INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@caccone
Ja bih samo replicirao zadnju rečenicu.. sada će trava početi rasti. Dugogodišnji partneri s Iraqom, Rusijom,,,, da ne nabrajam EU zemlje, su ĐĐ i Ingra. Nije ovo partnerstvo bez veze. Fino osmišljeno, dobro učinjeno i za čestitati je !!
LP

I very much love INGRA !!

"emocije zamagljuju razum i racionalno rezoniranje" [bye]

Mislim da je ovo zaista jedna tragikomedija sa zagarantiranim tužnim završetkom. Prvo holding s Konstruktorom, IGH i Dalekovodom, sada nebuloze sa Đurom! Možda se slijedeći tjedan Ingra spoji s Inom ili HEP-om!?

ovdje je visa politika u igri
vidjet cemo tek sto ce biti….netko je iskipao ( citaj ludviger ) a ako ona nezna o namjerama DDJH ko zna?
moguce cemo vidjet za par dana kada ispadne ili neko upadne u TOP10 namjere

Koje navlačenje, postoji službeni dokument po kojem imamo 6 kn po dionici, vi niste normalni. Cijena bi trebala bit veće od 6 .

a sto ako bude kako najveci privatni dionicar DDJH na svom blogu kaze
citiram
Ovo je već ozbiljan circuit-braker za Ingru jer imamo sljedeće

POVLAČENJE PONUDE ZA PREUZIMANJE

Članak 33.

(1) Ponudu za preuzimanje, ponuditelj može povući u slučaju:
1. objavljivanja konkurentske ponude po višoj cijeni,
2. stečaja ciljnog društva.
(2) Odredbe stavka 1. ovoga članka na odgovarajući se način primjenjuju na povlačenje konkurentske ponude.
(3) Ponuditelj je obvezan o povlačenju ponude za preuzimanje bez odgode obavijestiti Agenciju, burzu i uređeno javno tržište na kojem je odobreno trgovanje dionicama ciljnog društva, ciljno društvo i depozitara.
(4) Povlačenje ponude za preuzimanje ponuditelj mora objaviti naj­kasnije 7 dana prije proteka roka trajanja ponude za preuzimanje.
(5) Povlačenje ponude za preuzimanje proizvodi pravne učinke danom objave.

Što znači da bi za većinu vjerovnika sada bilo racionalno odustati od pritiska na stečaj.

sve je lijepo zapakirano za savrsen alibi…
samo kazem…OPREZ
CACIC i MESIC su involvirani….tesko da ce tu trava rast
[/quote]

Istog sam mišljenja, sve je krasno osmišljeno, kao što je država opljačkana na legalan način upravo se to događa sad i na INGRI….
…da ima tu volje dalo bi se to malo istražit, al pričekajmo da se određeni iskrcaju

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako je nekom bitno, K 183.000 KOM
P 583.000 KOM

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

već smo duže vrijeme u potrazi za kvalitetnim rješenjem, pri čemu smo
za ulazak strateškog partnera, koji bi nam olakšao prevladavanje trenutačnih poslovnih
problema, uvijek bili otvoreni. Drago nam je da je jedna hrvatska kompanija napravila
korak u tom smjeru s izraženom namjerom daljnjeg razvoja našeg poslovanja na način da
zajedno ostvarimo konkurentsku prednost,

neće uvijek biti ovako.

Prosjek od 16.04 do 16.7 Ingra 6,11 kn.

Iz ludih glava izlaze lude misli.

Sačekajte objavu ponude, odobrenje HANFA-e i tada zamijenite misli.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Prosjek od 16.04 do 16.7 Ingra 6,11 kn.

Nije! Vec 5,98.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Mediji !!
http://www.poslovni.hr/vijesti/zse-ingra-skocila-vise-od-20-posto-duro-dakovic-u-minusu-210424.aspx

ĐĐ u plusu

@caccone

Ja bih samo replicirao zadnju rečenicu.. sada će trava početi rasti. Dugogodišnji partneri s Iraqom, Rusijom,,,, da ne nabrajam EU zemlje, su ĐĐ i Ingra. Nije ovo partnerstvo bez veze. Fino osmišljeno, dobro učinjeno i za čestitati je !!
LP

Dabog da ti se posrecilo…
stvarno…
ali nebi ja tu polagao puno nade

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Nevjerojatno koliko je ljudima malo potrebno da se uhvate za slamku.

Zatvorio sam se u sobu i na sve utikače uključio sredstvo protiv komaraca sa nekoliko tableta pukušavajući u ozračju isparavanja tih sredstava uvidjeti te "sinergijske" učinke od ovoga ZŽ što piše po točkama.

Ali nikako.

Milislio sam da sam se nagledao svega ali eto uspijem se svaki put iznenediti.I to iznova.

Aj ti Bog!
[kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

@caccone

LP

Dabog da ti se posrecilo…
stvarno…
ali nebi ja tu polagao puno nade
[/quote]
Znaš da hoće, Ingra je Ingra i ja u nju uvijek vjerujem !!

New Report

Close