INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111: ” matrix90: ” ides: ” Alfon: ” sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup] ” Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup] ” Kolege spustimo se na zemlju. Vjerujem da smo svi puni optimizma u ovoj 2008.g, te se nadam da će biti uspješna kao i prošla. Što se tiče Ingre: [thumbsup] ” rast dobiti za prva 3 kvartala ove godine niti 12%. cijena odletila x cca 4,5 puta tj, 350%. hoće li eventualni rast dobiti u 2008. od npr. 60-100% izazvati dodatni porast cijene ili je ovaj rast već uključen u cijenu??? ” Ne, kolega nije uključen u cijenu budući rast.

Matrix , kratak i konkretan ko uvijek !

SRETNA NOVA GODINA SVIMA SA ŽELJAMA DA DOTAKNEMO 100 K OVE GODINE !

A evo nam i naslovnice PD-a sutra:

http://www.poslovni.hr/7706.aspx

[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Prisjetimo se

[color=blue]Prva greenfield investicija u hrvatskom turizmu kreće u realizaciju[/color]

http://www.poslovni.hr/62276.aspx

Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš?
Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?

….takodj. i mene interesira,a predpostavljam i ostale Ingraše …..[smiley][smiley][smiley]

POKRET OTPORA

Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan?

Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije.

..malo su me razočarali ovi naši razvikani mirovinci,Danas 18 kom,pa gdje je ta silna lova,a kamo li nekakav skok cijene dionice, ili se i oni nadaju siječanjskom skontu -10%,-20%,-30%…he,he penzići,penzići.Izgleda da su oni doslovno shvatili onu:-Na mladima svijet ostaje [thumbsup]

Kolega krenulo je polagano, bez brige.

evo da nebi svi rekli…

Tender su dobili za aerodrom, nisu dobili cijeli neg su dobili sam neki dio uređenja mislim da je cca 4-5 milijona eura. Za sad…

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

plavi:

Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije.

pa dobili su aerodrom ali to je par mil.kn.niš za ingru

matrix90: ” plavi: ” Matrix kad će taj tender za aerodrom, jel ja moram istraživati, ili znaš? Ako se ne varam napisao si da je trebao biti prije koji tjedan? ” Rekao sam u 1q ove godine, ne prije, niti kasnije. ” pa dobili su aerodrom ali to je par mil.kn.niš za ingru

Dobili su u 5 mjesecu prošle godine posao obnve dijela aerodroma 24 mil kuna.
Ovaj posao je gotovo cijela rekonstrukcija aerodroma, a vrijedan je 212 mil eura.
Kolega to su 2 različite stvari! Ubuduće se informirajte.

Hvala.

Neg imam ja jedno pitanjce? Jeli ko čuo kaj je sa izvješćem i kakvo bu bilo?

[lol] [lol] [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Neg imam ja jedno pitanjce? Jeli ko čuo kaj je sa izvješćem i kakvo bu bilo? [lol] [lol] [lol]

[smiley]

New Report

Close