INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad će Vas počistiti sve do 6 kuna, a poslije prodati Đuri po 10. [bye]

al neće vaše po 7,09…

Sad će Vas počistiti sve do 6 kuna, a poslije prodati Đuri po 10. [bye]

tesko…no bumo videli…
mozda vam se Opi ludvi i kompanija iskrcaju za kraj a djuka odustane…sve legalno
Pojeo vuk magare…
Oprez
Vidite DDJH…odmah down….g.Bakic sigurno ovo nije ocekivao…
koliko god da tvrdi sada da je to dobar posao….bojim se da je i on neugodno iznenadjen

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Biće interesantno onima na asku koji su još na spavanju ili na G.O. pa kad se vrate ima šta da vide, otišlo im prejeftino.
Mislite li da će se objavom cijene preuzimanja javiti bolji ponuđači? Ozbiljni neka odgovore. Hvala.

evo ja spavam, ostavio sam nalog malo ispod 5, daj mi molim te objasni hoće li mi ga pokupiti po toj cijeni ili prosječnoj na otvaranju, pa da idem na GO na miru [thumbsup]

pazi retardiranog sustava, sada je blokada radi uravnoteženja

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pa kuda se gurate tako visoko na bidu, nakitit će vas kao zadnje naivce [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ipak je Čačić nešto dogovarao, meni se čini da se stvara paket hrvatskih firmi za nekoga, ali za koga ?? da neće Sanader kupovati ?? taj sada ima novca, sada će kukuriku i burzu pretvoriti u kokošinjac

hvala DDJH, -INGR kompletan paket. živjeli i zbogom.

p.s. nagradno pitanje: da li je ddjh napravio dubinsku analizu poslovanja [wink]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Al se slažu minusi naivaca koji su kupili na otvaranju [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Mislim da je ovo zaista jedna tragikomedija sa zagarantiranim tužnim završetkom. Prvo holding s Konstruktorom, IGH i Dalekovodom, sada nebuloze sa Đurom! Možda se slijedeći tjedan Ingra spoji s Inom ili HEP-om!?

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Koje navlačenje, postoji službeni dokument po kojem imamo 6 kn po dionici, vi niste normalni. Cijena bi trebala bit veće od 6 .

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ponuda (ako je uopće bude!!!!!) će biti ispod 6 kn, ne kužim ove koji sada skidaju po 5,85 kn? koja vam je to računica?!? [undecid]

zztop@
A možda raste zbog Đurinog tečaja!
Lova vam se sunča na računu, a ovdje se vrte dvocifreni postotci, ne iznenađuje me Vaša nervoza. To je sastavni dio "medvjeđeg mentaliteta"! [wink]

New Report

Close