Ovvakve smijurije od članaka, svašta!
nista od te kupovine, to je obicni vladin spin, kao i svi dosadasnji (ptkm, dioki, CO, BD62, lkri, hpb). uostalom, vidi se i na zakljucnoj cijeni 5,64 kn. svaki dan sve nize i nize. ide to prema 5 kn.
nista od ove vlade. muljanje kao i oni prije njih. i pregovori sa sindikatima su spin. samo da se dobije na vremenu.
U potpunosti se slažem samo lažne glasine.
Procjenu vrijednost svakog poduzeća rade banke, a u ovom trenutku mislim da bi Ingru procjenile na max. 2 Kune/dionica.
Sve drugo su emocije.
na kupnji iznad 5 kn ima jedva 40.000 komada
a cijena polako klizi….
Najnovije informacije nakon dramatičnog sastanka: Čačić odlazi, Premijer još nije odlučio koji dan
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/najnovije_informacije_nakon_dramaticnog_sastanka_cacic_odlazi_premijer_jos_nije_odlucio_koji_dan/856216.html
ajde sad natrag na 4kn [lol] Di god je vlada umješala prste , uvijek nekom izmišljotinom,cjena bi skočila 30-50%.. . i onda natrag na stare vrijednosti u 2-3dana. Koji gušt ovo pratit… točno po šabloni…
selidba na igh
Đurini brokeri rade za čistu desetku. Svaka čast! Skuplja se i ispod minimalne cijene preuzimanja. [thumbsup]
Prodavači, trk po burek. [sealed]
ajde sad natrag na 4kn [lol] Di god je vlada umješala prste , uvijek nekom izmišljotinom,cjena bi skočila 30-50%.. . i onda natrag na stare vrijednosti u 2-3dana. Koji gušt ovo pratit… točno po šabloni…
a vidit ćemo, mnogi kažu da DDJH sad mora izaći s ponudom jer je dao zahtjev HANFI, a to znači da ide ponuda po 6 kn. zato mi nisu jasni oni koji sad aprodaju po 5,5 kn jer ili su mogli prodati pred 2 dana po skoro 5,9 kn ili čekat ponudu po 6 kn od DDJH [rolleyes]
a vidit ćemo, mnogi kažu da DDJH sad mora izaći s ponudom jer je dao zahtjev HANFI, a to znači da ide ponuda po 6 kn. zato mi nisu jasni oni koji sad aprodaju po 5,5 kn jer ili su mogli prodati pred 2 dana po skoro 5,9 kn ili čekat ponudu po 6 kn od DDJH [rolleyes]
[/quote]
Pa nije burza placa. To je špekulantska rabota. A vidi se i zašto. A burek mastan, mmmmm. Sretno na IGH.