@ingroman
Predsjednik Uprave je bio više nego jasan… ako HANFA odobri… ponuda ide bez premije tj. isključivo po slovu zakona… dakle onih cca par lipa ispod 6 kn po dionici…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/b8NyC4pZytoQ9FgWOb51tQ==.pdf
"Netko" ne želi rješavati problemčiće Ingre već želi od njih napraviti problemčine. Sve se je moglo da se je htjelo. Kada se prikupi pola li barem 30% od 13 milijuna dionica onda će se rješavati i eto rakete i "nekome" dobiti. Slobodno recite da fantaziram. Fantazirali su i neki u zadnjih 10 godina a sada je puna zemlja afera i sudskih procesa, istraga…. Ako muljaju, neka, ali kad tad će netko propjevati i doći će sve na vidjelo. INGRA NIJE u tako teškom stanju kako se prikazuje i želi da se prikaže. Ja to znam, ne iz prve ruke ali blizu, a vi replicirajte što želite. Nekima je sasvim jasno ali nemogu ništa. Udruživanje malih u inicijativu na državnoj razini sa već postojećim inicijativama u dioničkoj branši bi učinilo pritisak na transparentnije obavijesti što se radi, što može što nemože i zašto. Ovako…??? Trejdere zabole uho za sve, pišem o nama investitorima. Takvi neka komentiraju ako žele. Hvala. Pozz
Investitorima ili bankrotiranim i moralno slomljenim investitorima?
Bitna je razlika. Ovi prvi se koriste susvislom, racionalnom i kvantitativnom analizom, a ovi drugi ‘kupe ostatke svojih života’ i traže krivce za vlastite pogreške.
Ja ne znam na čemu i čijim informacijama ti temeljiš svoje vrijednosne sudove i radiš procjene, no ruku na srce odavno si sam sebi trebao priznati da si popušio i da je vrijeme da iz svega izvučeš neke pouke. Što si fantazirao odfantazirao si. Imamo realnu mogućnost stečaja, imamo navodnog preuzimatelja koji preuzima kompaniju po predstečajnoj cijeni i imamo prilično jasnu sliku da ova kompanija više ne smije i ne može napraviti korak unatrag. To je realnost, kao što je i realnost da je ova kompanija od vrha izgubila nešto manje od 99% vrijednosti.. Ako ti još uvijek živiš u nekom paralelnom svemiru gdje je realnost drugačija nema problema, no koliko ja vidim velika većina vidi stvari kakvima stvarno jesu, a vjerojatno su još i gore. Zato momak, prekriži ovu priču, pronađi novu "vjeru" i uživaj u životu. Novac nećeš vratiti, no zdravlje još možeš sačuvati.
Pročitaj što ti veli predsjednik Uprave DDJH pa će ti bit jasnije neke stvari. Kak ti reko Bandić, ponuda je tek it ot liv it. Nećeš prodat, odeš u stečaj, pa pa. Zato ti je cijena Ingre tu gdje je. Možda je i previsoka, s obzirom na ono što bi se dogodilo ako DDJH ne preuzme.
ma pusti ti to što on prića za novine, da li su foleri ili ne ćemo znati ćemo tek po objavi ponude…do tada bi trebalo razjasniti možda najbitniju nepoznanicu a to je da li je ovo prijateljsko ili neprijateljsko preuzimanje…o tome najviše ovisi vrijednost i uspješnost ponude
moje moze dobit samo po 50kn, j… mi se i za ovih 30000 kn koliko mi je ostalo od onih 270000 kn koliko sam popusio, kad se pusi nek se pusi tvrdoglav sam [angry]
…imao si viziju ili ti je to prišapnula maca papučarica…a što ako će ponuda biti viša, što ako je ddjh ozbiljno zagrizao za 50+% a više je nego sigurno da po 6 kn ne može skupiti jedva 15%…ako su ozbiljni kako izjavljuju, onda će ponuditi najmanje bonus od 10% na zakonski minimum a ako nisu i ako su fejk onda će ići na uvjetovanu ponudu po 5,97…
[/quote]
Pročitaj što ti veli predsjednik Uprave DDJH pa će ti bit jasnije neke stvari. Kak ti reko Bandić, ponuda je tek it ot liv it. Nećeš prodat, odeš u stečaj, pa pa. Zato ti je cijena Ingre tu gdje je. Možda je i previsoka, s obzirom na ono što bi se dogodilo ako DDJH ne preuzme.
[/quote]
Moje po 6 nećeš dobit, možeš se postavit na glavu. Premija ili ništa.
[/quote]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/T1cvzNBkGoS2XLRbS6LTvg==.pdf
To bi se moglo nazvati ultimatumom. Prodaj mi za 6 ili ces propast…A to sto ce neki izgubiti 20,30,40,50%…Koga briga…
Lp!
@ingroman
Predsjednik Uprave je bio više nego jasan… ako HANFA odobri… ponuda ide bez premije tj. isključivo po slovu zakona… dakle onih cca par lipa ispod 6 kn po dionici…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/b8NyC4pZytoQ9FgWOb51tQ==.pdf
baš dobro da si postavio ovu obavjest…
3.) izjava ponuditelja
Ponuditelj se obvezuje objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica s pravom glasa Ciljnog društva u roku propisanim ZPDD, po prosječnoj ciijeni izračunatoj kao ponderirani prosjek svih cjena ostvarenih na burzi zadnja tri mjeseca prije nastanka obveze za objavljivanjem ponude za preuzimanje...
dakle, obvezuje objaviti ponudu za preuzimanje svih dionica s pravom glasa…nema nikakvog uvjeta!!!
Pa zar do devetog mjeseca neće već biti u stečaju? Čemu ovaj poziv na GS?
Meni iskreno nije jasno samo zašto nitko ne kupuje dionicu koja na razini od max 90tak dana nudi prinos od 7%. Malo vam je svima očito [lol]. Da jučer nisam očistio kompletan Ask sad bi valjda prinos bio i na 10% za taj period [lol]. Ako dobro računam to je cca nešto preko 30% godišnje. Ali fakat malo je to.
[/quote]
hahaha [thumbsup]
[/quote]
posljednji oproštaj, nešto kao pogreb….