ak netko ima jedan nick ovdje, onda sam to ja..
u sljedecoj godini zelim i ja vama sve najbolje, prije svega malo vise duha..
ak netko ima jedan nick ovdje, onda sam to ja.. u sljedecoj godini zelim i ja vama sve najbolje, prije svega malo vise duha..
i ja imam samo jedan nick. pitajte modrića.
[sealed]
a ima i vunder.[sealed]
ak netko ima jedan nick ovdje, onda sam to ja..
me too!
čak dok sam imo zabranu pisanja iz razloga što imam zle namjere je sam druko ledo od ispod 10 000, ingru od 20 000, lkpc od 2800, atpl od 1000 i tak to…
nisam otvorio novi nick nego trpio nepravdu! [lol]
[cool]
wunderkind: ” imaš službenu ingrinu procjenu do kraja 2009te cca ti ide ovako… 100 miljona 2008a dobit 130 2009ta, prihodi 1,1 milijardi ak me sjećanje drži… ” [color=blue]Oppenheim: Ingra će 2009. imati prihod iznad milijarde kuna[/color] http://www.poslovni.hr/49421.aspx
Da, a evo i potvrde, privitak stranica 35.
Vidi se da tek dolaze najveći poslovi na naplatu u 2008. i 2009. godini.
Mala napomena: Ovo je bilo stanje sa ugovorenim poslovima do 15.06.2007.
[wink]
super24: ” ak netko ima jedan nick ovdje, onda sam to ja.. ” me too! [lol] [cool]
evo potvrde[cool]
sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup]
sa ostvarenim godisnjim rastom u 2007 od [color=blue]418,63 %[/color] (12.899,99 – 54 000,00) cestitam Plavom i ostalim Ingrasima na osvojenom 2. mjestu u natjecanju najbolje rastucih likvidnih dionica , odmah iza [color=blue]LEDO-ra 423,8%[/color] !!!
puno pozdrava i da ponovite uspjeh zeli vam vjerni ledaš[thumbsup]
sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup]
Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup]
Alfon: ” sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup] ” Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup]
Kolege spustimo se na zemlju.
Vjerujem da smo svi puni optimizma u ovoj 2008.g, te se nadam da će biti uspješna kao i prošla.
Što se tiče Ingre: [thumbsup]
ides: ” Alfon: ” sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup] ” Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup] ” Kolege spustimo se na zemlju. Vjerujem da smo svi puni optimizma u ovoj 2008.g, te se nadam da će biti uspješna kao i prošla. Što se tiče Ingre: [thumbsup]
rast dobiti za prva 3 kvartala ove godine niti 12%. cijena odletila x cca 4,5 puta tj, 350%.
hoće li eventualni rast dobiti u 2008. od npr. 60-100% izazvati dodatni porast cijene ili je ovaj rast već uključen u cijenu???
matrix90: ” ides: ” Alfon: ” sutra startamo,2007 pamtit ćemo po rekordno visokom prinosu,doslovno smo se razmazili..[smiley],može li INGRA ponovit uspijeh ili održat ove razine [pray] vidjet ćemo uskoro,,,držim joj palčeve..[thumbsup] u nadi da i nadalje na ovom forumu pratimo , tolerantno i konstruktivno sve najnovije vijesti ove miljenice [thumbsup] ” Ne treba toliko ko u prošloj godini, ja sam zadovoljan sa 100% [thumbsup] ” Kolege spustimo se na zemlju. Vjerujem da smo svi puni optimizma u ovoj 2008.g, te se nadam da će biti uspješna kao i prošla. Što se tiče Ingre: [thumbsup] ” rast dobiti za prva 3 kvartala ove godine niti 12%. cijena odletila x cca 4,5 puta tj, 350%. hoće li eventualni rast dobiti u 2008. od npr. 60-100% izazvati dodatni porast cijene ili je ovaj rast već uključen u cijenu???
Ne, kolega nije uključen u cijenu budući rast.