Ma bravo Uprava… ni A ni B ni C… na ZSE…
Kad se objavi nećete imati više vremena za reakciju.
Molim vas katastrofičari, recite mi što bi bilo loše u tome da se INGRA oporavi,dobro posluje i da je svi trgujemo na oko od 40-60kn.
Što bi bilo loše u tome da država pomogne građevini kao izvoznoj strategiji?
A otkada je to Ingra ‘naša’ tvrtka?
Ingra je ‘vaša’ tvrtka, vrlih im i propalih dioničara, pa neka si je sada spašavaju kad im je toliko ‘vrijedna’.
[/quote]
A porez i uplate u mirovinski sustav iz INGRE ide u tunguziju ili u RH za socijale i mirovine i sl…..Hoćete još manje prihoda i više rashoda i nezaposlenih??? Pravi domoljubi-rodoljubi.
[/quote]
Koji porez i koji doprinosi? Oni nemaju ni za formular za popunu istih.
Pa bilo tko drugi, a pogotovo stranac redovitije bi uplaćivao u državnu blagajnu nego strvinari za koje se ti zalažeš. Najtragičnije je to, ne što su popljačkali i državu i porezne obveznike, nego ponajviše vas dioničare… a ti im tu već godinam hvalospjeve pišeš.
Ja bih se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje na tvome mjestu, baš jako zabrinuo.
Ako se Uprava ne zeli izjasniti sa sluzbenim priopcenjem, onda bi ZSE trebao obustaviti trgovanje dok god se iz INGRE ne razjasne svi ovi medijski natpisi. Dionicari imaju pravo znati sto im se sprema sa buducnosti vlastite imovine.
Gdje ima dima, ima i vatre! Naravno, sve to trenutno ništa neće promijeniti u poslovanju Ingre, a upitno je koliko će i promjeniti uopće. Moguće je da Čačić zbog svoje povezanosti u građevini želi izvesti neki manevar, naravno, zbog sebe. Sve je to premutna voda, a ja bi radije bježao iz dionica gdje naša Vlada ulazi, nego kupovao. To su dokazani nesposobnjakovići, primjera oko vas ima na stotine, a to bi trebao biti pokazatelj za ovaj posao ili dogovor, kako god.
dobar…idealna prodaja odmah na otvaranju hvala meni dosta [thumbsup]
A kolika količina momak jer od prodanih 8137 na cijeni 5,20 i 5,21 ja sam prodao 6700 tako da si uhvačen u svojim lažima.
Ako Vlada udje u suvlasništvo kolko je to ono novih miliona dionica ??
Sjetimo se, Badelu su dodali još 2 miliona dionica .. Pa je sa nedavnim 250 % – totnim rastom još uvijek ispod nekadašnje "Predstečajne" burzovne cijene ..
Bit će kaos ako Vlada doda ovome čudu još 5 miliona dionica ili tko zna koliko već ..
Još kad država nakon toga krene dijeliti dionice INGRA-e kao što su dijelili KSST, i 2 kn će biti Too much .. U biti gdje god je država uplela svoje masne prstiće, stvar je za male dioničare bila nepovoljna. Ajmo redom :
BADEL
DIOKI
VARTEKS
KSST
ACI
HTPK …
Da nabrajam dalje ili su svi dobili picture ?
Taj sve laže nije mi samo jasno kakva mu je korist od toga hvalio se da je kupovao po 5,5 i naravno uvjek mu je aktivan stop los tako da je prodao sa gubitkom sada odjednom prodao po najvišoj i naravno uhvaćen u laži kao i uvijek.
sutra smo opet na 4 kn [sad]