http://www.poslovni.hr/vijesti/duro-dakovic-zeli-preuzeti-ingru-210399.aspx
bilo bi interesantno sada cuti nase dezurne forumase (mozda najprije fahrudina, zztopa, vatrenog1, borism, bisakovi i druge) koji su stalno prorokovali stecaj ingre da nam prokomentiraju gornji post.
bas me interesiraju ti komentari.
@ diadra
6 kuna je za mene tragedija, zato je ološ i spustio na ove razine, nadam se da će dioničari ustati. Revolucija je rješenje.
[/u]ode ingra u ponedjeljak natrag preko 5 kuna. kao sto sam rekao, bit ce poslova i previse! ovo je tek pocetak. kako ce se neki cuditi kad se ingru zatrpa poslovima!
[/quote]
Jel to trebalo biti danas???
[/quote]
ne, nego sutra. sorry…
Ludnica, prosječna ponderirana cijena u zadnja tri mjeseca (mislim da sam dobro izračunao) koju DDJH u ovom slučaju MORA ponuditi je 5,978 kn. Nije nešto ali čovjeka veseli. E sad ukoliko oni Ingru žele preuzeti, a nisu već s nekim dogovorili ovu cijenu, sasvim je moguće da će ponuditi i koju kunu više. U svakom slučaju dobra vijest za dioničare Ingre, koji su ulazili ispod recimo 6-7 kn [smiley]
Da naravno, u DDJH su inaće ludi ljudi pa da plate još i premiju za dionice ove tvrtke prepune dugova…bit će vam ponuda u lipu onlika kolika mora biti po zakonu, nije ni DDJH neka tvrtka koja proizvodi enormnu dobit..
Inace imam DDJH nemam INGR i prodat cu DDJH zbog ove vijesti
@ diadra
6 kuna je za mene tragedija, zato je ološ i spustio na ove razine, nadam se da će dioničari ustati. Revolucija je rješenje.
[lol]
6 kuna je tragedija? bolja vijest za vas koji imate dionice ingre nije mogla doci, da po politickoj direktivi drzavna firma preuzme, da vam toga nije, ne bi vi ni kune u stecaju vidjeli. poz.
@s400
o tom, po tom. jos cemo vidjeti koja ce cijena igrati na kraju (6kn je svakako minimum).
ali, ono sto je bar jednako vazno je da je ovo javna i relevantna potvrda da ingra vrijedi, da je pozeljna za preuzimanje, i da je samo prividno obezvrjedjuje ova situacija i okolnosti u kojima posluje (za sve one koji nisu vjerovali u ingru, a jos vise za one koji su glumili da u nju ne vjeruju).
ujedno se toplo nadam da svi oni koji su podmuklo drukali na pad radi sto jeftinijeg ulaza nisu uspjeli steci znacajne kolicine dionica.
Ima li tko ideju od kojeg trenutka retroaktivno ide izračun po ponderiranoj cijeni.
@ diadra
I ja se nadam da će dioničari ustati, ali dioničari Đure Đakovića.
I tko sad može reći da ingra nije u bankrotu. Spasio vas je ddjh, sad mu trebate pametno prepustiti dionice.
Ima li tko ideju od kojeg trenutka retroaktivno ide izračun po ponderiranoj cijeni.
3 mjeseca unatrag od dana nastanka obveze ponude, tj. od danas.