vlad1111: ” matrix90: ” ides: ” Alfon: ” sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup] ” Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup] ” Kolege spustimo se na zemlju. Vjerujem da smo svi puni optimizma u ovoj 2008.g, te se nadam da će biti uspješna kao i prošla. Što se tiče Ingre: [thumbsup] ” rast dobiti za prva 3 kvartala ove godine niti 12%. cijena odletila x cca 4,5 puta tj, 350%. hoće li eventualni rast dobiti u 2008. od npr. 60-100% izazvati dodatni porast cijene ili je ovaj rast već uključen u cijenu??? ” Ne, kolega nije uključen u cijenu budući rast.
Matrix , kratak i konkretan ko uvijek !
SRETNA NOVA GODINA SVIMA SA ŽELJAMA DA DOTAKNEMO 100 K OVE GODINE !
Prisjetimo se
[color=blue]Prva greenfield investicija u hrvatskom turizmu kreće u realizaciju[/color]
Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš?
Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?
Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?
….takodj. i mene interesira,a predpostavljam i ostale Ingraše …..[smiley][smiley][smiley]
Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?
Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije.
..malo su me razočarali ovi naši razvikani mirovinci,Danas 18 kom,pa gdje je ta silna lova,a kamo li nekakav skok cijene dionice, ili se i oni nadaju siječanjskom skontu -10%,-20%,-30%…he,he penzići,penzići.Izgleda da su oni doslovno shvatili onu:-Na mladima svijet ostaje [thumbsup]
Kolega krenulo je polagano, bez brige.
evo da nebi svi rekli…
Tender su dobili za aerodrom, nisu dobili cijeli neg su dobili sam neki dio uređenja mislim da je cca 4-5 milijona eura. Za sad…
plavi:
”
”
Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije.
pa dobili su aerodrom ali to je par mil.kn.niš za ingru
matrix90: ” plavi: ” Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan? ” Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije. ” pa dobili su aerodrom ali to je par mil.kn.niš za ingru
Dobili su u 5 mjesecu prošle godine posao obnve dijela aerodroma 24 mil kuna.
Ovaj posao je gotovo cijela rekonstrukcija aerodroma, a vrijedan je 212 mil eura.
Kolega to su 2 različite stvari! Ubuduće se informirajte.
Hvala.
Neg imam ja jedno pitanjce? Jeli ko čuo kaj je sa izvješćem i kakvo bu bilo?
[lol] [lol] [lol]
Neg imam ja jedno pitanjce? Jeli ko čuo kaj je sa izvješćem i kakvo bu bilo? [lol] [lol] [lol]
[smiley]