Mrgud vam je trn u oku. bode vas pojedince…mući vas gdje će Ingra, gdje će ĐĐ.
Molim još jeda kolac a uskoro ćete biti daleko, bit će vam nedostižna i Ingra a bogme i ĐĐ,,, Mrgud i pojedinci će vam [bye]
Mrgud vam je trn u oku. bode vas pojedince…mući vas gdje će Ingra, gdje će ĐĐ.
Molim još jeda kolac a uskoro ćete biti daleko, bit će vam nedostižna i Ingra a bogme i ĐĐ,,, Mrgud i pojedinci će vam [bye]
Kolega ja Vam želim visoku zaradu i sreću dapače….
No mislim da Vam u ovom klasteru još fali Magma i Dioki pa svi zajedno možete na treća tržišta.
Aj ti Bog!
[kiss]
Gdje je nestao onaj Rajfić što je dilao i ispod 5 kuna da sada počisti malo bid. Tko će nakon današnjeg dana rušit cijenu?
Gordan Maras: Udruživanje Đure Đakovića i Ingre dobra je ideja
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 17.07.2012. – 14:40:00
Zadnja izmjena: 17.07.2012. – 14:42:56
PAKRAC – Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras s detaljima ponude Đure Đakovića za Ingru nije upoznat, no pozdravio je najavljeno spajanje tvrtki.
"Tržište je takvo da ukoliko postoji sinergija između nekoliko tvrtki, onda je dobro da se udruže da se na neki način ti potencijali spoje i da eventualno imamo uspješniju, kvalitetnu kompaniju", komentirao je Maras prilikom potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za gradove Pakrac i Pleternicu te za Poduzetnički centar i Poduzetnički inkubator danas u Pakracu.
Đuro Đaković je najavio da će ponudu za preuzimanje Ingre objaviti u predviđenom zakonskom roku, nakon Hanfina odobrenja. Kako nalaže zakon, ponuda će biti objavljena po cijeni izračunatoj kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na burzi u posljednja tri mjeseca.
Što se ono iza brda praši…. To naš Đuka i Ingra na krmači jaši !! [bye] [bye]
Čestitam kupcu! Lijepo i pametno puni "torbicu" ovim " bezvrijednim" papirićima! [thumbsup]
Mete metlica sve u 16-snaest!
mrgude…ipak je taj peti val odradjen izgleda [thumbsup] [wink]
Nesmiješ prijatelju moj ništa reći za Ingru u plusu a kamoli spomenuti valove.. si vidio, odmah su ti stavili kolac, uopće neznam odakle im toliko kolčića…Da a sebi stavljaju 100 kolčića, kuda će k vragu s njima da mi je znati !! [thumbsup]
hebe mi se za ocjene…zanima me samo profit…sad cemo malo pustit nek se iznivelira cjena …volumen odlican [thumbsup]
Nebi me začudilo da neko od vjerovnika pokrene stečaj INGRE!