd.
Po mojim procjenama BV je uvrh glave 10-13 kn, ali džabe im i to kad im je sva imovina pod hipotekom banaka pa dioničari i tako ne bi dobili ništa kad se provede stečaj.

New Report

Close